Коментари - Неблагоприятно стечение на обстоятелствата - промени, дълг и Брекзит, потопи "Томас Кук" | Бизнес.dir.bg
назад

Неблагоприятно стечение на обстоятелствата - промени, дълг и Брекзит, потопи "Томас Кук"

178-годишната компания реагира прекалено бавно на предизвикателствата на новото време

Обратно в новината
| Автор: Дейвид Макхю, 23 септември, Асошиейтед прес, САЩ

Коментари - Неблагоприятно стечение на обстоятелствата - промени, дълг и Брекзит, потопи "Томас Кук" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ли и аз да си платя сметките след 60 дни? Не питам за приятел.

Сигурно Путин е виновен, как.

Британците ще се окажат баш цитаните в евросъюза.

Значи този дето прибирал парите фалирал, а тия дето слугуват да продължават да правят така и за напред ама за без пари щото имиджа да не пострадал. А бе кой нормален изстрелва ракета и чака плащане на Кукуво лято.

Глупости. Фалита идва като искаш услуга, а не я плащаш. Нашия блок за малко така да фалира. Искат асансьор ама 1/8 не дават пари за капитален ремонт. Като го пуснахме ореваха орталъка, че на етажите които не е платено асансьор няма да има. Накрая вадим от общите пари, само и само да има някаква справедливост. Глупаците обаче опростили парите на лентяите с 3-4 автомобила обаче за асансьор пари нямали.

Частникът е добър стопанин, но когато фирмата се управлява от комунисти и агенти на ДС няма спасение.

Този мазен локум дир.бг ли го съчини или го преписа отнякъде? Фалитът е просто поредния начин на англичаните да не си платят. И то на кой - на тъпите източноевропейци, дето си давали хотелите под наем. В края на сезона, културно, при условие на плащане 60 дни към хотелите. Хо-хо... Гаранционният им фонд каза "Ами не знам". Докато има балъци, така ще е.

Това не е интересно. И от фалити се печели, както и от несадене на люцерна...

На това му казват "boomer business" - гледане с пренебрежение към новите платформи и течения, съчетано с нежелание за промяна.

Има пет основни причини. Лято, есен, зима , пролет и алчност.

Ма питайте Ми 6 и не се занимавай те с глупости.

Я ни светни Ми 6 какво общо има в случая бе, льольо?

Причината е Брекзит. И другата е, че не им се плаща. Раздали са си бонусите и куче влачи рейс. 1,7 МИЛИЯРДА ЛИРИ дължат. На печелившите честито.

lu4ka

Да бе, Брекзит. Германия като не е в екзит , защо Дойче банк съкращава 20% от персонала си и защо немската автомобилна промишленост последните 2 години е 25 % надолу.

щото ги подфанаха с голямата тояга: дойчебанк ПЛАТИ 8 МИЛИАРДА ДОЛАРА на правителството на сащ, задето имала наглостта да има кадърни бизнесмени и шефчета, станали номер едно собственици на недвижими имоти в ню йорк чрез "ипотечните деривати" на лемънд брадърс. Хората умни и предвидливи, ама ги обявижа в "незаконни транзакции" и им казаха: или линч /забраняване на дейността на доечто,банката в сащ/ или 8 милиарда. Тез платиха, сега ше ги ФАЛИРАТ. Което немеца нема да забрави..... колкот до колите: ударната сила интриганти в сащ реши да си направи техен бизнес и да откредне традиционниа такъв. Лобита,лажи и ето ти - елиграчките изгреват на хоризенто с фронтмен мъск, тоз палячо на цру и наса. Пак сатна на техното. скандали, дизългейт, че и малоумната идея - смърт на двг. АЛО, ВОЕННИТЕ ВОЯВАТ С ДВГИ БЕ! Ако елиграчката беше годна технологиа, първо там щеха да я приложат. И ТЕ ТАКА. шеги и закачки, не бе, в лъжи и издмами Германия биде излъгана и наебанА за трети път. НА ПИЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО. ОСТАНАЛИТЕ ГУЕДАМЕ МАЧА И СИ СВИРКАМЕ.

Туй фирма за първи път я чувам. Но името ѝ прилягащо на Пират издава какъв ще е изхода. След като се обърна куруцата много бързо "специалистите" взеха да филосостват "как се е стигнало до тука" и т.н

Алчност и безхаберие.

На мен ми се струва че точно ОН лайн резервацийте убиха тази компания . Колко магазини по развития сеят фалират. Заради тези ОН лайн покупки . Нета е нещо прекрасно но то ще убие света . Фейсбук нищо не значеща дума до вчера с днес евреина е по богат от Форд например . Е това не е Ок . Някой произвежда нещо повече от сто години и хората го виждат реално но икономически е зад друг който е на пазара от пет шест години !!!!!!!!!

Хехе, нема се пЪашиш, така навремето магазините убиха натуралната размяна, пък света си е жив.

Кофти време, Брекзит, лирата и евентуално, може би, ама съвсем малко влияние е оказал дълга от 1,6 млрд.

Ама и на мен къде ми беше акъла, да резервирам при тип, чийто прякор е Куката?!

А срива на акциите на компанията, щото банките на острова, че и по света и ОТКАЗВАХА повече кредити.. ОТ ТРИ години вече.. Що ли е пропуснато? По-ясен сигнал за сурването към пропастта.. Но нее видян от УЖ мениджърите и..

Е то е ясно и има само една причина, компания с подобно име трябва да се занимава с кулинария, къде са тръгнали самолети да джиткат!