17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво ще строят? Имат още пари за харчене ли? Някой от редакцията да не би да има фирмичка за тиймбилдинг ивенти? Не бих се учудил. Дира са прости но за сметка на това нагли.

Какъв тим билдинг,те не могат да се гледат,не могат да понасят шефа,ама сплотяване на колектива.Лицемерие, гнусотия.

Банкет, а не тиймбилдинг бе неграмотиници....

Банкети има в дупката където са те изакали Тим билдингът не е само да седнеш на маса и да се напиваш, а е много други неща

Абе точно банкет си е, като пораснеш, ще разбереш.

С колегите се върши работа и се обсъждат идеи. Това става в офиса или онлайн. Излизанията, екскурзиите и ресторантите са за семейството и приятелите.

От тея билдинги не остана ненае-ана колежка..

И това би трябвало да е “смешно”? Сексистките шеги отпреди 30 години още ли си ги повтаряте понеже никой нормален човек не намира подобни простотии за “смешни”. Боклук до боклук жалки “мъже”. Така отиди говори на майка ти.

Тийм билдингите са най-тъпото нещо на света. Хората са събрани заедно, за да вършат работа. Ако нещо не върви, не можеш да чакаш 1 година, за да пробваш да оправиш нещата с помощта на някакви упражненийца. Тиймбилдинга е като брака и отглеждането на дете - прави се всеки ден.

В тази криза? Нали има инфлация? Нали цената на тока за индустрията е в небесата? Нали газа е в небесата? ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ТИМБИЛДИНГ? Данъци платили са?

Т'ва че си беден е твой проблем.