Николай Василев: България закъсня с десетилетие за еврото

Според бившия икономически министър инфлацията на 50% е български продукт

Обратно в новината

Коментари - Николай Василев: България закъсня с десетилетие за еврото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

праз на главо, Великобритания , в която си учил/работил или ходил, с колко закъснява да приеме еврАта? Ами Швеция, Чехия, Полша, Румъния, Дания? Както и извън ЕС - Швейцария, Норвегия - защо не се натискат за еврАта? Нека всички разбирачи, които драпат за евро, да разкритикуват мотивите на споменатите държави за запазване на валутния им суверинитет и свобода.

Този наглец има нахалството да се явява по медиите, да коментира и да дава препоръки. има хора, които помнят какви ги вършеше в три министерства. И не само той, а цялата им шайка царски мошеници и някакви селски курви, които беше изпоназначиха като зам. Министри, парламентарни секретарки и пр. Отврат!

Колкото до случая василев - хампарцумян Той не е икономически а криминален и се свеждаше до това как да окрадем нещо си ! ! ! А в случая как да излъжем по добре ! Или още не сте го РАЗБРАЛИ ? ? ? Държавата действително закъсна с повече от 10 години ... И в момента двамата можеше да водят задълбочени разговори в ЦСЗ ... А беседите да завършват с красив арменски хумор ... –х. Аз превъртях вече 22 календарчета и ми остават още около 8 а ти и половината не си стигнал ...

тос лудак май се готви за мъжка секретарка на финансовия министър.

"Държавата е с най-добрите показатели в своята история от хан Аспарух досега." Човекът е поискал да се покаже духовит, но не му се е получило.

Този човек беше един от най-читавите минавали през властта. Трябваше да продължи да заема висши държани постояве и икономически България щеше да е много по-добре. Един от малкото, които знаят какво става. Казвам го, въпреки че не съм съгласен с тезата, че трябва да приемем еврото. Бях ЗА еврото, но вече не съм толкова убеден, като гледам какви управляват в Европа и САЩ, и в каква посока ги водят, като общества.

И кое му е читавото? Че продаде БТК за стотинки?

И тоз очиларки дърпа и тегли към еврозоната и еврото.....дреме ми на него за лева ! Европеец ....каквото и да значи това ...но не и българин !!!

Европа ще се разпадне докато влезем в еврото, така че не ни трябва.

Майн?та ти, предател!

Този трябваше отдавна да е премиер и да ореже туморната държавна администрация. Бизнес имбецилите гласуващи за комуно отрепки и държавни свине ще разберат по трудният начин какво значи да подпишеш собственната си смърт

Този вместо да е в затвора акъл раздава. Да да още 1878 трябваше да приемем еврото.

"Благодарности" за пенсионната реформа от настоящите и бъдещи пенсионери. Наглост да се появяваш с оценки...

До кога ще ни показвате Пинокио ? Никой не му вярва на този омърсен Плъх ! Не ни трябва еврото , лева е стабилен !

Подкрепете благородна кауза, дарете своето ресто, помогнете на нуждаещата се Америка, за Бог ДА ПРОСТИ !!!

Кой изкарва от нафталина този мутирал молец? Самият факт, че се разхожда на свобода е плюнка в лицето на правосъдната система в България. Това че си показва миризливият, крадлив задник по новини и телевизии си е чисто и просто лош вкус. Дали и тази подметка не е настъпена от приятелски ботуш? Просто е наистина 50/50 кои е инициирал тази медийна атака. Ники е толкова тъп, че е възможно сам да се вижда спасител. Все едно гледам оплешивяло магаре тип Роско с очила.

Юпитата предишни, днешните ги надминаха. ЗАКОПАХТЕ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА СИ! Първите юпита разпродадоха най-ценната стратегическа инфраструктура на държавата! Вторите днешните юпита кирококорлените - раздадоха милиарди и закопаха в дългова криза държанвата! Ни срам, ни очи! Вън от България алчни егоистични за.ници, безродници. Само и единствено за собствените си за.ници се грижехте с лъжа към народа. Безсрамници.

Какви юпита са Кокорчо и Кирчо. Единият е педераст, другият екодравник и мошеник. Даже няма пари да си плати петзвезден хотел, за да оправи любовницата си.

И на теб майката!

България не може да живее без Дефицит . Истината е - От 2 000 000 пенсионера , реални са 800 000 - хора с пенсии за трудов стаж и осигуровки . 1 000 000 роми които не плащат нищо в хазната . 800 000 Държавна Администрация - също като ромите . 2 000 000 работници от които само 40-50 хиляди с пълно плащане на осигуровки , останалите получават под масата пари . И как няма да са ниски пенсиите ?

България днес можеше с уверени крачки да върви напред, ако не се беше появила 21-а година рейдърската шайка водена от Киро, Денков и Асен. НИколай Василев предлжи най-добрата, рефромистка и прогрсиван програма, същевременно стъпваща на финансова стабилност. Но измата и пиянството на едни народ ни запратиха в днепния БАТАК. Да не ги забравяме: Киро, Денков и Асен - "харвардските момчета"

Абе толквоа ли нямате някой читав икономист грантояд? Тоя малкия мук колкото и да ни го навирате, помним го много добре какъв корумпиран боклук е, дайте следващата статия с ленче кремче. После от фащ се чудят защо българският народ ги мрази, ми техните хора тука - боклук до боклука

боклук, продадеваше български предприятия за по левче, ебахти българоумъртвителя шибан

Дебили като този са 80% български продукт

Кога за последно четохте "Приказка за стълбата" на Смирненски? Май и Ники не я е чел...

Има я на флашка.

Дребно, вредно и алчно, що е то? Малкият Муклук!

тоя малоумник откъде го вадят да ръси кретении/?

закъсняла. Много добре си върви. Чудно ми е как такива пишман експерти, някак пропускат факта че ингилизите изобщо не приеха еврото. Да се чудиш що.

"няма бежанска вълна от югоизток" - Така е вълна няма, Потоп ни залива с мангали.

Нещастници всичко в лв ще стане същото в евро. коли по 100 000лв ще станат 100 000евро, бензуна ще стане 2,6 евро Заплатите ще станат минималната 840 евро и т.н.

Ти закъсня ужасно, ужасно закъсня!

Ако България е равна на платените слуги - да закъсняла е. Ако България е нещо повече от това, не е сигурно.

Спри се бе плешив боклук, ако сега бяхме с Евро, щеше да съхнеш на някое дърво като бактериален сопол ...