Найденови: Добавянето ни в разширения списък по "Магнитски" е тревожен сигнал за закона у нас

Още по-впечатляваща е липсата на редица имена - действащи съдружници на санкционираните лица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много интересно, как правителство свързано с Божков ще се бори с Божков? Това че са включили тези от които тръгна краха на Божков са включени в списъка със санкционираните, всъщност е доказателство за свързаност на правителството с Божков.

Ами никой не пита къде е Маджо?

Нинова, Манолова, Антон Кутев – ето кои от БСП гласуваха за Пеевски през 2013 г.

Цветко петко ти е на дупето! Продаде се на Пеевски да отървеш ножа ама идва видов ден. Не оправдавам Божков и това което е правил 30 години ама ти малко се прецака като тръгна срещу него ! Все пак токова години и ти си намазал покрай него, а сега се правиш на най-честния бизнесмен.

Оооо, Света Вода ненапита! Как само може да видите и мрънкате. "Кога яде луканката не рева", а сега започна. Със сигурност си близък до разни хора, как иначе премахнаха едни хора от един бизнес и оставиха само теб? Дори нямаш конкуренция и си обсебил всичко. Дали не е подозрително, дали е пазарно? Всичко е гнило си така че си победи последствията. Дано си получиш заслуженото, жалък чичко.

ами цялата работа тръгна от цеките. пеевски ги излъга или натисна, те развалиха ортаклъка с божков и си помислиха, че са станали по-голяма работа... нищо им няма, боклуците цеки все пак ше се оправят, само малко повече нерви им се образуваха...

Изяде ли дървото предател олигофрен....

…до стената и кррррррррт!

Боклука Найденов говори за закони и справедливост. Ако имаше такива, ти щеше да си в затвора бе наглец. Заедно с бившия си партньор Божков. Я кажи колко пари откраднахте заедно, преди да се разлюбите!

Има една приказка, че магарето като рие калта, тя пада на гърба му.... Та и тия двамата, дълги години съдружници на Черепа, очевидно съучастници в криенето на данъци, а вероятно и в подкупването на министри.. И изведнъж решиха, че като хвалят Буци и плюят по довчерашния си съдружник, то това го оневинява... Не, ако имаше истинска прокуратура, то тия трябваше също да са обвиняеми

Пре... бахте си дъглодишните си партьори, който Ви правиха реклама на умрелия бранд... пуснахте ги да пият по една студена... сега... е ваш ред.

Гредааааааа!

Kaква криминална муцуна.И този субект го пробутват като меценат и деятел за спорта.

Тоя сега на къде ще бяга .....Дубай заето,Сърбия заето,Южна Африка заето.....? ...Може в Камерун примерно,Северна Македония ,Боливия.....ма те достатъчно боклук си имат хората,не знам какво ще го правим това момче!

Най-пресъпните муцуни, които съм виждал през живота си. Чери Баба е Ален Делон в сравнение с тези гнусни, криминални зурли.

Цеките и да вият, и да не вият.. Тулупите и матряла си имат приказка - покрай сухото и гори и суровото. И още - ташака на гол гъз си е чисто прее... Каскет Каренин няма закон Магнитски. И възможност да защитава по закона Магнитски. Нъл са правеха на мъже. Сега кат са у кюпо. ВОЙ, ВОЙ..

Цека, наближава Видовден...Мажи халката с лой, че много веселба те чака!!!

А добро утро, главния свидетел срещу Божков сложен при него

Нещастни ми Найденов , стягай куфарите! Ти си бъдещ имигрант ...Знаеш защо ...!?!?

Тоя клоун лиза задника на Борисов, а сега пак му го отпраха

Който гроб копае другиму, сам попада в него (древна поговорка)

Къв закон бе?! Закона в българия е врата в пустиня.. ако искаш минаваш ако не искаш не минаваш през нея.

РАК ДА ХВАНЕШ ЦЕКА !!

А давате ли си сметка, че тази ситуация е супер точно за разчистване на сметки? С тоя "магнитски" дето не действа уж извън щатите може да се прави каквото си искаш и да го прилагаш както си искаш. Щатите не дават обяснение, причини или доказателства и сега тия си то тълкуват както си искат и го ползват като причина за списък който си попълват сами. Не виждам причина за радостта която изпитват коментиращите. Разбирате ли колко сме зависими и какъв ревашизъм се вихри?

