17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътят Русе-Велико Търново включен ли е в списъка на ключовете пътища?

А северозапдняците пак ни забравиха. Колко още катастрофи трябва да се случат по пътищата Видин - Монтана и колко още хора да бъдат убити!!!!!!!!!!!!!!

А за северна България кога? А ако ще я броим вече към южна Румъния, кажете, че да си сменим паспортите

Не зная какво е положението с другите цитирани по-горе пътища, но пътя Хасково-Димитровград е в официална експлоатация от 6 месеца. Защо се отпускат пари чак сега? Сигурно е подписано някое анексче от десетина милиона без обществена поръчка, както пътя ,,на любовта към манастира св. Атанасий,, . Възложено е нашите изпълнители, те ще ни преведат 30-40% за черната партийна каса. Избори наближават!

И за какво ще ремонтират например пътя Карнобат Бургас, при положение, че има магистрала?

Deus Vult

отпускат се 150мил. лв. за четири ключови джоба

Джобът е само един. Сигурно съвсем случайно Трейс Холдинг ще се окаже фирмата дето ще ги ремонтира.

нали са върнали свой човек в министерството да контролира паричните потоци, затова са отпуснали и пари

Стига с тази разсипия и крадене бе! Инвестирайте парите в нови производства, селско стопанство! След това ще има пари за всичко! Стига с този асфалт, шадарвани и табелки "библиотека"! Един ден ще задлъжнеем като гърците, но без техните заплати!

Само 150 милиона? За фрезоване? Това е крайно недостатъчно, трябва поне още една нула, за да ни заинтересува!

Да се чете: има пари за усвояване!!

Хайде на суджуците

Задават се нови кражби! Зимата дойде, представете си какви "ремонти" ще последват!

И как ще се разпределят парите, като вече сме месец октомври, а края на годината идва, кога ще се извършат ремонтите, на кого ще се възложат, кога ще се отчетат и кога ще се изплатят, защото трябва да стане от бюджета на 2018 година. Няма такова чудо , народа не вярва вече на нищо, просто знае само едно, че едни наши хора ще получат пари. По точно ще могат да откраднат много пари защото виждаме качеството на ремонтите. После се сърди като малко дете, Борисов, че били говорили срещу България, не г-н Борисов , Вие управлявате вече 10 години, говори се не срещу българските граждани, а срещу Вашето корумпирано управление. Да корупцията УБИВА , истина е това дали на пътя , дали по улиците, за каква стабилност говорите.

Бихте ли пояснили от къде черпите информацията!! Пътят Хасково - Димитровград е основно ремонтиран и преасфалтиран. В момента текат довършителни работи ... Пътят от Княжево до Владая, също бе преасфалтиран, макар, че там е наложително да бъде разширен!!

Тоя път е в постоянно движение и ще си дърпа пари.

Държавата да спре да раздава пари за асфалт! Излишъка да се раздаде на хората! Данъците да отпаднат! Пенциите да се вдигнат на минимум 2000 евро! За какво ни е държава, ако не се грижи за нас - най-заслужилите пенционери за земята?!

Поне 20 000 евро да станат.

Пътя Димитровград - Хасково го ремонтираха миналата година, и състоянието му е перфектно / в сравнение с останалата пътна мрежа / Работят още нещо довършително по канавките, но като цяло пътя е готов. Какво още ще му ремонтират, че и с допълнително отпуснати средства не знам. Димитровград - Стара Загора обаче е оф роуд трасе. Особено в частта на територията на Хасковска област. Ако трябва да се отпускат извънредни средства то това е за този път който дори се води международен Част от трасето Русе - Гърция през Маказа.

Най се изкефих на фрезоването. CNC ли ще използват. Дейност издаваща некачествените материали които са били използвани и оптимизиране на бъдещи разходи за да има и за нещо друго.

Най-ключов е пътят гр. Смолян - разклонът на р. Черна - гр.Кърджали, в който е и най-голямото срутище между Смолян и с. Търън, като се има предвид, че областта е само на колела. Та, за него кога ще има пари?

А София - Видин кога най-после ще стане важен и натоварен път и за правителството? Не е ли ясно, че всичкия поток камиони от Европа влиза през Дунав Мост 2, и че в момента 240 км се пътуват с кола за почти 4 часа?!

няма пътища,брецанье като биволица,като има пътища и пари за тях пак брецанье като биволица,иди му угоди на ганьо

От къде го извади този диалект, бай АГаньо трева да пасе. От къде си?

Пак ще ги откраднат и нищо хубаво няма да се случи ? Един милиард се дадоха за магистралата Тракия от Оризово до Бургас отидете да видите какво е качеството. Само се трепем по нескопосаните пътища.

карате бемвета на по 20 години и се мислите за безмъртни така ще е

Варна-Русе нали скоро го направиха от край до край?!? По някаква евро програма беше! Вече се е скапал ли?!?

А Северо-ЗападнаЛА БълХария не е ли част от България,та за нея няма пари за ремонти- е,то и пътища няма....

ясно парите пак за нещо невидимо...

каква автомагистрала Черно море - тоя път не отговаря на изискванията на магистрала изобщо. И тия 6-7 км какво ще ги правите? Останалата част от пътя Варна-Бъргас е в окаяно състояние, с дупки, неравности - че то през половината път не може да се кара с повече от 60, щото може да подкочиш до Луната! А нещо за контрол на качеството дали ще кажат нещо? Пък за останалите плюнчещи се - да, ако дойде БСП на власт, няма да ги има тези проблеми, щото другарите не строят пътища. Те асфалт не ядат, усвояват парите по опорни точки. Там е по-зле положението.

От тия 150 млн., поне 50 млн. ще бъдат усвоени не по предназначение.

Бързайте, бързайте... То не бяха закони за прецакване на народа, то не бяха нови цени, сега пък спешно се отпускат допълнително пари. Естествено не за гладния и болен българин, а за асфалт - то нали там е огромната далавера.... Та, все пак бързайте, че нещо не се знае колко ви остава...

Това е предколедна премия за нашите фирми. Коледната ще е още по-мазна...

Ехооо, "грамотняците" журналисти - 4 пътя, а не 4 пътища!

Има нещо гнило в тази информация. 300 хил/км -това е подигравка с експертизата на мутромилиционерите! Те по 30-40 млн/км не падат!

Трейси ще участва ли в ремонтите,че да не минаваме от там после?!?

Ще участва, нали трябва да си поправи старите бъгавини, а и да изкара някой лев отгоре.

Е, как без тях, имат пари да избиват. Свестни пътища не съм сигурна, че ще има, но пък каква лапачка само ще има на тия милиони.

Не ги е срам!!! Вместо да помогнат на пенционери и социално слаби роми, тези пак неядивен асфалт бълват!

Бе нека помагат на пенсионерите,на ромите обаче не!

новина за червената гмеж,сега ще се надпреварват да се пеняват

Не се наядоха....

Не се яде тоя асфалт, баце.. пробвах Нагарча

русенци х'асфалта не го ядат,те са свикнали на хлора и сега им липсва