Коментари - Най-лошата прогноза в ЕС: Българите в трудоспособна възраст ще се стопят с 1/3 до 2050 | Бизнес.dir.bg
назад

Най-лошата прогноза в ЕС: Българите в трудоспособна възраст ще се стопят с 1/3 до 2050

Основните причини са демографската криза и миграцията - България е сред основните "донори" на работна ръка към други държави в ЕС

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Най-лошата прогноза в ЕС: Българите в трудоспособна възраст ще се стопят с 1/3 до 2050 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да

Затова пък имотите до 2050 година ще скочат десеторно нагоре, хахахахаха !

Те затова австрийците ни помагат, като ни връщат тарамбуки - да има някъв материал на територията все пак...

Прав си. Трябва да помагаме на Украйна, защото иначе Руската Кочина ще се приближи до демократична Европа.

Къде по-важно е международното положение - не е интересно и престижно да ходиш из страната, да виждаш проблемите, да предприемаш каквото и да било, чиито резултати са измерими, видими, а не абстрактни.

Е, може да чакаш и да не им помагаш, ако се надяваш да посрещаш руснаци с хляб и сол... :))) Що предателите сте винаги едни и същи?

Ти мислиш, че международто положение не те засяга ли? :)))))))))))))

Българите са неуспешно урбанизирани селяни и всичко е логично.

с повече ще се стопят , защото ще емигрират. ще им писне да носят пенсионери, пенсионирани милиционери, действащи милиционери, безполезна държавна администрация, министерски съвети и цигани и за награда пеперасти и кокорасти да теглят заеми на тяхна сметка

Режимът на евроатлантизъма убива българите. Това е факт. Българите в момента са най-умиращата нация в света. И най бедната в Европа, само Молдова и Украйна са по-бедни.

Така е, предадохме султана 1878-а. Затова сега сме по-зле от Анадола.

безпокойте, България до 2050 няма да я има.

Нали плана Ран-Ът, че трябва да станем под 5 милиона и да сме обслужващ персонал на запада беше теория на конспирацията? Честити ви 35 години целогодишни банани и свободно скачане по площадите!

1300 години напразни напъни за тоя, дето духа.

Няма нужда от фабрики няма нужда от работна ръка. Фалирайте и проблема е решен.

Никой не се замисля през какви препядствия трябва да мине едно семейство за да има дете, а пък две да не говоря. Разходите само това дете да се роди са ужасяващи. Човек след първото трудно се замисля за второ. А ако дадената двойка има проблеми разходите се увеличават двойно. Живеем в една от най-нелепите държави с едно от най-нелепите управления от 30 години на сам.

35 години стигат, стигат...Времето е наше, наше!!!

две несравними величини-България до 1989г. когато има държава по всички направления и недостижим от днешна гледна точка стандарт и остатъците от днешна България -останала с наполовина население в пенсионна възраст и напълно разгромена икономика и селско стопанство -едно празно нищо.

В тая прогноза мангалите не са българи!!!

АХАААААААААААА, МИГРАНТИ НИ ТРЯБВАЛИ............

Няма страшно, Австрия са ни приятели и обещаха да ни пратят всичките си мигранти, които са минали пътьом през България и не сме ги спрели. Има-няма половин милион - тамън ще оправим работната ръка.

Наша Україна, Ти прекрасна й сильна, Та щаслива й ніжна, Як співаєш ти! Наша Україна - Нескорима й вільна, Мудра та розумна, Як навчаєш ти!

Голям праз , важното е цените на имотите да вървят нагоре .

Стига бе, нали почна Ергенът- сезон 3!

И те ще паднат - кой ще живее вътре?

Нищо, де - дават по 300-500лв еднократно. Явно така ще се борят проблемите с демографията.

и какво ще направи ЕС ,за да предотврати това?Ще внесе имигранти в България ли?Или само ще наблюдава!

запада е обезпокоен добитъка намалява стрмително. полския негър става артък

България отдавна не съществува. Тя е в кома и просто трябва да и се напише смъртния акт.

България дори няма да съществува през 2050г.! Тя дори и сега НЕ съществува! Това тук нито е държава, нито е народ. Народът е съставен от чуждопоклонници, а политиците са национални предатели! Норамално е да изчезнем при това положение. Само името остана, но е крайно време да се смени, ЗА ДА НЕ СРАМИМ великите исторически Българи от Родът Дуло до Революционерите!

Дрън-дрън, проблемът е културен а не икономически, не случайно най-богатите държави имат отрицателен прираст.

Еврог.йците си мислеха, че тарамбуките ще им работят... Да, ама не.

