17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората на Москва вече са на власт ще има туристи ще ни купува доматите и краставиците ще ни дадат кумбайни НИВА

Видяхме досега като бяха на власт хората на Вашингтон докъде ни докараха. До просешка тояга. До васал. До разпродажба. До изнасяне на бг капитали. До предплатени прескъпи военни самолети, които не е ясно още кога ще произведат...До бум на американски туристи...опс, на американски военни бази, все едно сме окупирсна територия, както и ни третират... Айде, холан ! Щели да му дадат комбайни Нива ? Да не са ни излишни ? Американските джендъри какво ти раздадоха ? Кадилаци или от грозните си пикапи? Или май в изобилие от пъстрите си лъжи в кошничка ?????

Москва осигури на кумонистите туристи на пакет

Портфейлите на руските туристи не са за вас, продажници! Не очаквайте руски туристи това лято, не ги заслужавате! Първо оплювали сте Русия, а след това очаквтеа нормално отношение от нея? Хак да ви е!

Хич не ни трябват . По нагло същество от руската ватенка на Българското черноморие НЯМА !

Неее, има. И това са булгаристанските катили като теб. Прости, гадни, тъпи, неблагодарни, отвратителни, продажни фурнаджийски лопати...

И отде ще ти дойдат туристи ? От Марс ли ? Сбърканяко...

Нашенските еврогейски джендъри чакаха туристи от Канада, САЩ и Австралия, ама явно пак руснаците ще им спасяват голия гъз....

Те все чакат и се надяват на богати туристи, нямайки никаква връзка с кораба майка. Алчни задници, които превърнаха Черноморието ни в строителна площадка и кочина, а алчните им гуши прогониха нашенските туристи.

Ще ни донесат валута "Първо направление" .... знаете ли що е то?

Тези ще разнесат сташно заразата с ковид! Имат силно увиличение на бройките.. и кой знае какви щамове....

Бегай и се крий у некоя землянка бе рептил

Ура, и това лято ще клатим пияни руски девушки!

И с какво ще ги клатиш, джендър недоклатен ?

Да не позволяваш на хората.Да ходят където искат.Как се нарича това ?

Covid-мерки?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

за какво са ни тези мангали в България ? И с тях и без тях все тая. Файда от тях няма. Да го духат и да си стоят в лайняната мангасарска държава.

ми и ние трябва нещо да ядем. А българските са по-големи и дават пари, а не рубли.

Америслямците и те рязко дадоха обратен завой за "Северен поток". Всички го вадят голям срещу Русия, ама после нещата рязко се развиват по друг начин.

Американците ПОЗВОЛИХА на Руслямците благодарение на Фрау МЕркел и икономиката и. Това е истината. Останалото са мечти за величие на Руслямска държава. Щото ако беше така - нямаше 2 години да подсмърчат в ъгъла, а щяха да го направят ВЪПРЕКИ санкциите. Ама не го направиха, а слушкаха Чичо Сам.

Хаха, точно така! Отначало всичките го вадят голям срещу Русия, пък после внезапно "позволяват" като ги удари реалността, ха ха ха!

и с какво ги "удари" че не разбрахме.

Като са толкова силни що стояхацв ъгъла 2 години и нито метър не положиха?

Тия всеки път като тръгнат насам, мамата не се такова. Крайно време е Китай да им кръцне Сибир и да им запре газ-кранчето.

Комунистически Китай е последната надежда на тукашните евро-атлантичета

На роби държава и армия не се правят.Те винаги са предатели Това е грешката на Александър Втори.

Александър е пращал армия за Константинопол. На него не му е пукало за руските селяни, вие ни разправяте, ме се загрижил за султанските.

Пътят от Кавказ до Истанбул е с 1000 км.по къс. Нашият интерес съвпада с техния.А твоите англичани и немци са били на страната на Турция и наши врагове. Марш в Анадола помак рязан

Тогава руслямците не им трябва държава и армия, щото Александър 2-ри премахва робството в Руслямска държава много след като по нашите земи няма такова.

И какво да му кажа на Левски бе тъпк? Дори не знаеш за какво се е борил Левски. Типичен путлерастски боклук си, ама зяеш тъпотии

Сам ли спориш със себе си бе, тъпанар.

