Обединеното кралство ще удължи нулевите мита за украински стоки до март 2024 г.

Лондон сключва с Киев дигитално споразумение, което ще даде достъп до финансови услуги по време на усилията за следвоенно възстановяване

Обратно в новината

Коментари - Обединеното кралство ще удължи нулевите мита за украински стоки до март 2024 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак наши хора ще се облагодетелстват от БЕЗмитния внос, както Е. Костова след конфликта в Сърбия! Ествесвено клауза за договорче по възтановяване - сериозен кредит който ще зароби тотално глупавите укри.

То па едни стоки, то па едно производство кипи в Украйна... Да си го каже направо - за малкото украински суровини. Сега им погледнах търговския баланс - за миналата година вносът от Украйна е за милиард и нещо - ха, ха, ха.

Допреди няколко години терминът Обединено кралство не се използваше, освен в пълното и официално название на страната Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия. Вместо това в продължение на много десетилетия се използваше названието Великобритания. Няма нужда да се престараваме и да подменяме утвърдени имена. Никой не печели от това. А може да бъдете сигурни, че британците изобщо не ги е грижа как наричат страната им в една малка балканска държава.

Ти чакай да видим кога ще възприемат новото официално международно ердоганово име на Турция и ще започнат да я пишат Тюркие...