Ами бе, къде ви е привилигированата каста - циганите . Защото през последните 30-тина години за тях са изхарчени милиони, не, ами милиардви левове Уж да се интегрират. Къде ви е интеграцията, бе управляващи? Във веригите на Билла, Лидл, Кауфланд и др. работят нашите баби на 70 и повече години. Що бе? защото няма грамотни цигани, които да съберат 1+1. Ама иначе са социална каста на привилигерованите. Аххх, как ми се иска да пусна вагнер рано сутрин от някой хеликоптер................ Умните и които мислят за бъдещето на Българите ще разберат посланието-препратка. За тъпчовците - прочистваме гората

Тоя па. Истории от преди 150 години са му в главата... Дай нещо, което е от миналия век поне, а? Да, предадохте държавата през 1944 година. И затова дядо ти отиде в града да става началник... И 16 република искахте да ставате, ама дори и на руснаците им се стори прекалено. Сега мокрите сънища с руски войски на Дунава дори и сред приятели ви е срам да ги споделяте, щото е по вероятно синът да доведе черно гадже отколкото руснците да стигнат Дунава.

Ето един, който не е живя по време на соца мухахахахах

Реално погледанто дори тия се изнесоха масово към Западна Европа .

Важно е да се бутат паметници и да се облагодетелстват децата на БКП - ДС номенклатурата. Разбира се и да се докарват мигранти и то от най-криминалните.

Искаш ЕС да те заплоди ли? :)))) Значи ЕС трябва да направи нещо, но без да ни се меси в нещата... Голям си!!! Още пари освен да излее безотчетни, та да може Шиши за залеби, че шийката му нещо заслабнала изглежда, а? :)))

Руски, не се излагай.

Забележете че и дума не става да се стимулира някак раждаемоста (примерно да се осигуряват жилища на млади двойки). Свободен пазар - неизгодно е да се отглеждат хора - значи ше си внесем от Африка. По този начин коренното население на Европа просто се заличава и се заменя с мигранти. И този процес е навсякъде - САЩ, Европа, Русия.... бялата раса просто се оказва унищожена от измисления от нея - свободен пазар.

Ти си обслужващ персонал и в България. Какъв ти е проблема? :)) Иначе по време на соца, всичките бяха ръководители. Един изпълнител нямаше, да? :)))

А добър ден. После пак ще дават 800лв. заплата в София и ще обясняват за безработицата

30-40 год пастърми и ергени висят по кафетата и баровете и се чудят къде да отидат на екскурзия. Облечени от-до по последна мода. Деца нямали, защото било трудно и скъпо. Бабите им още им дават пари, за да си поживят децата. … Е това е резултата: мързеливи, прости, с апетит за живота. Имам толкова много приятели и познати, дето ще останат без деца, защото ги мързи. Жалко.

Теб ти е жал за паметнците на БКП, защото беше хубаво при тях, но си против децата н БКП, защото те са същите като бащите и дядовците си при които беше хубаво... Я пак, ама тоя път го повтори бавно и го обмисли. :)))

Нормално. Плащат им повче и по-рядко ги наричат цигани.

Като нямаше лустрация... всичко съдебна система, политици, полиция се подчини на наследниците на червените велможи. Те използваха прости момчета яки спортисти да всеят страх в конкуренцията, купиха или изнудваха с ДС-компромати политици, магистрати, полицаи, държавни служители - и милата ни родина стана КОЧИНА. Само тарикати и връзкари успяват... погледнете съдебната система, държавните и общински органи, полицията... мъжете все като мутри... а жените все едно от околовръстното събрани - така изглеждат и така се държат. А пишман-бизнесмените в туризма... колко плащат и как се държат с персонала... а то друг бизнес освен заведения, почистване, красота, автомивки и морги и слаба търговия - има ли? Е къде и какво да работят умните, ученолюбиви и амбициозни деца на България... и как да се борят със съществуващата корупция и престъпна клика??? Естествено, че ще потърсят по-добър живот и реализация... и може би 2050 тук ще си останат само политиците, държавните служители, "бизнесмените" и циганите... да видим тогава... кой-кого??? Жалко само за пенсионерите...

Правиш типично ченгеджийско изказване в услуга на БКП елита.

Това не е най-страшното, най-страшното е подмяната - циганите се въдят като хлебарки, които ние издъжраме

Не се изнасят. Българинът се изнася. Циганите, които са в Европа инвестират парите в името в България и един ден ще се върнат. Българите, които бягат в чужбина, над 90% от тях НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ!

До преди 10ти нември растеше бройката на населението, след това е в свободно падане. В природата всеки организъм поставен в добри условия се размножава и в екстремни измира. Сега се плюнчат колко зле било едно време. Ами сега като е толкова хубаво що резултата е трагичен?