Омбудсманът поиска извънредна проверка на „Топлофикация София“ заради високите сметки

Смятам за важно да отбележа нормативното изискване за поддържане на съответствие между подаваните количества топлинна енергия и потребностите от топлинна енергия в сградите, пише Диана Ковачева

Обратно в новината

Коментари - Омбудсманът поиска извънредна проверка на „Топлофикация София“ заради високите сметки | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сметките в столицата са двойни сигурно от половин година поне. При толкова топла зима, при 20 градуса пролетта навън, при факта, вкъщи само топлата вода ползвам, за месец плащам вече сума, която преди покриваше поне 2 месеца, а потреблението е същото... И чак сега се усещат, че май било поскъпнало.. Бързо се действа, да.

Не проверка, направо закриване на тая мафиотска структура, тая гангрена требе да се унищожи. Фалит, всички договори, да се обявят за нищожни и всички задължения на хората да се погасят автоматично Тия тъпанари , трябва да ни греят безплатно 20 години.....поне.

Все по-вече млади софиянци вдяват, че ги правят на балъци с тази топломистификация. Тоест, убеждават ги, че най-удачно и най-евтино е да ползваш парно. Топлофикация би имала смисъл само ако мине на ГЕОТЕРМАЛНА енергия. Но това, очевадно, е тема табу за българските журналисти и политици. Аве русороби...

Потвърждавам, че няма по-евтин вариант за отопление от топлофикациите.

За април платих 90 лева затуй, че не съм ползвал парно (всичките ми радиатори са поставени на нула) и още 10 лева допълнително за ток, затова, че съм се топлил на климатици!?

Поредното бла бла.

Стига сте си измисляли, кой го брои МАТ'РЯЛА за нещо, та и Арменския поп да се е загрижила за него?????