Коментари - Никола Янков: Отворихме врата за чужди капитали към България | Бизнес.dir.bg
назад

Никола Янков: Отворихме врата за чужди капитали към България

"България на всяка цена трябва да влезе в Шенген и Еврозоната - политическото и икономическо ядро на Европа", смята управляващият съдружник в Експат Капитал

Обратно в новината
| Редактор : Красимир Тодоров

Коментари - Никола Янков: Отворихме врата за чужди капитали към България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май пак счупихт тъпомера с тоз трошляк всичкото е да открадат 24 млд евро от гаранцията на валтния борд!! ясно?

London Stock Exchange има съвсем точен превод на български. Ползвайте речници и учете езици, в т.ч. български

Кажи го това на боцето,той ще ти повярва,защото така му е изгодно и от нищо не вдява.

нямат "топки" правителството да направи това което трябва, всичко да е по електронен път, а не разни криви тетки по общини, кадастър, нап, ной да те разкарват от геше на гише за едидин документ А4 със седмици, абсурдистан да не се чуди защозаплатите са от 18 век, след като системата е от там някъде

за емигранти нов терминал, да бачкат и да пращат на роднини, бъркаш се......

ДА КАЖЕ ТОЗИ ГЛУПАК КАКЪВ РАСТЕЖ ИМАТ КАПИТАЛИТЕ НА НЕГОЖИТЕ КЛИЕНТИ В ПОСЛЕДИТЕ 5 ГОДИНИ- НИКАКЪВ, А БОРСИТЕ В СВЕТА СЕ УДВОИХА!!!

отворихте вратата и ... чужденците избягаха. Продължавайте с тази политика на повсеместно вдигане на наложи и никой няма да остане в държавата.

В България брашно и тестени изделия от десетки години се произвеждат от предприятията, които са собственностьа на гьрци. Всички лесерти и шоколади произвеждат западняци, ЧЕЗ е чешки, Мариците са американски, бензиностанциите са руски, турски и австрийски, банките са италиански и турски.... Този олигофрен си мисли, че всичко започва от него. Ни един нормален няма да купува държавни ценни книжа, защото България е пропадаща страна с огромна корупция и измиращ народ.

И аз знам един център за разпределяне на капитали...

Добре че е това интервю с този капацитет та да разбера къде да инвестирам...

Отлично, сега чуждите капитали ще могат да излязат спокойно през нея.

Какви сериозни чужди капитали ще влязат в страна прогнила от корупция, с неработеща съдебна система, респ. няма ефективна защита на собствеността, администрацията учи правилата на работа от данъкоплатците и ги прилага избирателно и т.н. и т.н.

Отворили вратата и капиталите вместо да влязат, избягали...

Има и друго решенвие на въпроса за раздвижване на производството на стоки.Даваме червен картон на лева и си въвеждаме евролев като разплащателно средство.На него няма да слагаме лицата на никому неизвестни индивиди, а на първо място карта на територията и знамето. Това са републиканските ни атрибути. При това евролевът ще обезпечим с квадратен сантиметър територия, а не със злато. Няма защо да питаме този или онзи дали имаме правото да емитираме наша си валута.

Чупиш тЪпомера. Няма никакво значение какъв лев ще въведеш, тогава, когато територията се управлява от корумпиран и тъп пожарникар-еднокнижник и група "другари" разбойници. Също, когато няма работеща съдебна система, прокуратурата се управлява от пресъпник и държавната администрация се състои от лениви мижитурки, протежета и некадърници, "работещи" избирателно според това кого са нарочили шефовете им... За законите какво да кажем - правени от малоумници... За НАП - убиващ дребният и среден бизнес чрез малоумните идеи за минимални размери на заплати, осигуровки и прочее, чрез безумни изисквания за електронни връзки, реквизити и чрез безумни глоби... Има само един шанс за бъдеще: РОБИТЕ да спрат да работят до падане на тези паразити от властта, след което ЛУСТРАЦИЯ и смяна на целият апарат с конкурси наново, включително ДУПЕТАТИТЕ.

Ахъм...затова последните две години има над 60 % отлив на чужди инвестиции. Успокоявайте се и вие и малкото останали овци в тая дупка...

Ахъм...затова последните две години има над 60 % отлив на чужди инвестиции. Успокоявайте се и вие и малкото останали овци в тая дупка...

Фиксинги ,акции ,курсове, банки, фондове, сметки, фьючърси, брокери , дилъри и т.н. са пълни глупости. За икономика трябва производство. Не финансово жонглиране с едни и същи пари.