17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие , които напускате България , скоро няма да има къде да се върнете ! И да , мафията е обсебила държавата и изсмуква жизнените сили на нацията ! Но решение ли е бягството ?! Природата не търпи празно място ! Територията наречена България не прави изключение ! Един ден ще затворите очи с мисълта , че носите част от вината за заличаването на България ! Раждайте и се борете вместо да бягате !

Най-вероятно са избягали заради такива мрънкачи като тебе. Все някой друг ти виновен и все някой друг трябва да ти свърши работата.

Щом искате и можете- БЯГАЙТЕ! От Терминал 1- 2, , 3 ,4 - все едно. Дърт съм за екшън от този вид. Но Вие не сте, следователно или оставате или се махате! Както казва поета- "Два пътя-няма. Или тук-или там". И диалектиката въобще не е измерена до грам...... защото аз, ако предполагах-да ,но не знаех със сигурност, това което се случи по-късно, ехеее...... да съм на различен меридиан и паралел. Изборът си е Ваш, все пак! ТАМ злато на кюлчета- няма да намерите! Банани ще берете и на бананови кори ще ви "хързулват".... Но може и да оцелеете, като човеци, индивиди, хора! Тъй както е тръгнало-тук нямате шанс. Успех! П.П. Не се чудете. Няма "Терминал" 3 и 4. Това са всъщност всички неща, които "вършат работа". Терминал 3 може да е селскостопанско летище и да става, ако можете да летите на двуплощтник...Т4- може да е някой хълм около Царево и ако можете да плувате 28 морски мили- над вода или под вода все ще Ви вземе "НЯКОЙ". А, той дали ще е добър?

Споко патриоти. Предателите напускаме. Оставате само вие свестните. И не, няма да се върнем на готово. Спокойно. Само за вас и вашите деца си градите. :) А, моите деца страдат и ще страдат в Германия. :) Вече на 3-ма помогнах да дойдат, но ще помагам на колкото мога още. :)

А! Ама как така? Нали под мъдрото ръководство на другаря Борисов Еврогейска България цъфти и прецъфтява? Сигурно е лъжлива новина. Комунистически Китай е виновен.

Не може да бъде! Управляващите не прекъснато ни уверяват, че живеем все по-добре. А премиерът след като "оправи" страната и народа, тръгна да "оправя" останалите балкански страни и народи.

Сметката е много проста - при същия темп на стопяване след 10 г. 518250 хиляди души по малко, а след 20 г.(време колкото от преврата или ако искате от настъпването на демокрацията досега) - 5 182 500 души по малко! Ами то ние сега сме толкова! т.е. ще остане само едно правителство, което ще се самоизбира и ще управлява само себе си.

Грешка в сметката - вместо 5 млн.182 хил. и 500 души да се чете 1 036 500 души намаление за 20 години.

Не, че нещо, ама кой го направи преврата? П. Младенов, А. Луканов и още кой беше? Все проверени другари. На отговорни постове. Ако при целия репресивен апарат дето го имаше Партията, е допуснала тия американски (пък може и на Сорос да са) агенти да стигнат до тия позиции, да ви имам и Партията, и Апарата и чудото.

Смешни са тия прогнози как след еди-колко си години България щяла да изчезне. Да, населението се свива, но къде в Европа не е така? Хората напускали страната? Да, така е. Но знаете ли, че всяка година близо 800 000 души напускат прекрасната Германия? Затова тя не може да увеличи населението си въпреки огромната имиграция. България е в Европа. Това означава, че все повече ще са хората, които работят в чужбина, но не си продават имотите тук и се връщат поне веднъж годишно. Те също трябва да влязат в статистиките. Все повече ще са и чужденците, които ще работят и живеят постоянно или временно в България. Те също допринасят за икономиката и БВП, но не се броят като част от населението. Имаме си вече и гастарбайтери и те също ще растат. В една страна без граници скоро изобщо няма да е от значение колко е официалното население.

В тоя ред на разсъждения, би ли ми казал от кой ще събират данъците за издръжка на държавата, пенсии, пари за американските самолети и др.!

Последния да заключи територията България !

това ме радва - скоро наистина няма да има кой да ви работи за жълти стотинки, а тези в парламента може и да се замоизядат като спре кранчето и свършат заблудените овце.

Топим се защото неравенството е огромно! Бедните стават все по бедни, богатите все по богати. Няма средна класа или ако има се топи бързо. Такава държава е обречена на изчезване. В провинцията в България си жив-умрял. В София ако има работа и липса на работна ръка в провинцията е обратното, безработицата и ниските доходи са огромни. Нерегистрираните безработни са в пъти повече от регистрираните. БТ са напълно безполезни. В провинцията няма перспектива, само мизерия и бедност. Как няма да бягат хората. Или в чужбина или в София. Неравенството расте у нас с всяка изминала година. А трябва точно обратното да става както обещаха. Пътят е равенството и безплатните неща както е в скандинавските държави. Обаче не виждам как ще станем като някоя от тях в близо бъдеще. Ние сме най корумпираната държава и най бедната. Жалко че ще изчезнем без война. България е на първо място в Европа и света по топене на нации и изчезване на нации. И това държава от ЕС и от Европа. Претопяваме се лесно, децата на емигрантите ни вече нищо че ги свързва с България. Мога да пиша още но огорчението е голямо.

Успехи на правителството, единствените сигурни, всяка година.

Малко. Още може!!! До 100% дебили има още!!!