17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз лично много се дразня, когато някой колега мой успее да направи нещо, защото знам, че всичко това е плод на връзки и най-вероятно се е подмазвал яко на някой от началството! Нали сме в България и тук нищо не може да се постигне с труд и постоянство, няма какво да ми обяснявате, че не съм прав, аз си знам, че съм!

10 години се боря да реализирам един проект. Получавал съм подкрепа, получавал съм и безразличие от страна на ръководството, но не се отказвах и продължавах да работя защото знаех, че това, което правя е важно и така стъпка по стъпка се приближавах към целта. Все още не съм реализирал проекта изцяло, но съм много по-напред спрямо преди 10 години. За това време успях да променя възгледите на колегите си и да им покажа, че проекта е важен и за тях. както казах, пътя все още не е извървян, но това, което постигнах е да накарам и колегите си да тръгнем заедно по него. Не съм се подмазвал, не съм ползвал връзки, ползвам съм името и труда си зад мен. Сигурно има по-лесен начин да постигнеш целите си, но аз го направих по този начин, хвърлих много труд и нерви, сигурен съм че ще вхърля още 100 пъти по толкова, но накрая ще знам, че това ще бъде моята рожба и моето наследство и това ми стига. Не искам да те обеждавам в нищо-всеки е прав за себе си, но знай, че има и други начини!

Много ясно че всеки иска да е съпричастен към успеха, даже просто на снимка с победителя да е. Като немарите някой дето иска да е причастен към неуспех, тогава напишете статия и турете уникума на 1ва страница.