Националният план за въвеждане на еврото през 2024 г. влезе за обсъждане в МС

Въпреки договорката тази точна да не влиза в дневния ред на кабинета без да има анализ на ефектите от въвеждането на единната европейска валута

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па ... Не можа да стане управител на БНБ и сега е контра на всичко! Глупак смотан ...

Кире няма да миряса докато не направи беля.

россия не се показа приятел на Китай. Вместо да искат рубли за газ, разумното беше да искат за плащане в юани! така към китай ще трййгнат доларите които им тряват,а сега защо са им долари на руснаците, ей тъй за да конвертират рублата си? Файдата е само да Россия, но не и за Китай.

По тъпия балкански начин на разсъждение си личи, че си пълен идиот!

го интересува глупостите на Клиторански. В главата е същия капут като Слави Клиторов. Все роби на сатаната. Боклук!

Ако ли п ък украйна изисква да се заплаща житото и в юани, хич няма да сбъркат.На Китай им трабват храни, а на украинците за сега оръжие китайско производство. Няа да имат премки да реализират лреколтата си от зърно. Успех.

Дали няма да осъмнем с управление на "Възраждане", "Български възход" и БСП? вЪПРОСА е на Дойче Веле ,но го копирам ,тъй като го считам за основателно опасение? Уж новите управляващи трябваше да променят към по добро практиката на обсъждане с екпертите и обосновка пред обществото на важните решения преди да се вземат ,но това май не става в необходимата степен . И гласоподавателя ще мигрира към следващите обещаващи светло и открито управление!

БСП+Възраждане е готово то следващо управление на България. Затова другите партии ки които са слуги на САЩ, се гърчат при споменаване на предсрочни избори. Подобно Независимо от САЩ управление на БСП и Възраждане + би било от малкото свободни от американска Зависимост управления през последните 33 години.

я вкарвайте еврото и не се занимавайте с неща дето не разбирате. Славе и Курни ако толкова не разбират ефекта по-добре да си ходят по родните места да си копат на спокойствие. Това не е за прости хора

Gugnelid

Що не пуснат тия миндили един референдум по темата и да се приключи? 20 "министри" ще решават, ама те гладни не са били и не могат да мислят от името на народа, да не говорим да действат от негово име и за негово добро.

Едва ли ще доживее еврото до 2024.

чоджум, за какво ни е еврото след като не можем да си купуваме газ, петрол, торове.? Еврото неможе да се яде.

Добре въведете Еврото, но кой ни гарантира, че моята заплата от 2000 лева, няма да на падне на 1000 евро, а хляба от 2 лева, ще си остане 2 евро.

Щото ако питат народът с 0 финансово образование за всички финансови въпроси, държавата да е фалирала вече

трябва да го махаме.

Чекай малко, нали България е демокрация и в конституцията (да знам, че Кирето не я е чел) е написано, че народа е суверен ... за такова важно решение като аврото не трябва да е задължителен рефернудума и народа да си каже мнението, а не некви канадци да се събират тайно и скришом да решават?

още по-бедни!

Не е точно така, БСП също са неолиберална партия, ориентирана към евроатлантизма. Тоест тяхната матрица е същата като тази на ГЕРБ, ДПС и другите неолиберали. Единствено се различават по социалната си политика. Но дефакто БСП е ултрадясна партия, най-големите олигарси са именно там.

А лева може ли да се яде? Вкусът на коя банкнота е по-приятен?

Gugnelid

Никой няма да ти го гарантира, виждат го като мярка за борба с инфлацията, защото еврото в обращение ще намалее.

Тогава заплата примерно 1200 лв стане 600 евро, но хлябът от 2 лв ще стане 2 евро. Поне така беше в Гърция. Хората в България ще обеднеят още повече, а богатите ще станат още по-богати. Отделно не се зна в близките една две години каква ще е инфлацията. Огромна грешка и отново не в полза на народа

С тия речи си само да те туря у некой списък!

