Коментари - Ново строителство или обновяване на сградите: Как ЕС може да намали емисиите | Бизнес.dir.bg
назад

Ново строителство или обновяване на сградите: Как ЕС може да намали емисиите

И най-ефективният начин, по който строителството може да намали въздействието си върху климата, е като се строи по-малко

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Ново строителство или обновяване на сградите: Как ЕС може да намали емисиите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя дълъг и тлъст пасквил, ако беше изписан на някой дебел жезъл щях да си го набия отзаде, абе тва зелените идеи и правите узрели краставици ме изпълват отвсякъде, няма такъв кеф да мачкаш редовия нещастен гражданин, да го тормозиш, да го набуташ в някоя котора, да няма с какво да се предвижва и да бачка, докато мърда! И всичко това за да можем хомосексуализираните идиоти и умнокрасиви паразити заедно с нашите кукловоди да живуркаме и да завираме всичко де ни е кеф из отзаде, МАЧКАЙ плебеите, МАЧКАЙ!

ЕС е водещ поне в това, как оптимистично да се обяснява все по-малкото производство, все по-бавното развитие и все по-смаляващото се глобално значение.

Значи имате къща, задължават ви да и сложите термоизолация, да монтирате фотопанели, соларни инсталации и термопомпи, да направите ремонт си изискуеми материали и накрая шут в г-а и настаняват някой по техен избор? За вас заемите, щедро отпуснати от евробанката, че няма да ги върнете е ясно, поне новонапечатаните евра ще влязат в оборот, в нов клон на икономиката, хахаха, що да не се жертвате в името на икономическото спасяване на мутер ойропа, хахаха

климатичните терористи комунисти спрат с глупавите зелени политики всички емисии ще изчезнат.

Спрете се, не са комунисти, а фашисти, стига плюене по комунизма, голям страх я пере властта от тая идея!

Или просто разоряване. Или, казано по друг начин, голямо крадене, докато ни вярват. Авторът явно е страшно бездетен, за да си изкарва парите с писане, затова се е захванал със "зелена" пропаганда. Народът, обаче, започна да се буди. Не конкретизирам българския...

Глупости на търкалета ... Истината е, че капитализмът е в огромна криза - няма накъде да се разширява и да отчита растеж! Да му мислим ние, които ще плащаме сметката!!!

Къпане 1 път в седмицата с хладка вода и ще станат нещата

Целият малък, но много проЗД и почти безмозъчен колектив на ДИР.УСА се състои от долни, шибани соросоидни капути, нахуйници, пачаври и изтривалки. Половината педерасти и педофили, а другата половина - курви и лезбийки. Общото между едните и другите е, че всички заедно са с много сериозни умствени и психически отклонения. Да им серем заедно, колективно, в устите! :-)))))

тези евроидиоти, живеещи в измислен свят, трябва да бъдат ......... до последната кифла

... до последния кифлок и катеричок

Най-ефективния начин е да изтрепем с тоягите зелените алчни педераи! Те еаха мамата на икономиката ама ние плащаме!

"И най-ефективният начин, по който строителството може да намали въздействието си върху климата, е като се строи по-малко, което би трябвало да отвори вратата за ново мислене " Представям си какво мислене е паднало!