Коментари - Най-големите производителки на петрол: САЩ, Саудитска Арабия, Русия | Бизнес.dir.bg

Коментари - Най-големите производителки на петрол: САЩ, Саудитска Арабия, Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таке е в САЩ всичко е най най -ама по документи и на хартия.Така беше с бума на шистов газ докато фалира 3/4 от цялата им индустрия поради което зимата внасят копресиран газ от Русия /Ямал СПГ/.Всичко там един балон но трябва маТриял за диванните ескпертии и розовите капачки-тролове.

Недейте моля ви се да разваляте деня на русофилите в България. Разбира се , че Русия произвежда колкото САЩ и Саудитска Арабия взети заедно.

Е и???

А най-големи консуматори на петрол са: САЩ, Америка и Щатите. По-евтин от водата е.

дир-а утрепаха пазара на петрол в световен мащаб. Саудитите и Руснаците само "10.489 барела, трета е Русия с 10.482 барела" ХАХАХАХАХ

Четеш , че трите страни горе-долу добиват еднакво , изнасят при еднакви цени, а само при руснаците заплатите / стандарта на живот в пъти по-зле от другите две страни. Що ли е така ?

Важно е не колко добиваш, а колко изнасяш. Примерно Русия и Саудитска Арабия нарочно добиват по- малко, за да е по- скъп петролът. Докато в същото време САЩ увеличават добива на петрол.

Нас какво ни засяга всичко това????

Путин има две пешки в района, даже пешка и топ - Йемен и Иран. САЩ какво имат, 6-ти флот, 7-ми флот? На два кинжала от дъното и на два тона фекалии от наземна операция.

в стастията се говори за добив на петрол , но веднага тъпият путлераст го обърна на война , вече ракети изстрелва...ама то точно така става ве...Кинжали,Калибри джаста-праста и айде...готово , като на анимационен филм. В реалността е съвсем различно - там пуцат американци и евреи , летят Томахавки и Ф-35 , а прочутите С-400 не сме ги видели в действие......само Калибри срещу сили , нямащи ЗРК. Ама ти си превъртай мултипликационни филмчета и повтаряй в транс имената на руските безаналогови ракети и торпеда , жалкар.

"Войната е продължение на политиката с други средства." Политиката пък е продължение на търговията с други средства.