Цека, и да пишеш, Черепа скоро ще се върне!

Направи свирка на тиквата , заби нож на Божков и вероятно очаква награда.За такива индивиди наградата обикновено е оловен медал в главата.Та да се радва ако му се размине.Проблема на копелето е че заложи на грешен кон.

Айдеее от хитрата сврака с двата крака, миналият месец ги гледах в един хотел фамилията как се държеше и гуляеше като господари на света, е до една две години ще са като селски сиромаси тарикатите. То много лесно натрупали милионите със схеми и сега реват, че от миналата година били чисти. Москва, упссс Вашингтон не вярва на сълзи...

Цека, кой е бащата, кой е чичо ти, а кой беше братовчед ти? Много си честен.

Най-после ефбет лига ще се закрие :)

майка ти ли ще плаща тогава заплатите еле в наптура

Как да не ви добавят , като сте собственост на Пеевски

БОЧЕТО....

глупаци дето плюете човека спонсорира хутбола баскета волейбол излъчването лигата на лудогорец и цска бфс и нац тим искате да го закопаят и за не гледаме футбол и лубимите ни отбори ли тъпаци

Ти ко каза (ударението на второто а) глупакнеграмотен?

Пясъчните им замъчета и кулички на всички от мафиотската държава се сриват безмилостно една по една. Ама 'га ядохти кифтетата, ни ривахте, нали?

Сега РР коли и беси!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ами ,ако сме президентска република, какво ще правим? И много,много да не приказвате ,че синеокия фюрер да не ви впише в списъка „бивши хора"...

Еф-в- гъз!

Превъртяха го с хенди в гъз

Тоя тъпанар си мислеше, че като натопи божков и ще му вземе бизнеса... навре ли се у гъзо си сега, а, тъпанарино?

Сготвиха ...готвача ..

Вкараха ли ти го със завъртане и надълбоко, мамицата ти помиярска, герберастки лизач.

Лятото дойде

Не му е изгодно сега

Ало Магнитски, а Домусчиеви, кога?

А га Боко го караше да клепа ортака- мутра черепа, се дуеше като пуяк по телевизора.

брат, сега с ко ще платиш тъпата реклама с набора и оня другия набор. Нищо лично, ама гаджето пита.

Теглете си парите от ефбет. Нещата са сериозно до седмица две може да е късно.

Вече ги изтеглих

Мръсен, долен корумпир! Марш в Затвора!

Хаха, тревожен сигнал било?! Защо бе отворко? До онзи ден си бил съдружник с Черепа в редица фирми. Ако той е вършил финансови престъпления, както се твърди, то ти какъв си? Според наказателния кодекс това се нарича съучастник. Ама той не бил знаел, горкия... Вярвате ли че може някой да е съдружник във фирма и да не знае колко данъци плаща? Това че е продължил да лиже задните части на бившите управляващи, след като съдружника му е престанал, не може да го оправдае. Тъй че напълно си заслужава мястото в списъка, а вероятно трябва и той да е обвиняем за укриване на данъци.

Още, още, още!!!

Вижте вие каква била работата... А когато сготвихте Черепа беше добре. Да ама той ще ви повлече всичките, защото сте навързани като свински черва.

мислеха да отърват кожата....да бе да, ама не!

Довчерашният дългогодишен съдружник на Божков в корупция за 700 Милиона откраднати от нас и 60 милиона платени на ОПГ ГЕРБ и Боко Чекмеджиев !!! Този Криминален тип ...реве че той бил наклепал Божков ,за да му вземе...и му Взе заедноо с ГЕРБ хазартния бизнес .... ...на този Найденов/и ГЕРБ обещали Пълна Защита от Закона !!! Найденов се почувствали Прецакани че Всичките им пари и бизнес Умряха !! Ами и ГЕРБ умряха... Чдесно ! Надяваме се Хазартният бизнес като цяло да умре...а не отново да смени име на фирма и собственост!