Олег Дерипаска съди САЩ заради санкциите

Заради ограниченията активите на руския бизнесмен са намалели със 7,5 милиарда долара.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя на какво разчита? Чудя му се на глупостта.

Мъко, моя мъко. Боли ме фара, даже ми се спляска, заради сезифовите мъки на другаря дерипаска!

Путин предупреди още преди години тъй наречените " руски олигарси" - върнете парите в Русия и ще има данъчна и друга амнистия. В противен случай западните, лукави банкери ще ви ги приберат и не е сигурно, дали ще останете и живи. Те не послушаха "съвета" и сега за започва процеса наречен " Експроприация на експроприаторите" тоест големите крадци ще оберат по-малките. Тези олигарси са ненужни на западния финансов елит (те донесоха парите от Русиа в западните банки и офшорни зони) и сега под предлог, че не са чисти западните лихвари ще сложат ръка на тези реално руски пари. А, тези хубавци "олигарсите" са ни ненужни и може вече да ги зачистим. Справка Березовски. Нашите "хитреци" ги чака абсолютно същата съдба.

Вижда се, че олигарсите не са прости хора и знаят как да управляват парите си. Предпочитат да загубят навън, но не и да се върнат в беззаконието наречено Руслямска Държава. Мислиш ли че хората ей така с чоп са станали богати и са ги избрали за такива. Пробвай да ползваш главата си не само за поставка на шапката си.

Много черно бяло мислене бе другарю трол.Дерипаска не е от олигарсите които Путин притиска,потиска,ограбва,а понякога и убива.Дерипаска е един от най приближените на Путин и ,,ортак” в ограбването на руската хазна от приянелският кръг на Путин.

Типично "руско" име. Като Шаломов.

Наивен човек е Дерипаска. Така и не разбра как го използваха. Сега ще му приберат активите с термина " замразяване" и съвсем ще го изхвърлят от играта като ненужна вече пионка.Овцата тръгнала да иска "справедливост" от вълка!

Нашия Сидеров още седи ли му забраната за Америка

На ВАШИЯ болен лидеров му удариха черен доживотен печат. Като се ожени за диничка и нея я сполетя същата хубавня. Дай боже ВСИЧКИ ВИ ОБЕЗМОЗЪЧЕНИ ИДИОТИ да ви напраскат санкции! За вас само Пакистан и Бангладеж! Дажи и Фатбой Ким в Северна Кория няма да ви пусни такива прошляци платени!

Адвокатската кантора ще има да получава големи хонорари поне през следващите двадесет години преди да обяви, че са загубили. Ова е бизнес дело - хахахаха

Сега и на Хага тогите ши заквичът на умряло

Не им пукало от санкциите... милиарди губят цървулите

Нали нямаше ефект от санкциите и русията процъфтяваше, даже банани щеше да си произвежда сама :)

Как пък един не познавам да мигрира в Ръсия...

Е живеете в гетото бе, колко нормални хора позднавате?!

Сноудън. Бизнес с тях правят почти всички, като бивш канцлер на Германия Герхард Шрьодер.

Че има има, колко са ефективни е друг въпрос, а Рашките просто взеха да се гъбаркат с шефовете ти

Тоя да се жалва на Шуткин...