Коментари - Николай Василев: Кабинетът да каже за какво е похарчил 9 млрд. лв. за първите си 9 дни на власт | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малкия Мук откъде насъбра смелост да изпълзи пак на светло?

С другарката Нинова на борда - така ще бъде. Честито на печелившите! Тази проваля всичко, до което се докосне.

Като имаше държавен социализъм имахме всякакви производства. Какво е тръгнал този да се жалва, че нямало да има приватизации?! Ами няма да има, разбира се. Напротив, трябва приватизираните сектори с национален интерес отново да се върнат в държавата - напр. енергоразпределението и ТЕЦ-овете.

Вижте интервюто, задава въпроси, на които трябва да получим отговор, не бъдете овце…!!!! 9 милиарда за 9 дена!

глупости и обиди пишат тези които нямат отговор и аргументи, не само отявлените тролове...! Хайде слушаме Ви....това касае всички, не само променливите, това са НАШИТЕ пари, на суверена имам предвид..

Еми избрахте си клоуните, сега им сърбайте попарата. Досега едно смислено нещо не са направили или казали.

Е Ники, дай им време да анализират първо, къде бързаш, важното е да открият и спрат течовете

Точно така! Да излиза Асенка и мо-та-мо, лев по лев, до последната стотинка да дава отчет. Също и за 3те млрд нов дълг, дръпнат есента

Малкия Мук сега ли се усети, че Харвард, Йейл, Бъркли и подобните отдавна са сборища за неомарксистка, а вече и неомаоистка индоктринаця? Имаме един woke марксист в лицето на Киро и една търдолийнейна маоистка в лицето на Корнелия. Ники кво е очаквал, егати?! За Киро някакви профукани милиради са ежедневие, важното е с ваксинацията да е напред, щото само това му е в кривата и голяма уста.

Абе Ники палячо такъв ти като знаеш, колко и за какво са похарчени кажи го да видим истина ли говориш или само празни приказки. А парите в чувалите за народа ли отидоха да ти еба майката...

9 милиарда за 9 дни? Или той нещо бърка или дир.

От затвора трябва да ги задаваш тия въпроси!

Викаш щом дургите са крали, значи и на тези тогава е позовлено

Ту хабаво в парламента, ама там от общо седем партии, пет реално са в коалицията и остават само гербаджиите и Костя Копейкин да търсят сметка - ей, ся.

А, най - вероятно ти хем си се объркал, хем не си разбрал

От Борисов кога ще получим отговори за 20-те милиарда годишно за 12 години диктатура!!! За този период се превърнахме в клошарите на Европа. Внасяме боклук от чужбина за да го горим и тровим земята си. Да не говорим за заложените капани от Борисов за следващите правителства. Например така наречения Свободен пазар за ток, към който принудително върза фирмите в България. И цените полудяха. Или той Радев е виновен, че не го остави да дерибейства на воля.

Николай, лай ,лай - кога Българския народ ще достигне 50 % стандарт на живот ? Дори НДСВ не направи нищо по този въпрос !!!

И аз задавам въпрос - защо Василев като министър на транспорта продаде вагоните от 80-те години и върна тези от 70-те които бяха извадени от употреба, в които се случи катастрофата на влака за Кардам, спи ли спокойно при 9 загинали във влака.

Прочети още веднъж заглавието.

Объркал си се. Може би искаш да кажеш “държавен капитализъм”.

Как за какво са дадени, за промяна, не усетихте ли всички,че вече сте по богати и живеете в една прекрасна нова държава а?????

А, ти си пусни интервюто. Недей я кара само на заглавия

Борисов обрече народа на бедност, мизерия и терор. Чекмеджета и златото са опасна работа, когато искаха да му ги вземат. От тях първо изскачат кюлчета, а после записи с мръсни и потресаващи тайни за Борисов.Видеото от побоя по време на протестите е запазено, какви други компромати се унищожена.Хвърляха прах в очите на другите за истината.Сега се видя се, че са останали още кървави въглени.Които бяха на площадите у нас и в чужбина, беше ясно, че живота ни е тъмна и зловеща дупка.Гледахме филм за края на света в светлината пред нощния и страшен МС. Колоните сякаш бяха оградили незаконно сметище. Полицаите хвърляха хората, както се хвърлят животни за изгаряне в Екарисажа.Ударите с подметките на кубинките, така се мачкат хлебарки, които са опасни, а с палките така се бият мухи.Безпомощността и унижението на малтретираните, които не знаеха къде се намират и дали са живи.Една година тишина и оправдания от МВР, че са невинни за побоя на протеста. Борисов и Гешев също не чуха и не видяха.

и още един въпрос - кое правителство е събрало тези 9 млрд.

Викаш, 9 милиарда не става с чували, сигурно са паркирали XXL TIR камион пред банката и на палети са натоварили парите

И пак питам, в кои банкови сметки отидоха 9 милиарда лева?

