17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям яд, че не стана министър!!!!

Василев,защо мислищ,че премахването на плоския данък е голям проблем?Ти си против уравниловката на пенсиите, но те устройва уравниловката на данъците?

"На финансовите министри Светослав Гаврийски, Муравей Радев, Милен Велчев, Пламен Орешарски, Калин Христов, Владислав Горанов, които в много по-трудни времена избраха да бъдат бюджетни патриоти" - а така, поздрави всичките изедници, които бяха бюджетни "патриоти" спрямо народа, а каквото спестиха отиде в джоба на хора от обкръжението им. Бойко и компания просто продъжиха тяхното дело на съсипия, което е нормално, онези крадяха от все още съществуващата икономика, а на Бойко паразитите трябваше да теглят заеми. Чакайте промяна... сложат 1-2 нови лица за реклама на бардака, а отзад все същите стари курви.

Стефан (нерегистриран), Къде видя уравниловка, приятел?..

Nikos

Аман от герберски отрепки! Тези внушения си ги прави на хората от вашата престъпна шайка и хунта Герб! Не се опитвай да облъчваш българския народ с герберските ви идиотии!

Този бюджет си е див популизъм. Даже не див, а дивашки. Но Кирчовците са такива, първо валяха едни обещания от сутрин до вечер, сега ще завалят едни пари на калпак, и до няколко месеца ще са изхарчили всичко до последната стотинка. И тогава от дивашки популизъм, ще го ударят на дивашка пропаганда.

Го видяхме колко струва . Ако ще гениални прогнози да прави пак ще краде като циганин ако може! Бокова държава край няма

Ако съм на мястото на този и имам поне малко срам, ще се скрия в най-тъмния ъгъл, ще си гледам личния бизнес и няма да се обаждам, когато никой не ми иска мнението. Поне да не дразня хората.

Уравниловка има, когато всички получават приблизително еднакво. Така е с пенсиите, където минималната се вдига доста, а максималната почти никак. А при плоския данък еднакъв е процента, но ако доходът ти е 1000лв, данъкът е 100, а при доход от 1 000 000 данъкът ти е 100 000. Кое е равното между 1000 и 100 000?

старите хлебарки,скрити на топло и уютно по времето на тиквуня... Падна толупа и сега всякакви аналитици, математици,лапачи, калинки, мисирки зейнаха гладни и критикуват и изказват мнение! А какво направихте с милиардите докато бяхте на власт и се държах те като богоизбрани. Изгонихте младите, читавите и кадърни хора от България с кражбите и популизма си! Кажи, Василев, защо българските месечни минимални заплати се равняват на половина от седмичната заплата на която и да е държава в ЕС? Кажи какво направихте за времето си на управление, но за народа си, защото знаем какво сторихте за вас? И защо все още не сте в затвора, българоубийци и грабители? Въпроса е риторичен...

И на тебе никой не ти е поискал мнението ама дращиш глупости под абсолютно всяка тема. Предполагам това ти е работата и ми е любопитно дали плащаш данъци? Само че цените продължават да скачат а парите продължават да изчезват. И с поръчкови коментари няма да го скриете.

Строг бюджет може да има само при добре развита икономика и оптимизирана администрация. Над 25% от ефективно работещата сила в България работи на държавна хранилка - и това е големия проблем. Никенцето е прав за едно - ще се харчи яко за глупости, и това ще го избият от малкото работещи фирми (говоря за малките и средни предприятия - профил от 5 до 100 работещи) Вземането на дългове на принципа "Вземаме сега, да се оправят тия след нас след 10 или 20 години" е мега глупост, която граничи с национално предателство. С бюджетните излишъци през последните 15 години щяхме да сме изплатили целия държавен дълг и да сме на плюс с пари за автомагистрали и друга инфраструктура (включително енергийна), въоръжение и т.н. Да, ама не. Парите изтекоха към "удобните" фирми и резултатът се вижда - бетон по морето, планината и в София, и подвижен автосалон ... и никакви инвестиции в отрасли генериращи висока добавена стойност...

А ти какво разбираш от бюджети бе, андрешко....???

В България ,всеки който е опозиция знае перфектна какво да прави и как да го направи,а като дойде на власт,прави съвдем други неща. А,че и този. Нали беше министър при Симеон,знаем как на опраяха за 800 дни!

Тотално неадекватното изказване на Кирчо относно вдигането на цената на газа. Комисията била независима ама трябвало да съгласува с правителството??????? Явно това е представата на новите честни и почтени за независимост. От девет месеца вече управляват, ама били изненадани от цените на тока от цените на газа от всякакви повишения. Утре какво да чакаме-фалит на държавата и Кирчо да излезе пак и да викам аз съм изненадан защо има фалит на държавата???? И още нещо-грамотните да се разровят назад и да видят как започна зимата на Виденов. Точно по същия начин.

Мукчо, нбеше умрял от глад и се кланяше на кака Ружа! Как трябвало да има повече предприемачи, като нея:) Помня те.

Заеми в размер на 3.8 милиарда лева плюс 2 милиарда приходи и дефицит от 4 милиарда. Близо 10 милиарда лева които никой гражданин на тази държава не знае за какво са дадени. И това че една тухла не е сложена и метър асфалт не е положен през последните девет месеца.

Ще го търсите Бойко, ама ще ядете на Кирчо и Кокорчо краката. "Продължаваме измамата".

