Окончателно: По-евтин природен газ с 8% от април

Очаква се в следващите три месеца цената на синьото горива да падне с още 30%

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: По-евтин природен газ с 8% от април | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основен фактор за това е устойчивата тенденция за намаление на борсовите индекси на международните газови пазари, в резултат на мекото време и високата запълняемост на европейските газови хранилища. Булгаргаз най- накрая се осъзна, прекалено много станаха факторите, че да държат изкуствено висока цена.

Природния газ в къщи е голямо удобство, полаваме го и за топла вода и не се притеснявам , че ще свърши водата и няма да мога да се изкъпя или да измия чиниите.

Руски робиии, нали света щял да се разпадне без оркска газ? Кво стана?

Трябва всеки ден предсрочни избори. Ще достигнем цените на соца.

тоя тлъстосер посерко милициунер с пагоните и шефа му- посеркото педал-дженерал - тримотеца лайнян посерко. все бустеризирани оФце да ни се извинят и да връщат петдесе заплати назад! башта ви да еба милициунерска, комуняшка бездарна. третопоплова! нищо нема ви спаси бе идиоти и-бан и! ни-що! дори, не, а още по-малко забраната на словото! ще ви гътнем - педераската, комуняшка смяна на сорос! времето не Наше! Бог с нас

Очаквах да падне под сто лева през май, но сбърках с един месец. Нищо! Май - под 90.

само измамници и търгаши в тази държава.

Точно навреме. Навън захладня към 20С и наистина сега ще се усети разликата в крайната цена :-)))))).

Тази новина е поредното доказателство за зловредната антибългарска дейност на тези, които разпространяват кремълската пропаганда. Нямаше нито студ, нито глад, нито недостиг на газ, а цената в близките месеци ще спада още!

Налято и без пари да го дават, не ми трябва. Виж, тази зима ядохме хурката от всички страни...

Ти си я ял, ние сме богати и щастливи!

Умрехме от студ бе оркска газ!

Не щем евтин газ. Обещаха ни да мрем от глад и студ.

Промяната напълниха Чирен със скъп газ и още берем плодовете им.Къде е четири пъти по евтиния газ?Нали онова парапетното леке това разправяше наляво и дясно.

Това е първоаприлска шега, нали?

За крайния потребител разликата ще е около 8 стотинки. Правило е, когато цената на борсата пада при нас да не се променя. Ако се вдига, тогава няма прошка!

Голям келипир след вдигането на цената на природния газ с 198 процента.

А криминално скъпата газ в Чирен какво я правим? С нея ще произведем батерии вероятно по плана за възстановяване или ще зареждаме самолетите до Скопие?

Харчихме си я през зимата. Няма през лятото, когато потреблението е нищожно да я харчим, я! Как по друг начин се избиват тия пари?! Иначе, скъпа или евтина, трябваше хранилищата да се напълнят с газ! В противен случай сега, вместо да коментираме високи цени, щяхме да се чудим защо няма газ изобщо.

Пазар е това. Една насрана кочина като Раша не може да влияе повече от няколко месеца. В Европа всичко е Ок, а руските нещастници тепърва ще стоят гладни.

Пазар със субсидии викаш :))

Е сетиха се.. тя зимата свърши :))

Есно време така пускаха курса на долар лев по вестниците. Днес 8% надолу утре 20% нагоре ...но преди изборите са поръчали хубави новини за поевтиняване

Кой ги е поръчал???? Временното служебно правителство ли???? Много сте наивни горките!

Ами гледай и ще видиш

днес е 1 април и соросчетата веднага се ловят като патки с кукуруз от укрия,а после ще блеят като ягнета преди гергьовден

98 лв. сега при 129 лв. преди войната, очакват да падне под 70 лв. и това включва известни количества закупени при цена от 350 лв. Как сте русофилчета, изпапахте ли си хамстерите по Коледа?

на 350 лева бе икономиста,да те лиже ленчето с мустака и киро с козунака

Вие някога купувал ли сте нещо различно от пазаруването в магазина. Акции, облигации, договори за разлика? На пазара е така, в никой момент не знаеш на къде ще отиде. Аз тогава казвах да не се купува, защото цената ще падне, ама мурзилките от всякъде обясняваха, че ще останем без газ, гладни, на студено и неизкъпани. Народът е прост и управляващите малко или много трябва да му ходят по акъла, особено в период на постоянни избори.

Баце ти ако си икономист си изяж дипломата, тия нагласени уж ниски цени са за сметка на други загуби, тя картинката е по голяма и уравнението е с много неизвестни :) в дългосрочен и дори средносрочен план енеегийните ресурси ще скачат а инфлацията още нее набрала скорост!

Така е, но това са съвсем други процеси, които не са следствие, от войната, а просто съвпадат по време. Те започнаха да се развиват преди войната и няма да спрат дори войната да спре.