рублата или юана с тях може да си купиш и хлеб, и нефт, и газ, и метал, сичко ... а еврото е за джендъри като Асена и жената на Мустафа - Кира

щото харвардските юнаци као теглят по 500 млн. всяка седмица държавата е цъфнала и вързала - справка инфлацията

Гърците след въвеждането на еврото избягаха да живеят и работят в Америка такава криза настана там, а тоя пак наколенки пред ЕС

Оди ги обменяй и се кротвай, на нас евраци не ни требат

Какво ни пречи лв то

Няма такова лицемерие. Знаете много добре че с всички безумни разходи които правите и инфлацията няма как да получите покана за присъединяване към еврозоната. Обаче ще направим един план да замажем очите на интелигетният лумпен дето още ни вярва. Срам.

За мен, най-важният момент ще е курса евро/лев в момента на сключване на договора. Ако е като сегашния - добре. Ама, да не стане друг, защото преди смяната, ще трябва да се откажем от валутния борд с фиксирания курс. Този курс ще зависи от решенията на ЕЦБ и на банките на останалите страни, членки на Еврозоната. А не от решението на българския Парламент...

са решили колкото се може по-бързо да затрият България. Някой отвън явно ги натиска, че виждат настроението на народа. Референдум е нужен за еврото. Народа да си каже думата. А малоумниците Кирчо и Кокорчо да отиват да служат на Америка или на Украйна, само да се махат по-бързо, докато народа не се е надигнал да ги измете. Аман от продажни цървули, докопали се до власт, станали чужди подлоги продавайки малка България. Вън от властта, идиоти!

Не ти щем Еврото

Гробар на България ! Иска да унищожи народа с глад . Продажник !

Прав(а) сте. Ей тук е заровено кучето и затова така се пънат да приемем еврото: "......а богатите ще станат още по-богати". Политическият елит и банките така ще се облажат, че не е истина просто.

При положение че предстои обезценяване на еврото, плюс неизвестно още какви турбуленции, да се тикаме в еврозоната... Дали е разумно?

Не може ли направо в долари

Канадската продажна гадина и ко и съвсем не мислят за мизерстващия български народ и разрухата в страната. Само гледат да си напълнят гушите.

Европа вече е превърната в клоака, слаба икономически и силно зависима от еврейските фашаци от сащ...За да оцелеем икономически, политически, морално, културно духовно...да бягаме далече от тях. Да обособим отделна и независима Балканска зона , ужасЪт на еврозападналите и сащ-исаните

Киро ни го набутва все по-навътре и по-навътре... ама нали сме си овце - търпим. С падането на ЛЕВА пада и суверенитетът на България. Ставаме 100000% зависими от ЕС и САЩ. Честита промяна.

При толкова путинисти само копейки.

При всички слуяаи българските домати са по-вкусни от найлоновите холандски, или ти обичаш пластмасата.

Публичен линч с гумени вибратори пред Народното събрание за тоя и целия му екип министри.

И си го начукайте анализа! Писна ми дневния ред на държавата да се размива от тъпаци анализатори. Цяла европа е евро, ние сме валутен борд привързан за еврото! Стига се лигавихте, смешници. БСП може и да не влезе в следващия парламент, като гледам какви дървени философи са.

ПП-Продължаваме с Подлизурстването!

В газа, не искаш ли?

Ако не ги спрем сега с България е свършено! С еврото пада и валутния борд а той е гарантиран от едни 30 млрд в БНБ. Тези ще ги откраднат а като добавим и кредитите които изтеглиха директно изпадаме в дефолт! От там управлението се поема от МВФ...

Тези идиоти тотално ще ни довършат

Но само в канадски

определено е сложен да съсипе напълно България. Работи по определени точки - Сев. Македония, газа, горивото, еврото, другото е прах в очите. Щом го е решил, ще го направи като с газа, после ще ходи из цяла Европа и свят да се хвали. Само гледайте.

Тия боклуци ще питат ли Народа за нещо????, 85%от Българите са против , ще обеднеем в пъти.

Глей с какво се занимава Киро канадски, с план за приемане на еврото!