"Офшорната Австрия" - пране на пари и Олег Дерипаска

По време на карантината заради коронавируса службите са регистрирали увеличаване на сигналите за пране на пари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е тоя гълтач на нагорещени курове от снимката. Егати урода тюбитейкин!

Какъв ташак! КДС започва пране на пари чрез кухи фирми в Австрия още в началото на 80-те години. Това от ден първи се знае и всички австрийски правителства и институций до ден днешен дават съглсието си тези процеси да продължават. Да не говорим за апетита към руските капитали! Австрия още след края на WW II се превръща в официалния финасов рай за комунистическите режими от СИВ. През последните 30 г. продължава да бъде финансов рай за престъпните образувания от тези държави след разпадането на бившата система. Ако не сте сигурни обърнете се за справка към семейство Огнян Дойнови и те детайлно ще ви разкажат как функционират схемите там.

Борбата с корупцията вече започна - Ето сега ще глобят Борисов и приближените му с по 300 лв. - Това ще ги съсипе тотално !!!

много клиенти, много фирми, много счетоводства, много участници и съучастници, много работа, много хартия - панамска или не....абе мнооого а не може ли със закон да се постанови, че един човек да не може да има повече от 55 фирми и да не е съучастник на повече от 69 или 96 дружества или там каквито са с двойно, тройно...участие...

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в -- Sexcris.Com

В заглавието споменават Дери паска... и в статията твърдят че тези които уреждат данъците на Дерипаска в Австрия движат и подкупите които плаща Сименс и прането на пари на някаква руско-евразийска банда, та да питам дали статията е една торба плява или пък Сименс се е омешал с останалите бандити;)

Хайде сега, австрийските власти нищо не знаят... Само журналистите са посветени в тези тайни...Щом държавата разрешава таков тип дейност, значи си има изгода от това. А всичките лозунги за всякакъв вид борба... ала-бала.

Чакайте да се сетя кой разработи схемите с офшорните зони и кой държи и пере най-много пари през офшорни зони? Аланглетата и краварите правят простотии, после се сърдят, че другите ги копират в простотията :D

Офшорните зони не са измислени от Сталин и Ленин а от великата демокрация на капитализма. Понеже Дерипаска е руски евреин веднага го цитират, което е нормално за хибридната демокрация с цел-отклоняване на вниманието от основните фигури. Английската кралица я хванаха че има пари на Кайманите и т.н. но мълчат като нашите суджуци

Ей тая селска мутра е лицето на Путювия 'бизнес-елит'..

Ей май настъпва ера на нови великите географски открития от нов тип - офшорни . Към Австрия може да се добави и Швейцария, която май е поставила началото на това къде да се слагат пари, без да се знае чии са.

Новите бяха в Панама.............., тези са си стари и континентални, но ако се развихрите по-новите може да се окаже, че валутите в официално обрщение са недостатъчни да покрият вложенията по овшорки.

tonk11

Ко кайш? Това за Австрия? Неееее. Не мой да е верно бе. Те том са радетели за справедливост и не мой да правят такива неща! Управител на 30 фирми на половин работен ден. Бааааго де.

Айде нашите журналисти да се поразмърдат малко и да кажат къде нашите БГ Дирипаски перът пари! Има много работа за разкриване! Стига сте преписвали като папагали от други медий!!