От бранша: Драматичният спад в строителството ще удари и бюджета

По изчисления на КСБ оскъпяването на продукцията е средно около 40 на сто

Обратно в новината

Коментари - От бранша: Драматичният спад в строителството ще удари и бюджета | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Сульо,абе Пульо нещастен....айде да видим собствениците на строителните фирми!Че те дори и дребните такива са милионери...Сега ясно че нещата поскъпнаха ,но истината е че основният им проблем на тия мазни дебелаци(99% са такива) че няма да могат да си купят последният модел Sклас Майбах и по един на жената и любовницата тази година и за да решат този казус съкращават работници.

какъв Драматичен спад. Строителството не го спряха дори през Кови19 кризата,че сега ли. Нали точно строителството е най-мощната перална, която всики използуват и където и да се обърнеш в София - само кранове. Иначе не е лошо сектора да се поизчисти малко. Има много измамници, както и някои дето влизат в сферата без Бизнес План и забатачват нещата.

Всички заедно плачем за драматичния спад.

Разкопаха навсякъде и сега нарочно спряха да работят за да изнудват за повече пари държавата - нагли рекетьори са всичките.

Как ще удари бюджета, като плащате най-много 1/10 от данъците, останалото криете?

Ако правилно разбрах, човекът ни плаши, че ако не плащаме всички ние през бюджета за строене, те нямало да внасят ДДС и и други данъци, че и безработни строители щяло да има на борсите и така бюджетът щял да пострада?! ЯВНО ТОЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ ИЗВЪН БРАНША ИМ СА ИДИОТИ!

Иде ви края изедници Ега фалират всички