Коментари - Паническо зареждане остави част от бензиностанциите във Великобритания без гориво (видео) | Бизнес.dir.bg
назад

Паническо зареждане остави част от бензиностанциите във Великобритания без гориво (видео)

"Бритиш петролиум" заяви, че близо една трета от бензиностанциите й в Обединеното кралство са останали празни вчера

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Паническо зареждане остави част от бензиностанциите във Великобритания без гориво (видео) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и англичаните усетиха какво е да чакаш на опашка. Честит Брекзит!

Невидимата ръка на пазаря ще оправи нещата.

Играли сме го този филм едно време. Където отиват, ние от там се връщаме.

Като си бях отпуск лятото в България, на улицата срещнах 1 познат ( едно време се правеше на " опозиционер"(преди това партиец))...И той е пита " Еее,наборе, как е,как е по Европата...Аз му отговорих- "Ами байко, едно време ни учиха, че комунизма ще победи в целият свят. Ето, победи...".....Като гледате опашките в Англия и последните резултати на изборите в Германия....

Това потъване започна още миналият декември...

В УК има повече мангали от колкото цигани в България. Да тренират малко маймуни да вършат нещо полезно а не да въртят гюбеци по цял ден.

Ганьо си мисли, че Великобритания ще се срути, защото тъпите бюрократи се престарали и изгонили 10000 бели негъра и няма кой да кара тировете. Ще ги върнат и ще работят като роби, при това с удоволствие.

Ту приготви ли вече бохчите за Англия ? Ще слугуваш на пакитата, май ? - техните помощи надвишават многократно подаянията, които ще получаваш.

Случайни работи няма!!!

За бога братя не зареждайте!

Пълни глупости! Заредих преди половин час. Нито има паника, нито опашки!

И като няма проблем, Борис защо създава, като казва на хората да не се презапасяват. :)))

Трудно ми беше да повярвам, че британците са толкоз тъпи, ама кой каквото сам си направи - друг не може да му го направи. А това как щели да дават временни визи за шофьори направо ме уби от смях. Сега се очаква родните тираджии да тичат на Острова и да целуват ръцете на британците, че им дават хляб за цели 3 месеца :)

Тъпи са те. И бедни. А в Бантустана само умници с 400 лири заплата останахте.

Те че са тъпи спор няма. А че българските тираджии ще тръгнат за Англия също спор няма 6 000 лири заплата дават заплата ,14 ооо левечета на месец

Да карат повече колелета,... стига да не завали.

Ефектът на снежната топка. Като се затъркаля надолу, няма спиране. Покрай горивото, цели индустрии ще изплющят. При това, СКОРО. Иначе, Джонсън продължава да твърди, че криза няма. Неговата цел е да задържи положението до Коледа. Щото ако останат с празни маси по Коледа, британците ще го изхвърлят за по-малко от седмица. Гладът е лош съветник, а в ОК има 8 милиона, които нямат пари да сложат храна на масата си.

е какво сега, в Русия и в България имаше същия хаос предизивкан от същите кланове на разни тайни организации, които уж били комунисти, сега същите го причиниха на бритнаците, а уж били капиталисти и каква им е тайната цел? някви си мислят че за тези хора има разлика дали си комунист или си капиталист. Няма! Няма Разлика, и Меркел беше добрата!!! от тук нататък няма кой дани пази, те мразят и презират Европа и меркел онези политици ни пазеха, но ние ги смеихме с разни алтернатив за Германия с Орбановци и .....99% от хората виждат точно толкова колкото им е позволено, а при на симаше профеосри Иво христовци вредни, вредни и плагиати на анализи

Тия никога не падат, ще кажат, че ЕС ги саботира защото им завиждаме.

Путин е източил бензиностанциите и изпразнил магазините

Не, Срос го е направил, за да подлее вода на Борис. :))

Сорос е най-могъщия човек на планетата :) даже цял дворец построи на Путин зада го дискредитира хахаха даже и няколко души уби пред стените на кремъл и някакси успя да уреди сина на Нинова на милионна заплата в америка пак с тази цел :):) и даже изскъпа сина на един БКП олигарх шампанско в швеизарските алпи и му пусна "шушана" да се изгаври окончателно с него :):) на мен мие любимец .чувам че и в спалнята на Борисов бил но за сега му е останало само Р.Овч. да се бори с него

Че как така опашки и и празни магазини, нали това беше само при комунизма, а при капитализма магазините бяха пълни ??

При брекзит-а е така...

Борисов да се намеси

Британският министър вчера - дръжте се нормално

Дир, закъсняхте с новината. От дир-а вече писаха за това в събота.

Тепърва щее берат " плодовете" на брекзита

Горките колонизатори, просто да ги ожалиш. Братският САЩ не им ли е изпратил един кораб бензин и един с царевица? На нас изпрати само царевица и виж сега как сме добре-можем дори да ги жалим. Е затова пък Боко им преведе милиарди за нещо, което не струва нищо- ако въобще имат намерение да дадат нещо. А костов им хариза централи със заробващи за нас договори. Е, англетата да вземат пример от нашите управници.

преди Боко бяхме на минус с 7 милиарда всяка година с Русия, това колко ф-ки прави на година щото беше май няколко десителетия така

Я кажи нещо и за държавния дълг преди и след Боко.

сега обратно в ЕС.

Какво се оказва, че така наречената демокрация е присъща само за имащи и богати! Иначе настъпва паника и анархия.

Любимата книга на соросоидите и либерастите(да не се бърка с либерали), "Атлас изправи рамене", се превърна в страшна действителност за Атлантическия свят, завладян от некадърници и посредствени рецитатори на правилни политически мантри. Четете, всички е описано там.

Мдааа, с негри кофти, без негри още по-кофти. А навремето разправяха как роботите ще вършат тежката и мръсна работа, пък ние белите ще лежим на дивана и ще плетем палци. Английските учени бързо (както с ваксините) да вземат да изобретят един робот слуга за всички професии, които са под достойнството на англичаните. Разправям ви аз, че човечеството си го набива все по-дълбок в собствения задник, ама няма кой да слуша. И ВСЕ ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА! А представете си когато на лъвовите им е зле какво се случва с антилопите.

От толкова пакистанци ни един ли няма с книжка ? Или е много опасно да му дадете 100 тонна цистерна , не е ясно кожа ще зареве " Яла я В БАР" и ще има бум .

Радев е виновен!

И Путин също !