17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕТО ХЪЛЦАТ И СЕ ЗАХЛАСВАТ ПО ГЪРЦИЯ, ДА ПЛАЩАТ! НЕ СИ НАМЕРИХА МЯСТО ТУКА, ДА ПЛАЩАТ ЕВРАЦИТЕ И ДА СЕ РАДВАТ!

Дръжте се Г-7, каза инвестиции само в техните държави, бедните да го духат.

От 5 години поне 10 пъти в сезона ходя в Гърция и цената на кафето+бутилка вода 500мл на плажа си е 3.50 Евро, бира 330мл+чипс - 3.50 евро, смути - 5.00 евро, гирос - 7-8 евро... и това ти е консумацията, за да получиш два шезлонга с шалте и чадър и може да вземеш допълнителен шезлонг в тази цена за дете или трети човек. Отделно те обслужват хората от предишните лета и вече ти знаят поръчките и не е нужно да ги поръчваш, а всяка 3та бира получаваш безплатно. Тези платени писания ги забравете... Всичко по-горе е личен опит.

tonk11

Верно ли? На плажа 4 евра? Ама що ли не пише, че към него получаваш 2 шезлонга и чадър? А колко е тук кафето? На плажа на Константин и Елена беше 6 лв миналата седмица. Само кафето.

при нас хората карат с 200 евро и са доволни

Това си е чиста алчност в Италия на курорт,баче точно на плажа кафето макс 2 евро и нормлано неможе килограм кафе да ти е 25-30 евро с който кг правиш 150 кафета по 4 евро-600 евро от кг кафе и били на загуба мръсни византиййци бетер българите

Не си бил там. Дали не е платена статия, от нашият бранш. Защо не сравнят менюто на нашите курорти и там.

Бахти идиотите, при това мощно слънцегреене и тази мека зима, толкова да не са инвестирали някое евро в соларки, направо безхаберници. Любимото ми е да се оплакват от липса на ток и високи цени на тока лятото.

Инвестирали са При това не малко Даже си продават "зелен" ток един другиму. Резултата се вижда - тока става лукс дето не всеки може да си позволи (буквално).