На Радев Брадавицата служебните му ги редиха Прокопи, Черепа и ДС. Тия хора от малко не разбират. Те са, свикнали на широко, да харчат с шепи. Тия 9млрд са само началото.

На омразния Бойко..

Да, да, Бла, Бла... При Борисов сметката при отопление на газ беше 220лв,сега 500...сега ще видиш къде серат гладните

но освен да се дращи и плюе, трябва и да се чете. Който може, де. Истината е, че само по една случайност субекти като тоя не успяха да харижат електропроизводството ни. Не им стигна времето да го подарят заедно с разпределението. Благодарение на това, че днес 2/3 от тока се произвежда в държавни централи, държвата се къпе в пари. Милиарди от ДДС, дивиденти, отчисления във фонд „Енергийна сигурност“

така де. Той Борисов беше по-пестелив! По 20 милиарда годишно за близо 12 години. Само едни 240 завода на Фолксваген, на Гугъл, Майкрософт и други изпуснати инвеститори в България.

Не е зле. До края на годината ще се изхарчат 365 миларда, а за 4 години трилиони направо.

Дойдоха с популистки фойерверки, ще си отидат с икономически крах във всяка сфера, ще ни закопат живи... Готови пари не решават икономически и социални проблеми, свършват за 2 месеца... Това правителство е импотентно, няма да се роди нищо хубаво от уродливото му мислене и решения... Тези са яко наведени на царевичарите, а на ония през океана въобще не им дреме за България или когото и да било, хората си защитават преките инвестиции, като добавим и лудостта на немските баби и става кафяво мазало.... Човек дори няма къде да избяга в днешния побъркан свят...

Спри се малко, Василев! Огледай се, ослушай се и ако идва товарен влак – премини! Много злоба си събрал бе, пич! Невероятно! Все повече заприличваш на Александър Томов!

А, за 9млрд новите кого докараха?

Само да напомня , че Ники Маус е еничар (опс - ЮПИ), докаран от царя с някаква цел. Просто е бил послушен и си е изпълнил тогава работата, за да му ползват услугите и сега. Колкото до мисирките - те отразяват говоренето на този, който им е посочен. А какво е казал - няма никакво значение. Някой му е подготвил "речта" предварително...

Мхм (нерегистриран) Омикрон. Малко ли е? Игли ще има за всички. Пълен комплект! За радост на Пфазйзер, Модерна и т.н.

Ми, то от много бягане светът е на този хал - никой не приема конфликта и трудности, а все бяга към по-лесното, като така отстъпва без бой територия и сега като се озова в ъгъла, "няма вече къде да се бяга". Е, сега боят ще в най-неблагоприятни условия. Гледам главният прокурор на Ню Йорк вчера какви ги е плещил - без да има каквато и да било законодателна власт, разпоредил на своите да не повдигат углавни обвинения при въоръжени грабежи, освен ако оръжията не са били огнестрелни, а бой с тояги при обир автоматично да се брои за misdemeanor, т.е. нищо работа за максимум административно наказание.

В коя частна банка мутрата наля милиарди левове от бюджета? И в чии сметки потънаха?

Малко ли краде точно ти бе грозен нисък нещастен плешивец с испанския лъжец от държава, че още в Слаш да "приватизирал"....явно за нещо си се наточил и го чакаш да го лапнеш, на не го дават за левче

Може пък да са върнали някой заем в посока Дубай...

9 милиарда,ама за какво са ги дали,сигурно за ваксини и тестове,за друго пари не са давани,нито пенсиите се вдигнаха,нито минималната заплата,явно е,че са откраднали тези пари...

И да попитам,защо правителството не прави отчет за похарчените 9млд? Защо журналистите(Диков,Алтернативата,Весо Дремджиев и тям подобни лакеи) не задават въпроси,така както сипеха вношения при старата власт. Всичко е било пунта мара-стани да седна. Да не забравяме,как Диков година и повече храчеше лъжи за отзования(Пацо) от Валенсия. Накрая оня му се обади и му каза,че ще съди всеки,който продължава да говори глупости за него и Сашко("честния журналист")замълча като п....... И примери много.....

Пенсиите се вдигнаха.

И ти си прав, но когато изгубиш икономическа и военна мощ, няма как да претендираш за автономност, автоматично си зависим.. Европа е нагледен пример, напълно беззъба, а уж в нея живее цветът на света...

Взеха на Божков колекцията и възможността да чока Лилана...и човекът ни таксува 9 милиарда.. Засега.. Радев добре го съветват.

А не, там Буда бей сам ще си връща борчовете.

Ако на някой не му е ясно, тези момчета узаконяват кражбите на герб, зануляват всичко и почват от начало. Който крал крал, започват наново, но осъдени няма да има, защото те са хора на старите дс.

дребен, очилат боклук нещастен, скрий се и не се показвай, малко ли краде и ти с ДЕДО!!!

Похарчи ли са 9 мил за да спрат течовете. :D