17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре че се обадиха от САЩ да го спрем да не тръгва от България - колко зле щяхме да бъдем с такъв важен геостратегически обект а и щяхме само да се чудим кво да правим милиардите печалба на година ...

А беше паднало над 1000 пъти.....

кога? преди да тръгне ли?

Айде, в Банско кога ще газифицират улиците? Миналата година газпром все още ни набутваше вариант с бутилки да карат газ от Симитли.

Ето и реалните цуфри в цитат. "Аха" не беше далеч от истината: В 2020 году по газопроводу «Турецкий поток» в Европу было поставлено 5,8 млрд кубометров газа.

«Турецкий поток»??? Той тръгна на 01.01.2021 бе троле.

Паток тук, паток там... От 7 години спират газа през Украйна. Що още тече?

Паток от Украйна, паток от Турция, . . а ние що го вземаме от Турция, а не от укрите?

От 1 на 2.2 млрд кубични метра като дебира му е 31.5. щото реални цифри ме виждам. Според путлерастите е от 31 на 62 ма това друг въпрос дали е възможно.

Едната тръба от 15млрд. е за "балкански поток" който току що тръгна. Нормално е при стартиране на нова тръба да се тръгне с по-ниски обеми.

Американците си лаят но газът си тече.

Ако в началото на годината е подевел 1,5 млрд, а в края 3 млрд при капацитет 31 млрд не е кой знае какво! Ефективността на даден проект се изчислява при поне 75% запълване.

Това, Соросоидите, сън не ги лови даже в събота. Както налазиха форума от тъмни зори, до довечера нито руски газ ще има, нито турски поток. Само Бойко, да се свети името му, ще царува вечно, завалията...

Ние Българите ще чакаме замразен Американски Газ . Ток ще си купуваме от Северна Македония . Бензин от Румъния . Горд Народ сме - може да се насерем , но няма да се омажем .

Кои българи сте вие бе, руслямецо скапан. Това че баща ти пиян е ичукал рускиня и си се пръкнал ти, не те прави Българин. Българите обичат родината си, а не някакви изостанали североизточни империи.

Българите ако си обичаха родината нямаше да са на това дередже

Расизъм и език на омразата

Ха-ха-ха-ха-ха! Спрели тръбата през Украйна , Румъния и България , и я пуснали газта през Черно море и Турция. Все едно да затвориш магистрала Тракия и да заявиш , че хората предпочитат да минават по Подбалканския път , като пътуват между София и Пловдив. А само България си намали с 33% покупката на руски газ , а Турция с 50%. Гърция пък напълно спря да купува рашастански газ .

Че нали затуй са потоцоте бе, да спре газа през Украйна. Те нали не щат нищо руско!

Странно. Наскоро пак тук имаше друга статия, че Турция почти не купува газ от Русия. Къде е истината?

местните полуидиоти европитеци яко мучаха, че този проект няма да стане, ама сега пикаят газ...

Стига муча бе русофилски плужек.

Значи дохода на турците от транзит е нараснал с толкова! А ние пак духаме супата! Прост народ, келяви политици, бедна държава!

Тези коефициенти на каква база са? Колко процента от преносната способност е използвана?

Не казват. Що ли?

Около 10-12 % от капацитета.

Това са фейк новини!