Нови правила за домашно приготвената храна на фермерските пазари и в къщите за гости

МЗХГ ще предложи "Правилник за ползване на фермерските пазари" и "Наръчник относно мерките за безопасност на предлаганите храни в къщи за гости и малки хотели"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо по времето на комунизма нямаше един умрял от лоша селска храна,от домашна туршия,от домашна ракия и какво ли не????? Пречат ви мозъците господа гербари!!!! Махайте се докато още сте живи!!!

Тия, дето са писали глупостите по коментарите явно са дежурните тролове и не четат какво пише : ... Мерките ще имат препоръчителен характер.

Явно супата на леля Пена от домашна кокошка е по-опасна от пилетата тъпкани с антибиотици и Е-та в супермаркетите....тия от Гастро Ентерогична Рефлуксна Болест съвсем ни взеха за дебили.

ГЕРБерите ме кефят от сърце! Въвеждат изисквания за няколко вида регистрации и разрешение за продажба на домашно приготвена храна до 3 пъти годишно с цел по-голяма свобода на бизнеса.... Ъ? Моля?

Бахти и глупостите..

Тези къщи за гости много им пречат на големите хотели.

важното е да вървят боклуците от веригите. Как беше рекламата ".....грижливо подбрани за вас"

Абе отчитане на дейнст на един куп чиновници. Да си оправдаят заплатите. Пък сигурно е имало и външни "експерти", няколко граждански договорчета...

В това МЗХГ земеделци и производители няма. Значи въпросните "правила" са им спуснато от някъде.