Париж хвърли в кошчето проекта за огромен нов терминал на летище "Шарл дьо Гол"

Отхвърлянето на Терминал 4 френското правителство направи по екологични съображения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на тях им спират лифтовете. Не може да спираш на конкурентите лифтовете- накрая спират и твоите. Нищо де- имат алтернатива- ще летят през Истанбул скоро. Поне на нас ни е близо.

Може и друго да значи, не сме свършили още да ви правим луди, чакат ви 10-ки корона булшит вълни

Летища, пътища, газопроводи, централи - всичко ще бъде забранявано от джендърската/зелената паплач. В същото време Китай и подобни ще си строят каквото им трябва, а ние ще се влачим на колене скоро - без ток, без летища, без транспорт. Ура за Грета Тунберг !

Пътувайки по света ( преди короната) навсякъде без изключение виждах,че летищата са една непрекъсната и нескончаема стр. площадка . Чудех се дали и кога изобщо ще свърши това непрекъснато пристрояване , дострояване и т.н. Резултата от взичко това бе, че въртешните пешеходни трансфери до толкова се удължават и усложняват от тези последващи преустройства, че понякога вътрешния трансфер от полет за полет е истинско изпитание за физиката и психиката на пътуващия .

Предполагам, че си се чувствал по същия начин, когато си излязъл от селския мегдан на градския площад. От една възраст нататък е препоръчително да се пътува с придружител - субективното усещане за сложност може да бъде много травмиращо.

Нема пари. Извинението е ЕКО.

CDG е идиотско летище

"Винаги ще ни трябват самолети, но трябва да преминем към по-разумно използване на въздушния транспорт и да постигнем намаляване на емисиите парникови газове в сектора", каза още министър Помпили, цитирана от БиБиСи. Епа решението вече го измислиха - КОВИД19. Не можеш да пътуваш, не можеш да летиш, не можеш да излезеш от вкъщи, всяко едно нарушаване на забраните се наказва с изпращане в конслагер и газови камери...

скоро, много скоро... пътуването със самолет ще е за богати. Първоначално ще отсвирят бедните, после и средната ръка... Скоро пътуванията ще са друг тип, от това ще измре туризма и авиацията...после ще видим, но предполагам е автомобилната индустрия, продавачите и всичко свързано с автомобила. от там спиралаа за милиони хора ще е твърдо на долу...