Москва смята да прехвърли чуждите дялове от Сахалин-2 на руска държавна компания

Ако инвеститорите в петролно-газовия проект все пак искат да останат в него, трябва да получат одобрението на Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ние кога ще си върнем НЕФТОХИМ Бургас? Може да оставимна путлер само бензиностанцийте Лукойл. И то временно.

Не е вярно, че само в соца е имало режим на тока. В Англия Маргарет Тачър също призова да се пуска само една крушка в жилище, а и имаше няколко месеца режим. А и в соца след пускане на 5-ти реактор в АЕЦ Козлодуй вече нямаше режим. Тази зима във ФАЩ в Тексас и още 4 южни щати също въведоха режим на тока. В Русия и Китай няма режим на тока и никога не е имало.

След немците и японците ще почнат да се къпят по-рядко. И ще почнат да се поздравяват с честита баня...

Нали уж само при социалистическите страни, или страните от третият свят имаше режим на тока?! Япония към коя от тези групи принадлежи! Честито на японците, да се запасяват със свещи!

Компенсация за 300 милиарда блокирани руски активи - злато и валута. И други подобни укази ще има.

Ами тогава тези 300 мрд заминават заедно с удни други още към 250 млрд запорирана руска собственост. Проблема на мужиците е че те дори и да национализират нещо, не знаят какво да го правят, а запада с тези към 550 млрд ще направи чудеса.

Кой Запада? Тоя дето преди неколко стотин години си бършеше гъза с листа и сереше в дупки докато на 200 километра на изотк от тука имаше канализация? Тоя ли запад? Спокойно, те не са единствените които са се научили или които могът да забравят. В момента Русия е тази която прави чудеса с няколко милиарда а Запада се насира макар че влива десетки в Украйна...а и не само там.

ще смогнат, виж по долу..

на кратко, накрая познайте кой ще го духа както винаги.... руския мужик, да помогна!