МРРБ търси начини да плати над 600 млн. лв. на строителни фирми

Средствата не са платени от АПИ на компании, изпълнили строително-монтажни работи по републиканските пътища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са лизачите на ГЕРБ да видим как ще похвалят действията на правителството им? Как ще обяснят авансите за бъдеща работа на някои фирми и забавянето на плащането за вече свършена такава на други?!

До скоро нямаше проблеми! Сега търсели пари! Пък всичко спира! Освен милицията де!

Стига сте мотали тези лъжи. До вчера авансово плащане в милиарди. Днес не взети милиони. И коя фирма,ще си остави заработеното без да се оплче в медиите или на съд. Ама хора всякакви има...

Неразплатени са, защото не са приключили.

Едни вземат авансово пари, преди да са започнали дори проучванията. Други не могат да си вземат парите за вече свършена работа !?

Яко капани са заложили герберските плиткоумници.

Такива като тебе шарани на бастуни кълват.

За калпавото и накачествено строителство да плаща оня с чекмеджето

Нормално, те са и нова технология тези пътища - невидима.

как при бюджет 800 и нещо милиона са направили поръчки за два милиарда и защо? та нали баш Тулупа им години стенеше в началото от лошите, който подписвали договори за бъдещ период без обезпечение на парите.....е, и стана като по учебник. Та заради комисионните сега, тези българоубиици ще заложат интересите на държавата ако може два века напред...забележете ,че комисиона се изисква за подписан договор, а не за изпълнен....и тъй като е законен,държавата е длъжна да го изпълни. Ма има и по ефтини начини, хич не ги е еня...гепи и бягай....това е всъщност слогана на Герб....а то лансират работа,работа, работа...ама не се доизказват,,че се отнася само за народа и то за мизерни пари.

на самолети ги плати авансово... По-скоро при бай Ставри - да му налее акъл през гъза и устата! Че и Сретен дебне...