НАП пусна мобилно приложение за неплащане на данъци

До момента над 50 000 души са го инсталирали, съобщиха данъчните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо да сканирам, а после дас се обаждам на платен телефон 0700..., за да гушат и мобилните оператори?

Не сте разбрали... не QR проверка, а е KYP - проверка.. :)))) .. и за магистрали и за неиздаден касов бон,... ЗА кражба ме се издава касов бон...

кво стана с краденето на парите за пътищата дето се разпадат вече, къде е QR проверката

Тук си в грешка. Опитват се да "фанат" не търговците на дребно, а по скоро клиентите. Цели 50000 баламурника са си инсталирали софтуера на НАП, за да сканирали бележки дали били фалшиви, хахахаха. И какво? Сканирайте си масово бележките и после ревизийка на физическо лице да доказване произхода на средства. Щото не познавам българин който да декларира всичките си доходи.

И що да помагам на НАП за сметка на моето време, нерви и интернет трафик? Да имат кинти за нови служебни автомобили ли? Добро от тях не съм видял, само малоумия и въртене между 5 различни гишета за най-дребното нещо. А ще ми платят ли, или ще бъда "доброволен сътрудник", да подпомогна няколко хилядите чиновнически търтеи, дето по цял ден нищо не правят?

И чудя се какъв е смисъла да се занимавам да си губя времето да сканирам бележки, та белким изловя някоя?!?! Купил ли съм си каквото ми трябва? Купил съм. Ся па и бележки да сканирам. Опитват се да направят агенти и доносници всички граждани. Докато се чудихме как едните искат от всички да пишат планове и т.н. тия тихо покрито са изготвили и интегрирали огромна сървърна система и планове за следене, спрямо които разузнаването и търговският регистър ряпа да ядат...

Опитват се да Фанат спатиите на търговците. Ако всеки започне да проверява касовите си бележки - кварталните магазинчета ще трябва и те да почнат да внасят ДДС. И да плащат данък печалба. И ДДФЛ. За кварталните магазинчета - замисълът е трагичен.