Коментари - МВФ назначи Кристалина Георгиева за управляващ директор за втори петгодишен мандат | Бизнес.dir.bg
назад

МВФ назначи Кристалина Георгиева за управляващ директор за втори петгодишен мандат

Получи подкрепа от ключови европейски съюзници през последните седмици

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - МВФ назначи Кристалина Георгиева за управляващ директор за втори петгодишен мандат | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли диктатура да се "избира" от възможността единствен кандидат? Дори някой с 1% вероятност нямаше, поне за парлама пред обществото. Най-послушната и отдадена марионетка е много угодна на САЩ, да продава високолихвени заеми на частната организация МВФ.

Доживотна изборна длъжност. Честит ви нео-феодализъм, полит-коректни ЛГБТ-та! Като гледам и с Мърсула ще е същото. Ще е председател на ЕК до разпада на ЕС. Нещо сега за Путин да кажете, че е пожизнен президент? Или за Лукашенко?

Ама разбира се, Мърсулата е още младо момиче - само на 65 години. Има още много хляб в нея, докато стане на 85-90 като дедо си Бидон и на Бидоня Нансито(Пелоси). Мдааа...

сталинка ни съсипа

Не се ли наядоха тези баби и дядовци?!

Несменяемите "младежи" от МВФ са автори на всички световни кризи, защото от кризи, пандемии и войни се печели, а не са решили нито един глобален проблем, като африканският глад и безводия, бедността и неравенствата, екологичните катастрофи, глобалното затопляне, наркоиндустрията, мигрантската катастрофа и т.н Да не говорим за военните конфликти, които даже имат наглостта да финансират.

Световно признание, само че за България не става. Едните продукти на партийната образователна система викат комунист другите викат фашист. Прости и неуки хора като тях най - им харесват.

Смях в залата! Комунистката Сталинка е управител на МВФ! Пълен цирк!

Чети книги,простакп

Научи се на правопис "простако"

ще утика до глобалната война и до гъбата !

Вие питате: Кой стои зад МВФ ? Ние отговаряме: Блек рок, Вангард груп, Фиделити ивнвестментс , Банката за международни разплащания (БИС) и други дискретни хищници.

Уж в САЩ мразели комунистите, а избират комунисти да им управляват парите. Е, това не мога да го разбера.

"Комунисти" "демократи","леви" "десни", , това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните сте 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И "комунисти", и "демократи".

Кадрите на Боко Тиквата са много устойчиви. Ама Тръмп като дойде ще й бие дузпата.

Като дойде Тръмп, комунистическите плъховете бързо ще напуснат кораба на МВФ.

Фигурантка

Безгръбначните са гъвкави

За послушните кадри, постовете са осигурени до живот...

Гледал я за първи път като кандидат за ООН ли бе или друго. Приличаше на пълна селянка. Да ме извиняват селяните. Изказваща се: Ииий каква престижна и високоплатена работа. ;) Какви хора само пробутват.

На нея ли баща и бе редактор във вестник Отечествен фронт. Абе стандартна антикомунистка.

Преродената Цола Драгойчева ! Аам тогава беше страшно защото нямаше памперси за възрастни , ама сега има - може гащи памперси, може класически памперс , който е с връзки. Ей това комунистическо поколение алчно за пари няма ито умора нито срам от бога.

ше я копаме там

Браво. Защо българите по света са гении а Българските управници гении по създаване на мизерия за народа и охолен живот за тях на гърба на народа и да излазят чисти и не наказани за 35 години нито един

Браво! Хубаво е българин да бъде на такава позиция.

ама не тази комунистка, станала евроатлантичка, защото е вече изкуфяла, дъртата крава....

И кое е хубавото? Конкретно ?

Това влечуго работещо за глобалистите не случайно е там.

Боже опази !

стигна на тази бабичка, с памперса ще ходи , ама пари да взима, като всички комунисти до дупка, докато е жива , мамка и....

кранта такава....

никога не им стига, дано на тази алчна крава и стигне....

Тая кранта трябва да бъде убита!

Това е разликата

Тая взима решения колкото мърсулата и оная маймуна от СЗОто. Назначени кукли на конци.

А някои хора все още си мислят, че на запад не управляват комунисти...

Честито на баба Сталинка. И тя кат дедо си Бидон ще изкара до 80-90, че може и до 100 години. Ще си носи памперса като Бидоня, ще си прибира по 50 000 долара на месец(без бонусите) и пей сърце. Да му мислят и да го духат бедните ганьовци с по 900-1000лв на месец, дето като минат 40-41 и капиталиста-робовладелец ги рита, щот били вече много стари и пред пенсия. :-))))))

Циркаджии!

Аве каква е тая геронтокрация ...

Ами щом няма собствено мнение и скруполи и прави всичко каквото и кажат ще я назначат разбира се. На това му се казва равенство. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.