Нов завод прави България №1 в Европа по производство на електрически велосипеди

Електрическите байкове се оказват най-бързоразвиващата се пазарна ниша в Европа

Обратно в новината

Коментари - Нов завод прави България №1 в Европа по производство на електрически велосипеди | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kazete velosipedi kakvi baikove be ebani pederasi ot dir

Кирил Петков е невероятно готин!

Аз пък чух че щели да правят и хибридни самоебачки - хем с педали , а като каталясаш минава на батерия!

Абе фабрика за вело-вело-велопеди ,абе за колелета...................Друго не мойме.....................

Когато се произведат и когато се купят и тогава пребройте и кажете кой номер сме.н Журналиста писал статията е спал последните 30 г. И не е виждал колело. Аз имам три. Едното е Ел.колело и нито едното не е българско. Просто. Няма как да са български.

То нищо не е европейско.. всичко идва от Китай/Япония/Азия и се сглобява тук

Абе кой ви пише статиите бе. Все едно чета новина от преди 30 г. Времето на развития социализъм ли се завръща. Ще бъдем номер едно по идиотщина. По глупава статия трудно някой може да напише. Много обичаме да сме номер едно , другари.

И този завод ли ще се строи на частния терен на червен олигарх и с държавни пари(от нас)? Да един приятел питам.

Нека първо да се случи, пък тогава да се радваме. Щот статията прилича повече на политически PR. Вече сме се на гледали на такива изцепки предостатъчно. Нещо не мога да им повярвам на тези партии на промяната. Това са старите мутри от преди 20 години. А пък на президентския служебен кабинет работата му е да подготви президентските избори за втори мандат, а не да оправя икономиката на милата ни Родина. Нека да сме реалисти. Разочарованието ще е по малка. Хахахха!

То бива тролене, то бива простотия, ама като гледам писанията тука, винаги може и по-зле! Къде в статията пише, че министъра се е хвалил с постижение? Къде пише, че той/служебното правителство са уредили тази инвестиция? То или трябва да си адски тъп, за да говориш без да си прочел камо ли да осмислиш, или трябва да си адски психясал политмазохист, да плюеш по нещо хубаво само защото "твоя вожд" не участва в новината. Иначе сте за България и за всичко българско. Ей това е един от големите ни проблеми. Сами се натискаме в казана на дявола и се клепаме, вместо да се подкрепяме. За невнесения план (да, ГЕРБ изкараха набързо нещо ама какво?!) пред ЕК и провалената ваксинация служебното министерство ви е виновно щото работи вече цели 2 месеца, а сега не било то причина за нещо хубаво щото работело само от 2 месеца. Измекяри сте и се нагодихте в политическа система на България и с цялата си наглост излизате и казвате "ние спечелихме изборите и народното доверие". Какво сте спечелили бе, таранкоолу?! Половината глсоподаватели въобще не гласуваха, което значи че са омерзени от политиците в България. Ако толкова обичаха ГЕРБ и бяха доволни от управлението им, 60-70% от хората щяха да гласуват за тях и да си имат пълно и ПРЕДСТАВИТЕЛНО мнозинство. Защото дори да имаш най-много гласове, но реално само с 10% от гласовете на избирателите, за каква народна любов и доверие говорим. Какви високи изборни резултати? Принизени сте до нивото на комунистите и чалгарите (то щото сте "цвета" на нацията- както призна един човек "аз съм прост и вий сте прости") и народът никога няма да ви прости!

Като го гледам"служебния" и ми идва веднага в главата един велик филм, с един велик актьор и незабравим персонаж-"ГОСПОДИН ЗА, ЕДИН ДЕН". А като се сетя за протежето му Спецоф НАП-а, за друг велик филм със същия веик актьор - "ОПАСЕН ЧАР" Бог да пази България!

Яснооо! От рано българомразците продажни слагат минуси и не са, съгласни с израза"Бог да пази България"! Много родоотстъпник има, все още! Така ще е като преди 30 години не им затворихме окончателно вратата!

Мед и масло прокапа от статията .

