Накъде поемат екологията и климатичните политики през 2022 година?

Тази година ще бъде тест за природозащитниците, които поеха управлението на околната среда

Обратно в новината

Коментари - Накъде поемат екологията и климатичните политики през 2022 година? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към нашите джобове

А защо Бойко, говори по добър канадски от просто Киро?

Няма такъв официален език затова.

ЕК вече заяви накъде върви: накъдето повечето държави искат. АЕЦ, Газ и прочие. Зеленият преход отече и се не видЕ ;) А пък електромобилите съвсем останаха само на хартия и субсидии

Еко фашизъма трябва да се приравни към обикновения фашизъм. Човеконенависнически строй е, отделно дето е шарлатанство, 5-10 института на Сорос и глобалистите пишат 'научни' тези, дето техните медии не ги оспорват, техните васали също ги приемат за свето писание. Ако някой опита да ги обори, пускат цялата глутница да го изсмеят, изолират, убият... Сега си пролича структурата, колко е инсталирана на всякъде. Отнеха новогодишното щастие на хората, без купони, без заря. Синхронизирано в целия запад, на национално или локално ниво, вдигнаха всички кметове и общински съвети да забранят празненствата. Тук си пролича кой общини са под техен контрол.

БГ вън от ЕС! Възможно ли е?! Или лапаницата и краденето на пари не се пускат?! Мам.ичката Ви мр.ъсна зелена!

Наникъде :))))

И като не можахме се изтрепем с оня препарат - на ви зелена сделка, а сега шавайте! 4 кинта бензин, 1000 лева парно,а и тия на ток да не се офлянкват - 800 за ток за зимата, щото е зима затоплистка, та да разберете!

Да почне някой да прави водноелектрическа централа това е не възможно адко не платиш на НПО та иначе ще те съдят после .

Преди да пропагандирате всякакви глобалистки еко простотии, които са в полза единствено и само на глобалния корпоративен капитал, мисирки умни, направете кампания за премахване на всички пластмасови опаковки и всички пластмасови боклуци, които са най-коварния замърсител. Защо няма истинско и ефективно разделно събиране на отпадъците? Защо безконтролно се сече хората, без да има залесяване?

Рая Лечева е представител на някойй не еколози Държавата ще бъде накарана да дава много пари под екологични пресексти и въздуха няма да е по чист.

--Може да правим зелена икономика от неизчерпаемите, възобновяеми източници на слънцето, вятъра, дори водата, Това няма как да стане с този министър и замесник министръ -С техните НПО та са съдили държавата за такива икономики.

Никой не мисли за създаваме на нови горски територии! В България има хиляди декари необработваеми земи. Помислете за субсидиране и стимули за това!

По-зелено от това, да засадиш милиони и дори милиарди фиданки няма! Ама няма вече свободни пространства, особено в Западна Европа, където всеки милиметър е зает. И същите тези лицемери, искат да убедят България, половината от чиято територия е заета от гори и зеленина, че не мислим зелено като тях. По-големи лицемери от западно-европейците няма!

ВСЕЧКИ партии като "Зелено движение" в Евпопа трябва да се забранят.