Намаляват с 200 млн. лева парите за София по Плана за възстановяване

Това стана ясно след среша с кмета фандъкова вицепремиетрът Атанас Пеканов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някойзнае ли къде този боклук си плаща данъците.

Като вземе от София , на циганите по селата ли ще ги дава . Стадиони на старците ли ще прави или пътища и канализация на обезлюдени села . Както едно време ДПС , огромни пари наляха в турските райони за сметка на българските . Да не би пак там да дават пари .А София има нужда от пари : в Симеоново , Бистрица, Драгалевци и част от Бояна няма канализация .

Чакаме ги в Пловдив ,индустриалния ,културен и географски център на България, сред равна Тракия между Балкана и Родопа ! А не само в столицата ни в гората ...

Е такива "юпита" като Пеканов на по 30 години без 1 ден трудов стаж и 3 месеца не са живяли в София, започнаха да дават акъл кое и как. Тоя с нищо не е по-различен от модела Кой и Станишката безработния...

Е, онзи педал няма стигане - живурка си в Швейцария с крадени пари и пей с ПЕС песен.

И е много прав човекът. От "усвояване" на още и още пари в София, провинцията масово се обезлюди. Станахме град-държава.

Абе хубаво намаляват приходите на столицата, ама да намалят и селяните в нея. Дянков имаше хубава идея да премести учреждения в провинцията.

Прав е човека. Стига с това централизирано наливане на капитали в София.

Нали искахте без Бойко и без герб - на ви го

Ами разгеле. Да види и провинцията малко развитие, че то цяла България се съсредоточи в столицата да търси поминък. Така че много добре вървят нещата без Боко и ГРОБ! И без това на алчната и некомпетентна Фандъчка ръцете ѝ са пълни с пари.

Върнете 100 големи данъкоплатци да си плащат данъците по местоположение,а не както го измисли Черен Иван.И тогава да видим с колко души ще намалее София като има поминък в провинцията

Къв поминък - биткойни и бело,а?

как с пари за възстановяване ще строиш нови станции на метрото - или ще възстановяваш наводнените

Хитър политически ход. 90% от хората ще го подкрепят, само заради това, че мразят София и софиянци. Червения Румен Радев и БСП така или иначе не разчитат на кой знае колко гласа в София, а с това решение си докарват гласове от провинцията. Но така ще е тепърва герберските кметове ще усещат отмъщението на новите управляващи независино, че това основно оказва влияние на хората...

Крайно време е малко пари да бъдат прехвърляни и към метрополията на Тракия, индустриалното сърдце на България и най-стар жив град в Европа. Тия от Софията само пари усвояват за разни метра, икономика нямат, издържат се от наеми и няква измислена аутосортинг простотия. Аман вече!

Който разбута София не му се пише добро. Не си ли говорят двамата министри, та единия не иска да праща инвеститори на определени от държавата места , а другия не ще да дава пари на София за инфраструкторни проекти . Знае се, че левите са лапачи и разрушители, но защо постоянно ни го доказват и идват на власт все по втория начин.

Тоя Пеканов е толкова тъп, че чак е вдлъбнат. В друго изказване цитира цифри, които да ни покажат, че София взима от бюджета повече отколкото внася. Сигурно е така, но някой ще сметне ли сигурно над 500 000 живеещи в София под наем и не плащащи данъци? Ще сметне ли някой, че всяка четвърта кола не е със софийска регистрация и данъка и се плаща там дето ходи два пъти в годината за буркани, а ползва инфраструктурата в София целогодишно? Май и тоя е завършил Харвард или поне Кембридж. Айде още малко и кой, откъде е!

Чичка, а КОЙ обира ЛЪВСКИЯ ПАЙ на данъците?! Например - Такса "Дунав мост" носи 26 МЛН. лв. ПРИХОДИ на държавата, Русе получава НУЛА лв. ... А шапките на големите фирми къде са?!

Хмммм, Инфо, по твоята логика в бюджета на София трябва да влизат приходите от толтакси и винетки от Северната тангента, ама ядец. Бъркаш категориите инфраструктура. Става въпрос за местните данъци.

Ааа, така ли, и местните данъци да излапате? Голяма наглост, голямо чудо. Съсипахте провинцията за да дойдат да ви слугуват в София младите, и да ви гушат с наеми и да си живуркате като рентиери, но идва Видовден за вас, шопландери мазни. Всяка торба има дъно.