Голяма радост. Аборигени ще произвеждат поредните продукти което няма да могат да си позволят да купуват заради ниските заплати. Щастие безкрай но пък нали робите ще имат работа да да си платят прескъпия ток и всичко останало в милата ни родина.

Само наще!

А бе, къде е Бойко, да отреже лентичката? Просто си питам

ближа курове дебели и си ги слагам и в ухото, само и само да раздавам простотии в дирника.

Захапи ги за да не ръсиш простотии.

Не,тъпо чалгарче съм но и вие не сте по-горе и си тролете тук по цял ден като нищо друго не можете....тия колелета ще станат точно като "пазарските колички" на "харвардския "министър:)))

всичките са облечени в синьо, като ватмани? Вероятно това е основната им професия, а тротонетките, за които няма никаква инфраструктура в Булгаристан е просто хоби за да се изкарат взятките. Имаме си нов Г-н 10%.

Решението за такава инвестиция не е взето за 1-2 месеца, а след многомесечно проучване и то си е между австрийската фирма и "Максим" който е най-големият производител на велосипеди в България и не виждам Кирето какво общо има с това освен да си щракне една снимчица за спом.

Естествено, че такова решение не се взима за дни, но е добре преди да се изходи по въпроса човек да прочете статията и да се помъчи да разбере. Тук не е въпрос Министърът или държавата да участват в сделката. Въпросът е как държавата да улесни решението и да даде някаква сигурност за инвестицията. След това как да използва тази сделка, за да привлече и други инвеститори. Това казва и самия министър. Като Тиквата режеше лентички коя голяма фирма дойде у нас? Заобикаляха ни и бягаха като дявол от тамян защото тиквеничетата се нареждаха на софрата с големите лъжици.

Ами то е улеснено още преди Кирето да дойде и да се ухили...

голям негодиник излезе сина ти Петкооо

Значи не било завод за електрически автомобили, най ми било фабричка за тротинтки, майно ле...

Някой май не може да чете дълги текстове!

Много фукливо това служебно министьрче! Посмали манго! Тези неща не стават от днес за утре! Поканен си, гледай и толкоз…

Добре че дойде Служебното Правителство , че внесе Сигурност в економиката и чужди фирми дойдоха , то при крадливите Тикви никой не идваше да инвестира в България ! ДОЛУ ГРОБ !

Абе нещастни .ти си долу ...в дупката на нужника при лайната .там ти е мястото там ще си останеш. Тази новина е като от преди 30 г. Все бяхме номер едно. Всичко е фалш и измама за лековерните. Номер едно сме по ТЪПОТИЯ КАТО НАРОД. ТОВА ВСИЧКИ ГО ВИДЯХА.

Прав си! След като допуснахме 12 години да ни управляват разни некадърници, какви да сме!

ти си цурвул от село който обича да го духа на всеки Кирчо от улицата

Абе, Харвард! А на мен ще ми произведете ли едно ел. Дилдо, ама по-големичко, като на негър ... великан .

Нали бяха коли бе, сега станаха на велосипеди а накрая ще се окаже че са ел. четки за зъби :)

Важното е да се плюва. Това е друг завод, за автомобилите е в Ловеч.

Няма нужда да се обяснява. Тези тролове клечат само във ФБ и чакат поредната доза простотия от Севда ТВ. Иначе изпадат в абстиненция

Другари и другарки, струва ми се, че ще преизпълним петилектката за година максимум!

Аре Тиквеники ТЪП не виждаш ли че е Пловдив , а тогава беше Ловеч ! ДЕМ !

А кой е виновен за тоз завод??? Служебния министър дето е от два месеца на поста или Тулу.па от Банкя??? И кой е жалък гробарите или измисления Харвард?

Това е поредната лъжлива статия, която се тиражира тук. Този завод се строй от поне 2г. и все още не е видял бял свят. Той е под шапката на ДПС и ако не си от електората, не те взимат на работа. Условията на работа са мизерни, а заплатите ниски. Затова и днес, имат постоянно текучество на персонала. Работи се събота, а понякога и неделя. Вземеш ли болнични и ти режат всички надбавки.

