Коментари - МС одобри проекта на Закон за държавния бюджет на България за 2020-а | Бизнес.dir.bg
назад

МС одобри проекта на Закон за държавния бюджет на България за 2020-а

Като приоритети са изведени образованието, здравеопазването, отбраната, пенсионната политика и др.

Обратно в новината
| Редактор : Калин Каменов

Коментари - МС одобри проекта на Закон за държавния бюджет на България за 2020-а | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от 5 минути се чудя ,как се казваше онова мероприятие дето много се обещава ,ама друг да го дава , накрая се сетих ; циганска свадба ;

Отново подигравка с пенсионерите. Очевидна лъжа е, че ще има увеличение. Реалната покупателна способност на пенсиите отново ще се понижи защото тези 6,7 % ще бъдат изядени от инфлацията още преди да бъдат получени. За мен е абсолютна енигма защо пенсоинери продължават да гласуват за ГЕРБ.

Защото при Жан пенсиите бяха 5 долара месечно. Сега минималната пенсия е 180 долара. Станишев увеличи пенсиите в последния ден от мандата си и остави увеличението да го плаща Бойко. За това гласуват за ГЕРБ. Защото не искат пак пенсии от 5 долара и унищожени спестявания.

За младите относно демографската криза ….нищо ."Благодарим" ти Бойко ,"благодарим" ти ГЕРБ ….За съжаление ние сме виновни ,че поддържаме некадърното правителство .

много пара ,ще има за нова вила във БАРЦЕЛОНА

Образованието, здравеопазването, отбраната и пенсионната политика все са приоритети на правителството и в крайна сметка все за нищо не стават.

Приоритетите ги знаем всички: крадене, крадене и пак същото хъм, да не е с тази остра дума, а с модерната - очаква се яко усвояване и през 2020г.

Стига сте копирали статии

Как беше? ..... Лъже се най-много преди избори и след лов. Тия изпълниха петилетката за три дена а има още един цел ден, утре какви ли ордени че раздават, може и нещо за откриване да е останало?

лъже се на едро....

пак нищо, язък