Може би супер богатата на петрол и газ Гренландия внезапно спря всички проучвания

Разполагаща с непроучени резерви, страната насочва бизнеса си към по-голяма устойчивост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, сценарият е точно такъв. И да цъкате минуси все тая, в най-скоро време...... Ще ядете бахура, заради тоталното си късогледство ;-)

Всички заедно щ бъдем задължени да сме еко, зелени, неядящи и недишащи. Няма да копаем, няма да произвеждаме, няма да добиваме, няма да произвеждаме. Ще се греем на нещо, което не произвежда отпадъци и още ене измислено но ще ни дерат по 5 кожи всяка зима за отопление и ще ни изививат ръцете за всяка калория, отоплителна или хранителна. В същото време Китай, Бангладеш, Пакистан, Индия, Иран и т.н. кой знае защо няма да са в този пакт и ще копаят, замърсяват, произвеждат, размножават.... Замърсяват, Замърсяват и Консумират, Консумират В един момент няма работа за хората, а цените ще летят

Китай (728 TWh), ЕС-27 (540 TWh) и САЩ (469 TWh). Заедно те осъществяват повече от две трети от световното производство на електроенергия от вятър и слънце. Китай нараства бързо, добавяйки повече вятърна и слънчева енергия от 2015 г. (+503 TWh) поне да четеше новините от днеска... не те карам да помниш и мислиш.

Тази продукция на база инсталирани мощности ли я смятат? Щото май и през нощта да бачкат соларките, пак не се получава.

Нали си спомнште, че САЩ искаха да купят острова! Когато му дойде времето, Дания с бой или без бой ще отстъпи Гренландия.

трАмп не е САЩ