Нова ябълка на раздора: Европари за възстановяване срещу непопулярни реформи

ЕК ще подложи на натиск страните членки, защото ако не го направи, някои страни ще разкритикуват остро националните планове на други

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙ ЩЕ САНКЦИОНИРА СПОНСОРИТЕ ДЖОРДЖ СОРОС,БАЙДЪН И ФАМИЛИЯ, ОБАМА, ТРЪМП НА НАЦИСТКИТЕ УКРАИНСКИ ПАРАВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ??? ЗАЩО НЯМА САНКЦИИ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА КОВИД СЛУЧАИ В ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА ПРЕЗ 2017,2018, ПО ТОЧНО В ГРАДЪТ КЪДЕТО СЕ НАМИРА ЕДИНИЯТ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА КОВИД-ВАКСИНА!! ??

Интересно е защо преди има няма 10 дена гласувахме на Парламентарни избори след като тия тутманици в Брюксел правят сметка да поставят всички страни в Европа в положение в което няма да има значение кой те управлява и за кой гласуваш след като ще ти налагат да приемаш закони на сила. Разпускайте Парламента и на следващите избори под конвой ще гласуваме я за Меркел я за Макрон. 10 дена у Булгаристаня се карат кой какво спечелил на изборите а днес разбираме че официално ние в Булгаристаня не сме соверенна държава а сме провинция , халифат , рапублика и нещо от тоя род на Брюксел.

Сега ли разбираш че България в 21 век по нищо не се различава от някое феодално княжество от 15 век. Нищо ново под слънцето , само декорите са различни.

Не го разбирам сега , но сега официално разбирам че е трудно да не кажа невъзможно да намериш политик в Булгаристаня , който да няма навик да се навежда ниско и същевременно да има топки да казва НЕ когато представлява интересите на народа си

Ако искаш да вземеш част от тези пари, трябва да се съобразиш с този който ги дава. Ако не искаш парите си правиш каквото искаш ;)

Не си прав сега е момента да се направи пазарлък за повече пари. Но при нас с протестерските парти, който искат да управляватнищо няма да стане. На практика ще ни дадът някави пари срещу кой знае кави задължения. А да вземем някой помалък от нас в ЕС например Естония, тях трудно може някой да ги стигне във всичките тези направления.

Разпускай тоя скапан ЕС и всеки да се спасява поеденично,а не да му нарежда Политбюро!

Тия ушанки тук ми говорят за политбюро след като 45г. са се спотайвали като мишки точно от това политбюро но вече се мислят за "демократи"....айде У ЛЕВУ бе подлоги тъпи и ако не ви харесва ЕС границата е отворена за вас с еднопосочен билет-ПОНЯЛИ??

Разпускай, ама на кой да целуваме ръка да ни дане нещо да се пооправим. Няма СССР, руснаците не дават вече пари за прегръдки. Американците дават, но там принципа е ще ти дам пари, ако дадеш да изтаковам както аз изкам.

Който плаща, той поръчва музиката. Не се отърсихме от тоя ганювскоандрешковски тарикатлък, хем да искаме и присленджаме пред софрите на богатите нации, хем да не даваме нищо насреща. Брюксел не вярва вече на сълзи

Аз виждам един друг проблем. Страните членки трябва да подадат документи до края на месеца. Шайката на ГЕРБ обаче каза че няма да ги подаде. А новото правителство няма как да ги изготви и прати за 5 дена. Очевидно отново се цели да се каже "Ето ГЕРБ го няма и ЕС не дава пари"

А ако шайката прати документа, после умните и красивите ще кажат "Ето шайката е пратила скапан документ". То хем боли хем сърби...

Шайката на комуноидната пасмина и ченгетата тук са в края на цикъла си та това е бой последен за тях

Е сега ще видим с протесня вот как ще се класираме за някави пари. Да видим умните от протестерските партии какво ще го сътворя или ще се издървим че си можем и безтях.

Ще настане голям хаос и раздор в ЕС.Едни страни ще са изпълнили препоръките,а други не.От тук ще започнат големите караници,как едни могат а дръги не.България и другите по-бедни страни няма да могат да ги изпълнят и ще понесат критики от по-богатите.БГ ще започне да се оплаква че копонавируса е стопил бюджета на държавата и други тем подобни въпроси.Задавам си въпроса как едни могат ,а дръги не.Еми то е ясно-дисциплина,солидарност,мислене на хората,коректност,работа и не на последно място-без кражби и корупция.

А ва го, колко европейско! "Ша ви върнем ЧАСТ от ВАШИТЕ пари, ама ША правите каквото заповядаме". Демокрация в действие, няма що. Прави бяха англичаните, ес няма бъдеще.