Коментари - Най-богатата жена в света е натрупала над $100 милиарда | Бизнес.dir.bg
назад

Най-богатата жена в света е натрупала над $100 милиарда

През 2023 година внучката на основателя на L'Oreal Франсоаз Бетанкур Майерс е прибавила 28,6 милиарда долара към имането си

Обратно в новината
| Автор: Тимъти Руукс, DW

Коментари - Най-богатата жена в света е натрупала над $100 милиарда | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не беше ли старата кранта на безос най богатата жена?

От завист, не можете да мислите. Бабето има акции на стйност 40 милиарда, когато цената им е била 100 долара за брой. Сега цената им се е вдигнала на $240. Нетната стойност на акциите и е 96 милиарда. Проста аритметика, нито е копала, нито е орала.

кофчега джобове нема! стара мъдрост.

Тази не е ли изнасилила някого преди 40-50 години?

Натрупани пари чрез измама/манипулиране основно на жени. Как като уж използват от техните кремчета и изведнъж кожата ще им стане гладка като на 20 год. момиче. Или както са известни със старите еврейски чалъми.

Наше момиче е бабето.

истествинно, има си хаз дъ ни е джевижж

Работата и е че намерила богат мъж

Е, точно в този случай, са от мама

какви идиоти са тоя Венци и "поета скитарата:щ". да пази Господ да не ги срещне психиатър...

Бабата Лилиан Бетснкур се беще хванала с някакъв млад мошеникк , който почти и беше измъкнал фирмата - тя му беше отстъпила права. През 90-те гоьини мисля дъщеря и , болна, трябваше да се бори с нея за да остане фирмата у тях.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Бих я праскал и за по-малко.

Дайте го тоя бабугери насам, че мойта е много млада и бедна

Това са виртуални пари. Браво, че създава работни места! На мен лично не ми харесват особено продуктите им.

На толкова е оценена компанията. Ти как разбра, че са виртуални тези пари?

С толкова пари всяка сутрин ще ме намират паднал бред бара на някой тихоокеаски остров..

Ганьо е велик и го доказва всеки ден

Затова и никога няма да имаш толкова много пари:))))

Дебилщината на капитализма - да трупаш пари за сметка на другите. Колкото си по тъп толкова повече се радваш на парите. Цялата система на капитализма се състои във виртуаллни валутни операции с които се краде от хората. Крипто валутите обаче чупят тъпомера, понеже освен самите измислени виртуални операции без какъвто и да е полезен ефект, ами и хабят гигантски количества ток и унищожават планетата. Конкретно за стоте милиарда долара, погледнати от българска гледна точка, се вижда как мутрите хвърлиха на вятъра 16 милиарда долара за витруалните самолети и това явно е следствие от едни други 10 милиарда долара подкуп, за който преди години казаха по телевизията, че е най-голямата известна сума на подкуп в България. Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

О, Венци, търсиш тъпанари за каналчето си, за да ти осигурят толкова мразения от теб капитализъм

Не е за сметка на другите. Този манталитет е на нищоставащ и нищознаещ! Трупа пари, защото предлага на другите нещо, което ДРУГИТЕ искат! Тя определя цената на това нещо, ДРУГИТЕ я плащат! В това няма нищо нередно! А ти ще си останеш беден и тъп.

Хубаво е да имаш много пари, стига да не ти създават проблеми.

Ужаст!

Е, гаа ти парите! ....Че и тях да ги мисля.

Ами ... да е жива и здрава и да си ги харчи с кеф!

Филма на Нетфликс го гледах до средата (то е документален сериал) за тия, но не е много интересен. Семейни драми... Укриване на данъци, и един любовник майка й имала, на който подарила 1 милиард. Тази, дъщеря й го съди, майка си съди, и тн. Нищо за бизнес няма. И най-вече - Тези дете - с нищо НЕ СА изкарали пари. Всичко е наследство от компанията. Пък и толкова много пари, трябва да им ги вземат и да отидат за обществени нужди и блага.

Тези двете жени ....

Ай да ти вземем половината апартамент и да го дадем на хора в нужда,а? Ти и в една стая може да живееш

Много си тъп. Или тъпа. :) Тези пари на тази не са в брой, 1во...и 2ро, наистина един човек или едно семейство там, тя има един син, доколкото си спомням, няма как да се изхарчат. Тоест, както казах горе, да се дадат за обществени нужди. Това богатство няма смисъл просто иначе. Каква е ползата от него? Само цифри и хартийки. Благотворителност - това е правилното решение. :)

Остър съм! А благотворителността на такива е = дайте да дадем! И ти няма да си дадеш половината апартамент на някой в нужда!

* А благотворителността на такива като теб е - дайте да дадем!

