Няма да има щети за наши хотели заради фалита на "Томас Кук"

Само 240 туристи, пристигнали у нас по линия на туроператора са останали в българските курорти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статия някаква шега ли е?

Баща ми лека му пръст казваше - Абе що ни разправят хуморески :)

Тая е такава калинка, че чак не е истина. Нямало да има щети за наши хотели. Това им го кажи като почнат да затварят един през друг, Калинке мамина.

2500 туристи сигурно само от Македония сме имали това лято. Я проверете дали не са 25 000 или дори 250 000 туристите на "Томас Кук"

Тая верва ли си ?

Не е вярно - има хотели които чакат милиони от Thomas Cook и те ще фалират. Да не говорим че нишата ще бъде запълнена бавно, ак овъобще бъде, понеге иам огромни хотели, разчитали само на Thomas Cook. Кой и откъде ще им доведе Ангелкова догодина и тя ли ще им плати за тази? Извода за мен е потвърждение, на нещо което не се и опитват да проумеят управляващите - туризмът ни е устойчиво развит. Твърде много големи хотели и презастрояване, малко алтернативен вид туризъм, малко малки частни бизнеси в сектора и ниско ниво на услугите. Да прибавим и къщите за гости (за тъщи), които също са компрометирани и не на последно място монопола в ски туризма. Доста предпоставки за неустойчиво развитие на бранша и малко но добре облагодетелствани приближени.

извинявам се за грешките, имах предвид , че туризмът ни НЕ Е устойчиво развит.

ако се обръсне нула номер, в най-лошият случай ще я вземат за траверс!

Абе кво стана - нали бяха едни загуби за 36 милиона евра,пък ся няма нищо.Абе както казваше едно време Робеспиер Гълъбов - всички са мошенници

Еййй какво природно съчетание е тази министърка - хем хубава хем пък и умна!

Както е тръгнало накрая ще се окаже, че ние дължим пари на Томас Кук ;)

И кво толкова? За 2500 човека докарани от Томас Кук това лято опищяхте света! Егати туризма имаме, ако зависим от бройка народ, колкото едно село...

Влюбен съм в тая

То и 2008 нямаше кризата да дойде в БГ, ама после замина поливината БВП. Благодаря на всички пенсионери, цигани и малоумници, които продължават да гласуват 30 години за едни и същи партии, които на своя ръка назначават такива хралупи за министри!

твърде къс бил пътят от "данъчни облекчения" до "няма проблеми"

Не разбрах кой ще плати задълженията към хотелите. Застрахователите плащат само за текущите неприбрани туристи, но не и за тези на които почивката отдавна е минала и хотела си чака парите. Там те нямат касетелство. Та кой ще плати парите, които Томас Кук дължат на хотелите?

Некомпетентна министърка.

Ако е само за 2500 да не се занимаваме, аам в различните сайтове стигат до 300 хиляди туристи! Явно се опитват да замажат,ч е следващия сезон няма да има никой по черноморието! Англичаните фалираха, изгониха руснците? Кой ще им дойде?

Идиоти, Това лято са почивали над 250 000 туристи докарани от Томас Кук, а не 2500!

Те започнаха да фалират във Испания заради Томас Кук, в България няма да има засеганти. Защо ли ми приличат всички тези приказки на едни които ни убеждаваха че няма криза през 2008 г. А се случи друго, дано тези да са различни, ама надали.

Да, разбира се, че ти вярваме!