17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова да напуска това гнусно правителство докато не е станало късно. Моите убеждения са леви и винаги гласувам за БСП, заради лявата им програма, но ако продължава Нинова да се натиска в тази коалиция, на директно командване от САЩ много ще се замисля.

ще ми го изцоцаш, че да ме убедиш и аз да гласувам за БъСъПьету

Преди изборите агитираше да се премахне плоския данък и да се въведе облагане по скала.Плоския данък е голям успех ,защото всички доходи се облагат и самия данък не позволява да бъде заобиколен от разни тарикати.Сега Нинова ще намалява акцизите,но ние сме член на ЕС и нашите акцизи са на минимум.Освен това не може да се намаляват данъците и да се раздават помощи за компенсиране на високите цени на Ел.енергия и други.За да се върже бюджета ще се вземат още кредити и ще задлъжнеем още повече.Според мен един вицепремиер трябва да бъде икономически грамотен.

Трябва много да се в имала какво се намалява и защо. Не може да намалиш LPG, а да не се намали дизела и бензина. Акциза на тока е пренебрежимо малък. 2 лв на мегават! 0,2 стотинки на киловат при цена на тока за бизнеса 50 стотинки.

вече заяви, че си е направила сметка в рубли и не вижда проблем да си купува газ от русия. Нашите обаче по католици от папата, яко се натягаме, чак в ню йорк таймс ги писаха за пример

а ремонтираните танкове в гривни ли ще ѝ плащат

дупката в бюджета от намалените приходи от акциза? С нови заеми или с нови данъци? Ама то е все едно - затягане на коланите! Нямате ли други решения?

Според анализаторите от Rystad Energy за зимата цената за греещите се на втечнен газ ще достигне до 3 500 долара за 1000 кубика.. Не са руснаци.. Норвежко-англичани са.. А с двете корабчета на Просто Кирето ви.. Дори и една трата от хранилището в Чирен не може да запълним.. А пък Чирен макар и пълно догоре сал за 10 дни може да ни храни икономиката и топлото през зимата.. Та дъл ша бъдеш министъркинка Курнелче.. Зависи от ГАЗА.. Щото Кире на топлото ша залага.. И за да има топло барем МЕСЕЦ.. Инокомиката ти ти ша бълва БЕЗРАБОТНИ..

Чакаме господарят да разреши?! Иначе сме суверенна държава. На думи. Нали така!?