МТ ще прилага две групи антикризисни мерки в подкрепа на туризма

Схемите са ориентирани към съхраняване на работни места и потенциала на компаниите, както и привличане на туристи след пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коньът пак е изцвилил нещо!

скоро няма да се отприщи! Да се инвестират средства в зеленчукопроизводство и плодове и консервни фабрики! Така ще се използва труда на хиляди цигани а ще се увеличи и БВП!

Тази с конската физиономия е по-неадекватна и от Данито Ръбъла.

Aбе не сте ли наясно,че не е Ангелкова проблема,а този/тези,които са я назначили и продължават да я държат на поста. Тя няма собствена воля,защото е поела определени ангажименти и затова е безсмислено да я призовавате да се оттегли. Някоя от мисирките би трябвало да зададе въпроса на безкрайните пресконференции на премиера, а не да чакаме благоволението на министърката.

Директора на Института по анализ и оценка в туризма доц.Румен Драганов сподели още преди няколко години, че министърката на туризма Ангелкова не разбира от ... туризъм. И така е - Николина Ангелкова не е експерт, тя е политическо назначение. Обачеее, както се вижда, дори и студентите по туризъм знаят повече за туризма от нея

То и Ананиев не разбира от здравеопазване! Той е икономист!!! Горанов не разбира от финансии! Той е счетоводител!!! Да продължавам ли? А Пожарникаря разбира ли от управление на държава? Разбира само от гасене на пожари незвисимо къде са се появили, но от управление - не!

Ангелкова, махай се ...

Имам колебание кой е по-плиткоумен, тази или Данито Ръбъла. Бойкооо как един министър умен не намери бе, колкото и да си тъпоъгълник, поне един министър можеше да немериш с акъл, само идиоти сте в ГЕРБ....

Няма никакви мерки от държавата към хотелите и тур операторите Държава не дава нищо . Има и друго -- защо тур операторите да не могат да върнат парите те не ги дават веднага на хотелите дори има отложено плащане. Ако са ги дали на хотелите те директно може да ги върнат на хората . Аз ако отивам някъде не давам пари предварително обаждам се на хотела и казвам че след дни ще съм там .До сега само веднъж е имало проблем но ми намериха друг хотел.

Абсолютно не си наясно как функционира системата.Затова не давай частни примери със себе си.Ако беше толкова просто проблемът щеше да е решен навсякъде по целия свят.Не си наясно ,а е дълго за обясняване.

Що бе, и аз така - не п;ащам преди да съм си изкарал почивката, не предварително!!! Никога!

Тая е толкова зле, че никой не желае да и коментира новините...

"Факт е финансовото подпомагане под формата на потребителски безлихвени кредити до 4 500 лв. или 3 транша по 1 500 лв. със срок на връщане 5 години и с 6-24 месеца гратисен период. " ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА НИГО ЕДНА БАНКА НЕ ДАВА БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ СЪМ МОМЕНТА!!! ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИ!!!

Не лъжат те, лъжат байко ти Боко и Горана.

В интерс на истината казаха, че тези кредити ЕВЕНТУАЛНО могат да станат безлихвени, при определени обстоятелства... Ама друг път! :-D