Русия казват ги обичала. Обича ви само когато техни хора има на власт в нащо правителство и се налага ПР-че или когато са под натиск все пак да пуснат някои и друг турист за да не изкука и направи поразии в тяхната кочина. Толкова по темата.

Това беше ясно още като спряха чартърите!!! Първо защото не можеха да се оправдават с пандемията вече при 50 случая на ден и второ, пасивът, който ще си навлекат със забраната е по-голям от колкото активити да ни накажат! Обикновено 500 000 руски туристи идват да почиват, я си представете да ги ограничите за да наказвате някаква държава???Отделно ограниченията създават чуство за несвободност, какво значи държавата ти ограничава пътуването и то не към някоя биткаджийска държава, а към членка на Евопейския съюз.....да даааа!

Русия е толкова великодушна... Поредното доказателство, че Русия ни обича и ще прави всичко в наш интерес Руските туристи можеха да идат в Анадола и при гърците, но Руското правителство от благородни подбуди ги праща при нас българите, за да имаме ние оборот и клиенти и да можем да си плащаме на персонала и данъци на даржавата ни. Ето къде е разликата - Брюксел ни взема данъците , а Русия дава мило и драго, дори вкарва собтсвените си граждани в разходи в тез тежки времена, само и само да освободи и помоген на славянските си братя на юг от Дунава. Ето това е жест и повод за вас много добре да си помислите дали да не дадете гласа си на единтсвента ПАртия в България, подкрепеня от Русия / Възраждане и Костадин Костадинов.

Хахахахаха....абсолютни глупости! Добре бе, как може да има хора, който да се връзваг все още на такива приказки??? Не измряха ли вече??? Да си ограничиш гражданите да не пътуват в някаква бяла държава защото??? Самите управляващи в Русия едва ли могат да си отговорят логично!!!

нали вече са на власт?!

Законът за курортите беше,: 70% зелено 30% строителство Сега е 90% застрояване 10%застрояване. Щом някой се обяви за демократ веднага в затвора

Държава и народ два пъти заставали в световните войни срещу Освободителката си,велика славянска държава, нямат място на световната карта 1943 г.Техеран

До кога ще има тъпаци които ще цитират други такива вместо да мислят с главите си? До кога ще има тъпаци които ще се дупят на пра внуците за делата на дедите им??? Ако моя дядо е спасил твоя - трябва ли да си ми вечно благодарен НА МЕНЕ?

Боклуко продажен Ти ли ще оспориш Чърчил бе еднокнижник

Кого съм продал бе родоотстъпнико? Господарите ти ли? Безмозъчно същество надупено.

Да!

И марш в Турция резбяк скапан

Феса се слага при Путин дето строи джамии в Москва и Крим.

Народно държава и армия не се правят защото те винаги са предатели Цезар

Чърчил такива тъпотии не е казвал. Това е руслямска пропагандна лъжа.

Що не ни освободиха длед 50 години робство? 100... 200... 300.... 400... Що? Щото са ни братушки ли? Или щото видяха че губят Руско-турската война на източния фронт?

Що не ни освободи Велика сега Малка Британия или Германия на Бисмарк? Напротив, натискаха ни до последно в Османската империя. Най големите и съюзноци. И досега я крепат. Слава на Русия! Да живее България!

Сещаме се кой беше ЗА съединението на България.... Русия не беше там. Дори ни нападнаха да ни вземат житницата. Сега коленичи пред паметника на ген. Колев и българската армия дупедавецо.

Поредният нагъл лъжец.

Прав си Уистън.Големи неблагодарници сме.Само замърсяваме природата с тъмносинята си дивашка простотия.И все по голямата0 цигания.

Това е удар по софиянци, които правят всичко възможно да фалират черноморието.

Защото нашите "бизнесмени" по морето искат алкохолен туризъм, не предоставят необходимите услуги, които ще задоволят туристите от средната класа. Вижте какво става в Хърватия, те развиха туризъм за средната класа и са светлинни години пред нас, защото работят здраво!

