Не правим автомобили, но секторът дава продукция за 1 милиард лева

120 предприятия с над 23 хиляди заети в тях работят за водещи компании от Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да му имам коментарите. написал в гугъл bulgarian autoindustry и преразказва някви доклади

Секторът дава продукция за 1 милиард,но не дава никакви заплати,биквално никакви! Заплатите в този сектор са 500 - 600 лв,дори фирми в София дават такива смешни заплати в заводите за части и кабели за автомобили!!! И реват,че няма работници,няма бели роби,няма откачени....

Не само са толкова а и за месец а не на седмица, както би трябвало да бъде.

Откъде ги измисляте тези глупости, бе?! Вижте в джобса - шивач на седалки - 1600 лева НИКОЙ в България не работи за 500 лева, вие сте луд!

Подхвърлят ни трохите и викаме УРА. Подкрепям коментара по-долу.

"Не правим автомобили, но секторът дава продукция за 1 милиард лева" А ако правехме автомобили щеше да е 10 милиарда. За камиони и автобуси, още повече! А някога правихме и камиони и автобуси и трамваи и мотокари и телевизори и ...... Много неща, които сега внасяме.

Ама вЕрно ли сме правили били толкоз много неща. Бравос! А защо тогава имаше дефицит за абсолючно всичко, включително за изброените неща. А в момента е възможно да си купиш веднага? За един приятел питам :)

от един приятел разбрах, че всичко отиваше за износ! Срещу тогавашните долари, които все още струваха нещо, за разлика от сегашните. Бяхме износители а не вносители.

затов аи изчена дед мороз.... ако имаше поне капка в кухата кутийка горе щеше да ти е ясно всичко, но от де толкова много сиво там.

БВП на България в най-най-най-НАЙ-добрите години на соца е ПО-НИСЪК ОТ ТОЗИ В МОМЕНТА. ТОЛКОВА ПО ВЪПРОСА ЗА СЛАВНИЯ СОЦ

То сега и покупателната способност на парите е по-голяма! Инфлацията и външния дълг също!

Да пишеш коментар на положителна новина е грубо нарушение на правилника на "беззащитния и вечно лъган български гражданин - моралист".