Онлайн огледи на имоти предлагат брокерите

Не са оптимисти за предстоящи сделки в близките два месеца и допускат фалити на агенции при по-дълъг застой

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее като предлагат онлайн оглед и колко имота продадоха ОНЛАЙН? Не очаквали ценови размествания? Аз да им кажа да очакват 60% надолу и тогава ще продават.

Професията брокер в България за мен е мръсна дума! Много хора си мислят, че след като използват “брокер” са застраховани от измама :) Нашите пишмян “брокери” са просто едни гидове, които те водят да огледаш имота и да си вземат процента, който в последните години беше доста сериозна Те не носят НИКАКВА отговорност, ама никаква! По-добре си платете на адвокат, той ще ви вземе 1/10 от комисионната и направете всичко възможно да прецакате “брокерчета”. Аз така направих преди време и съм супер доволен от избора си ;) Предстоят интересни и гладни години за всички по веригата, които вечно бяха гладни за пари изкарани от въздуха...

Все повече "професията" брокер в България става излишна. Пазара има нужда държавата да регулира функцията на тези жалки спекуланти. Напълно ненужно звено в една сделка, имащо за цел да си вземе дебелата комисионна без никаква добавена стойност. Все още не мога да проумея защо продавачи и наемодатели се наемат да "работят" и плащат на тази жалка твар.

Брокерите на имоти в България за едни кръвопийци и мизерници, ламтят за високи проценти при все това не вършат никаква работа. Който е ходил на "open house, visning" знае разликата. Хората носят мебели предекорират прават стахотни снимки, след това подготвят и проверяват всички документи и носят отговорност. А в БГ казват аз за по малко от 10-15 % от сделката нама да се занимавам , НЕКА ДА ФАЛИРАТ и да ходят да копаят нивата.

Спекулата и рекламните съобщения в секцията имоти продължава да кърти :)