Хайде спрете с глупостите.Русия това,Америка онова.Говорим за туризъм,един сектор,който е от най пострадалите в пандемичната обстановка.Няма значение от къде ще доведат туристи.Каквито и да са ще е по добре от нищо.Като не ги искаме,винаги има кой да ги приеме.Мислите с главите си и оставете емоциите назад

Това не е ли политика! Сега когато техният Радев завзе властта разрешават, иначе не! Истината е, че официалната руска власт никога не е обичала и не е била добронамерена към България и българите! Просто ни използваха жестоко!

Курица не птица, Болгария не заграница...

Ето това трябва да забравят ватенките , че не сме им 16та республика ! Трябва да им се набие в имперските кратуни !

Който не гони руслямски шпиони навреме ще търпи после нашествие на северноазиатски орди, опустошаващи всичко след себе си като скакалци. Ще се простиме с другите туристи по Черноморието. Поне гларусите да намажат с рускини

Простотя невежа.Западняците дават мило и драго,за да привлекат руски туристи.Преди 25 и повече години в моловете в Барселона информационните съобщения бяха предимно на руски,по същото време книжките- пътеводители на всяка крачка в Италия бяха на английски и руски,и чак след това на немски.Само нашите тъмносини простаци не можаха да го разберат.

Ае тъпак. Нищо не дават западняците. Това е бешело минало, когато петрола беше 140 долара и преди Руслямска държава да нападне Украйна. Сега никой ги неще

Като за противоепидемична обстановка нека заповядат само рускините. алкохола и сами можем да си го изпием

Москва разреши, та Москва разреши... Като в Съветския Съюз! Сега се сещам за вица как съветският турист бил ходил в чужбина но само с танк! Вие го кажете това на някой германец например: "Берлин разреши на германци..." Няма да го разберат!

И ти за да идеш до щатите трябва да ти разрешат, с виза.

ПИПО

Колега, най малкото заради вируса в почти всички държави имаше забрани за пътуване, барабар с Гемания. Айде не политизирайте темата от едно тенденциозно заглавие.

Павле, стига сра ма гнидо :) Т34 is a part of seccond stage of copressor segment on Pratt & Whitney turbo fan engine. Разбра ли ме espece de grand conard :)

Гнида е на майка ти изтърсачето сволоч !

За съжаление е прекалено късно в края на юни, при и без това късият български летен сезон.

Учебната година в Русия започва на 01 септември. Това ще прибере всички семейства с деца около 20 август.

Урааааааа, слава на БКП/КПСС !

При соца курортите ни бяха пълни с немци, чехи, поляци .. шведи! А сега при демокрацията само руснаци и беларуси..

Преди имаше хора А сега някакви измекяри

Ми да ти кажа този факт си има логично обяснение. Логиката всъщност е желязна: Немци, чехи и поляци не ги пускаха да пътуват никъде освен в други соц държави като България. И по тази причина те бяха принудени да идват на нашето Черно Море. Както впрочем беше валидно и за нас, българите. Тогава почивка в Гърция беше същото като екскурзия до Луната - невъзможно! Спомнете си как по време на събитията през 1989 г. германци от бившето ГДР бягаха през границите на различни държави в западни капиталистически страни, защото през германската граница щяха да ги застрелят! Е, сега вече днешния германец, независимо дали е от Франкфурт или Лайпциг ходи я на Канарските острови, я на Пунта Кана, защо не и на Френската Ривиера? А в най-лошия случай (наистина най-лошия) може и до Гърция.

Ми те и белорусите са руси.Ква е разликата.

рха-ха руснаци в лондон са ми правили отсъпка от престоя в хотела, като извинение, че в съседната стая имаше руснаци

Е, ако бяха разбрали че си българин щяха да кажат, че няма места.

Чувал съм от рускиня (която живее в Италия) да казва: "Хорошо там, где нас нет!" Сам си вади изводите! Не съм си го измислил аз или някой "русофоб". Самите руснаци говорят за себе си!

Ами доведи англичани тогава!

манталитета на българина - доведи ми, сипи ми, дай ми на готово великият ни туристически бранш може да привлее само най долна класа туристи и само се оплаква че нищо не става какво прави за да привлече качественни клиенти ?

Щерев, Майора, Павел, Ото Скорцени, Киро и др подобни се радват само на рязаните карабини влизащи у нас през турската граница като уж бежанци. Радват се и ги посрещат с кофи грес и свалени гащи.