Статията е силно в стила на соц. пропагандата. Това е такава смрад ..лъжа. Номер едно сме по тъпотия.

А кога ще построим и най-големият затвор дето ще ни направи първи в света? Никога що Боко е гепил парите и за него!

Браво. Инвестиции се привличат с много тичане, а не с чакане някой да реши, че ние сме неговото място.

На кой браво бе?

Изритахме крадливият Тулуп и хората започнаха да инвестират в България.

Ха.ха хи хи :)

Ристю електрическа лодка да десантира Буджако....

А, на РК-1 кога!?

Изключвам конкретното събитие. Новите електрически велосипеди са наистина и ще има много голя пазар, които се ориентира първи ще направи много пари.

Следващият ще бъде за магарешки каручки! Там нямаме конкуренция въобще във Вселената!

следваща стъпка кънки ски и сега произвеждаме. след още 30 г евроонанизъм, ще внася е коли инот Конго, хващам бас, защото и сега ни водят в класация инфраструктура

Пак думкаме тъпана. Това е като да застанеш до реката, да махаш с ръка по посока на течението и да викаш давай, давай. Та такъв е приносът на министъра в случая.

А твоя какъв е

А твоя?

Ще, ще. Вече сме по руски маниер.

Какво общо има министерството и служебният министър със сделка между две частни компании? При това тази сделка е подготвяна поне от миналата година??? Утре с кои чужди постижения ще се хвалят??

Ами принципа на комуниста е с "Чужда пита помен да направи"

Тоя почна да се прави на Бойко

Когато Максим лъже държавата и фиска с данъка , който плаща той ще направи много бедни пенсионери! Проверете какви заплати плаща и какви данъци плаща! Докога ще четем за фалшиви и лъжливи бизнеси?

Вече построиха завод за електромобили, започват строежа на завод за електровелосипеди, утре ще открият завод за вятърни централи......мечти А бе кога докарате цената на коли,байкове и цървули по ниска от цената на китайските ми се обадете

Макском сега имат огромен завод за велосипеди в Пловдив и вероятно са най-големият производител на велосипеди в България и почти всичко изнасят на Запад. Та това което се случва не е изненада.

Този е доста приличен министър - създава работни места, което си е постижение. Няма да е зле да остане и в следващото правителство. Най-добрият министър в сегашният кабинет след Бойко Рашков.

Е заслугата на министъра в случая? Сделката е подготвена и осъществена без участието на държавата

Работил съм там и за 600 евро ставаш луд. Работиш и събота и освен да си докараш някоя болест нищо друго не може да очакваш от такова предпроятие. Същото производсто в Австрия е около 1600 евро и то без допълнителния труд. Не мога да разбера защо нашите управници зорлям се натискат да ни правят най-ниско платените роби и то тук на наша земя. Като иска да прави завод и да плаща по ниски данъци поне ги ЗАДЪЛЖЕТЕ да дават добри заплати.

И как точно става това да бъде задължена една частна компания да поддържа конкретен размер на заплата?

Евала !

Вече 6 години карам велосипед марка "Sprint" на българската фирма Макском - и не е мръднал, не съм сменял нищо по него, не съм го смазвал дори. Не случайно българските производители на велосипеди изнасят по целия свят продукция за милиони долари.

Интересно как го караш без поддръжка? Че са добри-стават да. Ама 6 години без поддръжка е пълна лъжа. Всяка година задължително се прави проверка ,смазване и почистване.

Ще се пръсна от яд, че няма аз да резна лентата. А и чекмеджето ще е празно този път.

Споко, под управлението на новото статукво съм убеден, че фирмата ще си изнесе производството от България.

На всеки депутат вместо мерцедес - Колело с батерия .

Защо с батерия?

С педалите ли вървят!

То не били електрически коли, а велосипеди. Най накрая ще се окаже, че не са и електрически велосипеди, а червени педали.

Как е възможно да сте толкова заслепени от злобата си към Буци, че не виждате как за пореден път ни мятат на върбата?