В случая тъпия си ти. Всички огромни корпорации даряват за благотворителност ако не по съвест, то заради данъчните облекчения със сигурност. А другото е - къв си ти, че ще се разпореждаш с чужди пари?! То чуждите пари или тези от лотариите най-лесно се харчат, независимо от количеството им.

“ Капитала при 100 процента ще потъпче всякакви човешки закони, при 300 процента няма престъпление, което да не е готов да извърши дори и при заплахата да увисне на бесилото”

Кат има балъци да и кихат мъни, как да няма да има?

тая дебалата дебила от десно на снимката има даже следа от удар с брадва по челото. инак сте прави. колкото повече дебили по света на загрижения мъски, толкова повече милиардери. но какво да се прави, ако стадото от "хомосапиенси" няма кого са следват, като глав. уфсъ, то следват овчаря с гегата. "Въпреки че в началото на новата година то спадна до 96,2 милиарда долара" ооо веднага есемеси, капачки и кликове по централата на гугъла- главната есес цензура на световното гестапо на дълбоката държава, съставена предимно от плиткомозъчни, но винаги верни на партията джендерали от педофилите! сто милиарда. а на бас, че тия грозни, сбабичосани бабички не могат да броят дори до пет. както йелън, на която много, много ѝ се иска да прилича на чехкинята с промененото име... дето казала: "Американската икономика върви към "меко приземяване"....пфффффхахахаааа. с толкова много милиардери, успяващи на гърба на идиотите надрусани по улиците? зиг парите! хайл притежателите им! ----- Бог с нас

Ако една маймуна седи върху планина от банани, които никога не може да изяде, докато половината от стадото гладуват, учените го изучават като психично разстройство. Ако няколко човека в света притежават повече ресурси отколкото най-бедната половина на човечеството, то ни ги възхвалятат като пример за преуспял и умен човек.

Поздравления! Кратко, точно и ясно! За момента като гледам има една маймуна върху куп банани, или такава, която има огромното желание, но не знае как, която не и харесва!

освен "одеколон" тройной който миризливите партенки пият друго не могат да произведат

Или от най-умиращата територия в света демографски, без земеделие и лека промишленост, със здравна система продавачи на илачи на фарма картелите, с банков картел с "демократични" такси, с липса на армия и въоражение, и загубен суверенитет?

Не е постигнала.Внучка на чичко паричко

Че представите на света за най-богатите са изключително фалшиви. Показват ви се хора, които са много под нивото на реалните богаташи. Любопитните могат да потърсят информация що е то Лонод сити и има ли нещо общо с Лондон като закони и администрация. Панама досиетата, ей такива нещица. Най-богатите са скрити зад структури, които са над държавите и законите. На практика Великата Британска империя, когато губи директният контрол над губерниите си, създава финансова система с двойно счетоводство и привлича парите на всички глобални престъпници и фамилий. Тотално избягване на данъци и пълно прикриване на директна собственост. Докато тези "глобални господари" живеят в този комфорт, човечеството ще тъне във войни, кризи и банкерски корпоративен фашизъм. Интересното е, че според разследващи журналисти Лондон сити управлява не повече от 40 процента от тези скрити капитали.

.

Местя го в другия крачол...

Нямам намерение да чета бълвочите на DW, ама ми станаха интересни на снимката фалшивите усмивки на тези милиардерки :)

Като гледам на каква възраст е не изглежда богата . На тези години живееш еднакво и с един милион и с един милиард

Гледай дамата в дясно, глупако! Възрастната е майка й - беше.

Ето това трябва да е невъзможно. Трябва да има някаква граница. Не е нормално един човек или семейство да разполага с такива средства.

И защо? Не ги е крала. Само болшевиките имат подмолни идеи. А, и нацистите също.

Да не забравяме че американският банкер Джейкъб Шиф наема болшевишката партия да свой агент в Царска Русия, с идеята да отмъсти на руския народ, като разруши Руската Империя и унищожи руската царска фамилия, за погромите извършени на териториите на днешните Полша и Украйна-)

Дядото

Толкова пари! Не ги е крала! Сигурно е работила по 28 часа в денонощие, за да ги заработи. А?

Внучката ,като има толкова пари защо изглежда така ?

те са така.

Световна фамилия като Родшилд, Дюпонт.....

Дюпонт, Рокфелер.....

Дюпон

Ти чао на италиански знаеш ли кво значи??? Казваш : оставам твой слуга!!!!!!!

а какво означава на един друг език "ат ьор сървис" ? Ъ ? Същото значение има и венецианският израз "ciao". Изчети цялата статия с обяснението

Поне да беше си избърсала лютеницата от устата.