Nestle плаща $2 милиарда за производител на антиалергично лекарство

Еймюн теръпютикс наскоро получи одобрение от САЩ за медикамента Palforzia за деца

Обратно в новината

Коментари - Nestle плаща $2 милиарда за производител на антиалергично лекарство | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като им знам шоколадите ...

"Nestle плаща $2 милиарда за производител на антиалергично лекарство" Точно от тези най-добре е нищо да не се купува. Цялото им производство е само химия. Няма нищо истинско, натурално, здравословно. Сигурно това "лекарство", ще води до пристрастяване! Интересуват се само и единствено от печалбата.

Има алергии, които са естествени и предпоставки от гени много, много преди да се появят преработените индустриални боклуци. Но повечето днешни, уж алергии, са всъщност в резултат на изключително трудно усвояваните храни след индустриалните преработки на компании като Нестле. Тъй че внимавайте и мислете преди да привиквате децата към боклуците в търговската мрежа.

Идеално, първо трови децата после ги лекува ...перфектен бизнес!

И как точно ги разболя с фастъчена алергия??? Мислиш ли като пишеш???

Мисля...продукти, които са 90% химия МСЛИШ ЛИ, че не водят до алергии?

как точно придобиваш със химия алергия към естествен продукт, гиди импостор ниеден!

браво на Нестле , че инвестират. Най-накрая някой да се замисли колко алергични хора има , които живеят в страх от всяко ядене ...Който не е имал хипер алергично дете, не знае какво е . Не му минава и през ума как всяко ядене е малък ад и борба за оцеляване . Не всичко е Ковид19! Ясно е , че Нестле го правят с цел печалба, но по този начин други “алчни” фирми ще си напрегнат мозъците и може да намерят лекарства и за другите 7 топ алергена .

все пак произвеждат храни и то детски, пълни с боклуци. Собственикът на Нестле искаше да се плаща за въздуха. Извода е, че всичко е за пари.

Петя, разрови се малко и ще разбереш какви са причините за диабет, алергии, хашимото, всякакви автоимунни заболявания. Точно Нестле (както и много други компании, които първо махат всичко ценно от храните, а послед добавят малко цвят и мирис и ти го продават като здравословно. Алергията от фъстъци е наистина брутална, но тя е резултат. Ама хапвайте вафли на промоция, де!

Оффф, омръзнА ми от философи - тип ОФ, за които всичко е ясно и имат отговор за всичко, особено след като потърсят в интернет за 5 минути. Член съм на група за Хашимото с хиляди последователи, моля ела да ни просветиш и милионите по света кое провокира, съответно как да лекуваме Хашимото. Явно знаеш как да се предоазим от щитовидна, диабет, всички алергии и автоимунни заболявания.

Добре че уточнихте. Никога нямаше да се сетя Нестле (Nestle)

Егати алчността...