Най висок процент мюсюлмани в европейска държава има в пРocuя, ако пРocuя въобще може да се определи за европейска

През 1998 имаше бум на руснаци по морето , хотелите пълни, а ресторантите празни . Азиатските диваци се хранеха по стаите . Това е единственото нещо с което си приличат с бай Ганьо .

Я кажи за англичаните в слънчака?

Англичаните не ядат. Пикаят и повръщат в храстите. От време на време някой се размаже на плочника, след като не уцели басейна от балкона си...

А се очертаваше чисто от към рашкая сволоч лято ... Дано поне като миналата година на Дюни началото на август да ги няма !

Москва разреши. Ами то голям жест към хората. Егати червената демокрация.

Покорно благодарим на бащицата...

Новата (стара) гео-политическа ориентация на проруския васал Рублен върна обратно и руските туристи. Това си е политически знак!

Еми след като видяхме че единствените туристи от САЩ респектират нищо неподозиращи работници в цех, то май по-добре с руските туристи да караме...

Тия респектиращите ще оставят повече пари от всички руслямци на Черноморието

Schilo

И, дирници, сменете си заглавията. Имаше забрана за полети до доста държави заради вируса. Сега поетапно ги махат. Не са спрели никого, който иска-има алтернативен транспорт.

Ако не беше продажния Тиквун да гони руски дипломати можеха да пуснат полети още в началото на юни. Продължаваме да губим пари от хунтата на ГРОБ.

1 милион руснаци по 1000 долара са 1 милиард долара. 5 процента да си купят жилище в България са още минимум 1 милиард. Колкото повече руснаци има в България , толкова шанса Турция да нападне България се изпарява.

Айде нема нужда Да си стоят в Русия блядовете и там да беснеят

Schilo

Не всички българи са на ясла, като теб, соросоиде.

Поне 2000 лв. дават ли от руското посолство? Да имаш за тебе и безработната съпруга. Ама честно, доколкото руски трол изобщо има чест.

Schilo

Не знам, изкарвам си парите сам. А ти малко се постарай, че много ти личи, кой ти дърпа конците.

Не се крий като руска мишка в слама

Schilo

Казах ти, да не си правиш заключения за други, като сравняваш с теб.

Българите ходят в Гърция и Турция и не щат бетономорието. Защо да не го вземат руснаците тогава! Те да плуват в лай -ната.

Никога не се задържат лайна в задника ми Капят директно, щото е много широк

За всичките 143 години от 1878г. насам, Турция не е нападала България НИТО ВЕДНЪЖ, а за същия период пРocия ни е нападала няколко пъти ....

Schilo

Не ни е нападала, защото винаги сме били в някакъв съюз. Ей, затова. И в основата си този съюз винаги е бил антитурски. Има и още нещо-политиката на Ататюрк, която вече е минало.

Димо теб са те кръстили на пушек ,тъпак.

Защо да не сключим сделка с Европа о всичките мигранти почиват у нас? Бая пари

По-добре рускини , отколкото ГМО прасета от Великобритания или Западна Европа.

По-добре нормални хора, с пари, отколкото бедни руски проститутки

Нашите ме ги стигат.

Schilo

кога за последен път са идвали нормални хора с пари, по твое определение, че не помня?

Нормални хора с пари?! Е, не видяхме нормалните англичани в слънчака!

До вчера шопите се правеха на важни и ги търпяхме .като ще дойдат руснаците шопите да си д.хат супата цените пак се вдигнаха шопиии

където ще ги чакаме с картечници.

Ура,Русия спасява България от глада. САЩ и ЕС гони своите туристи от България. За да гладуваме и още дълги години да сме на последно място по смъртност и развитие.

За гражданите от ЕС трябва Ковид паспорт,тестове. За другите не е нужно. Сега има дилема - глад или страх от грип наречен Ковид.

малки зелени човечета

Щом ви харесват, тогава да дойдат дрогираните и пияни англичани! Ама нещо и те не идват! Защо ли???... Май по същата причина като руснаците, не ги пускат! Как може в 21 век???

Защото нашите "бизнесмени" по морето искат алкохолен туризъм, не предоставят необходимите услуги, които ще задоволят туристите от средната класа. Вижте какво става в Хърватия, те развиха туризъм за средната класа и са светлинни години пред нас, защото работят здраво!