17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако при концесионера се сменят доставчиците на стоки за търговските обекти - добре, но, ако и техните "договори" станат част от концесията ще проличи веднага, че концесията всъщност не е отлагана, а отдавна е осъществена.

Това го правят за нескопосаните мутри от ТИМ, които доказаха че могат да управляват паркинги но не и летища или авиокомпании; за крадеца ЦЕКО, който май без поредна инжекция може да го отнесе лавина, или за Цветелина - да просне 'прането' на момчетата от последните 12 години. ... забравяме ПРАСЕТО КОЙ - не знам през коя банка, но със сушени вземе едни пари за 'Развитие' ... които ще забрави да върне както на банката на Мустакатия.

Концесията на летището в Белград вдигна летвата за очаквания и провалът ще е пълен, ако цената е "разделена" с лични сметки на политици. След сделката за изстребителите това в Европа няма да преглътнат. Дано осъзнават в правителството колко е важна сделката.

Да дадем възможност "нашия избранник" да се подготви. Подобно на Ф16.

Силно се надявам да "пропадне" процедурата за концесията и да не се отдаде в крайна сметка. Това е обект на националната сигурност, който в макро план погледнато се управлява горе-долу добре. Да го дадат на някой да го съсипе?! Защо ? Както с всичко друго при нас, държата (демек НИЕ) казваме "не се справяме, дай да прехвърлим ролята на друг, 'щото аз не мога/не искам"

Ти виждал ли си летища отдадени на концесия? 100 пъти по- добре се стопанисват и изглеждат отколкото това в София, да не говорим и за служителите, които по цял ден си клатят краката имитирайки дейност.

не , но съм виждал мини, язовири , ски писти , предприятия , митници и тн. и тн. и тн. , КОИТО ГЕНЕРИРАТ 0 лв. за държавата

Бяха дали митниците и Софийска вода на концесия и колко спечели държавата.Каолин също беше на концесия,а колко вецове,които също са супер печаливши,съвременно ограбване,а ние вечно бедни,да им приседне всичко,проклети да са,защото за народа все няма

е елементарна! Летището трябва да бъде отдадено на концесия за 400 милиона... Тези 400 милиона трябва да отидат (уж) за оздравяване на БДЖ... След година-две ще бъде отдадено или приватизирано самото БДЖ за около 100 милиона най-много... Комисионните по далаверата са "башка"....! А след 35 години други ще подскачат по площадите и ще припяват "Времето е наше..."... Засега времето е на тези, които въртят далаверата и нагло ни убеждават, че това е за наше добро !

Точно за това се удължава срокът ! За да се включи в конкурсът нашият човек,/ жена/, която има банка.

Не е за Цветелина нали!!!!!?????

шшшшшшшшт !!!!

Ама разбира се, че ще го дадем за 35 години напред, на нас за чий ни е. И златото, и полезните изкопаеми, и плажовете, и планините... Ами така де, защо да не правят частниците пачки, държавата е богата, тя нужда от тези приходи, очевидно няма, акъл и желание да печели от тези отрасли очевидно също няма.

Абе на нас ни стига Летище София да се прекръсти на Летище Желю Желев...