Как по-точно държавата прави инвестиции в частен бизнес? Дава едни пари на някого за да прави бизнес? За твое сведение бетона по морето го построиха по времето, когато Рашков беше шеф на следствието. И когато бяха на власт част от тия дето сега са новите честни и почтени. Много са ми интересни хора като вас-за вас животът в България е започнал с управлението на Борисов. Преди него не е имало нищо.

Може да обяснява как всичко не е както трябва,но като дойде време да работи само краде .Калпазанин язък за парите дето баща му е вложил в него.Дето казва Ботев -Ти стани човек пък тъпана на баща ти е на тавана. Боков боклук

Дядо ми разказваше за накакъв миншстър на времето, он Свежен. Който иска работа, да доведе и жена си!! Мнозина се обидили, но един я довел, после получил работата и се осмелил да попита " какъв е номерът?". Министърът отговорил " който не може да си избере жена като хората, той и работа няма да може да свърши". Ясно ли е?

Абсолютно е прав. С този министър председател който решава въпросите със смяна на кадрите и запушване на уста, с този президент национален предател воден от собственото си его и личностна омраза нищо добро не я чака България. Но това е добре - нещата ще станат евтини включително и хората. За 20 долара човек ще мож3 да си купи 2-3 политика.

Тоя не трябваше ли да е в затвора за продажбата на БТК за жълти стотинки?! Всички управлявали в последните 30г трябва да бъдат основно ревизирани!

Що не стана министър да ги опраиш.

Голям Ум , голямо мислене е този доебен мошенник ! Кой ти вярва господинчо , само Сорос ти вярва , а Българския народ не !

За какъв бюджет става въпрос, щото доколкото си спомням имаше срок до кога трябва да бъде приет бюджетът за следващата година. Случая за 2022. И този срок изтече. И ако правилно си спомням В такъв случай държавата има направо да харчи всеки месец по една 12 от бюджета за миналата година. Или за пореден път новите честните и почтените няма да спазват законите?

Кирчо Петков е типичният лектор - празни, но красиви приказки, които се харесват на простолюдието. Отделно Черепът много натисна за смяна на Бойко. ..и се роди Радев.

И кой да ги ревизира? Като една голяма част сега са в управлението на новите честните и почтените:)))))

..абе с по-малко от 9 милиарда!

На царя и баце Не е важно колко харчат важно е колко печелят и докога

ами да питам аз практиците ли са виновни или теоретиците, които последните десетки години бълват и бълват книги как икономически проблеми се решават с повече държавни харчове??? Първи се отпушиха японците преди много, много години, след това и всички останали развити икономики. Като 2008-а с краха на имотните CDS-и американците докоснаха "улеснения" за 1 трилион долара... и от тогава няколко пъти. И не само те. Явно в така наречените висши училища по икономика на друго не ги учат.

Ще го ръсиш Боко за да му ближеш гъза

До платените тролове от комсомола - можете и по-добре. Умните обсъждат идеи и действия, глупавите - кой какъв бил. До наивните избиратели ( препиканите камилчета ) - пак ви преметнаха мандраджиите от ЦК на БКП, а? Каква я мислехте, а тя каква излезе...продължаваме ПОДМЯНАТА!

Само да попитам, някой прочете ли цялата статия?

Това, че до момента няма кой, не значи, че не трябва :)

Снимката на автора стига.

Защо вие умните и младите както сами се наричате, не направихте предприятия в България а предпочетохте да отидете да миете чинии в чужбина? Как тия дето си пишете че са изгонени от България не можаха да станат нещо голямо в чужбина??? Как все пак някои хора успяват в България пък вие не можете? Ами ето сега представители на така наречените от вас млади честни почтени умни и така нататъка се върнаха за пореден път от чужбина за да ви управляват. Харесва ли ви началото на управлението със скока на всички цени? И между другото навремето са ни докара пак такива млади и умни честни и успели хора за каквито вие говорите да оправят държавата. Чували ли сте за това време или е някаква новост за вас?

пЪрзалка?!

Какво стана с вагоните на БДЖ ? какво стана с вагоно строителният и ремонтен ? НАРОДА ПОМНИ ! чиба

И като трябва защо избрахте пак старите муцуни дето първи трябваше да бъдат ревизирани???? Че и сложихте Рашков приятелчето на мутрите да гони престъпниците:))))) Как искате да направите ревизия при положение че непрекъснато избирате едни и същи?

Киро язовиро е пътник барабар с пишман президента,чака ги,единият уволнение другия пенсия.

9млрд!!! Къде е Радев Изявлението да прочете едно изявление къде похарчиха 9млрд! неговите служебни слуги.??? Къде е Киро Истината, Харвардския измамник, да даде продробна информация до стотинка за какво бяха изхарчени! Във всеки случай не са изхарчени за помощи към семейството и бизнеса, щото не се чу някой нещо да е ползвал от държавата

Честита да ви е промяната на Прокопиев...

А добър ден!!! Схемата на новите е ЯКО ХАРЧАЛЪК пък квото стане!

Ми ще съжаляваме, че василев не стана премиер, ама ще е късно...

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Милия продавач на БТК на безценица нарича някого "разхитител". Уж е образован а не може да види дефицита на Франция, Италия, Испания, САЩ. Те са моного по- глеми от този на Бг.

300 000 лв. за "спонсорство".

Н. Василев бе подходящият министър председател. Сега си имаме още по-голям популист Борисов

Назначават Кирил Петков за служебен премиер "уж" само за три месеца, а той се отказва от канадско гражданство. Докато ние се разделяме помежду си, те ни сготвиха такъв театър, че... ще си лижем раните ей така, както сме се разделили на лагерчета. Жалко... за нас.