Моловете се готвят за потребителски бум

Търговците се надяват да компенсират бързо част от загубите, очакват се намаления на застояла стока

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

70% намаления,а Февруари не е силен от към клиенти,но Честито Днес е празник

Един мъж казва на една жена: Госпожа, участвали ли сте в молебен? НЕ а какво представлява? Ами първо ви водя в мол а след това ...

"Ето защо сега се чакват се големи намаления" - вие от дир.бг може ли едно изречение без грешка да напишете?

Аз вече пазарувам онлайн. Ще ме хванете за шперца...Само тогава мога да Ви избумтя продавачките...

"Моловете се готвят за потребителски бум", а болниците - за ковидски буммм ...

Утре в 5 сутринта се нареждам на опашка пред Ринг мола. Нямам търпение да отворят.

Кой ще си купи нови обуща и парцалки като баровете и ресторантите не работят и няма къде да ги показват!? Освен това магазините са пълни със залежала стока демоде която за да разкарат трябва да пуснат на 50%

отивам до молчето на царигр. шосе за маратонки и хоп цена 350 лева, отивам в с латинския мол за дънки и джинси и хоп цена 150 лева и ТНТ и си казвам я аз да се поразровя малко и така същите маратонки от sport direct 160 LEVA с доставка от UK, същите джинси от Илиян и за 25 лева и дънки от sportdirect с колан и доставка от UK за 25 лева И ТНТ И ТАКА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ НЕ СЪМ СТЪПВАЛ В МОЛ И НЯМА И ДА СТЪПА А СЪМ ЧОВЕК КОЙТО МОЖЕ ДА ДАВА ОКОЛО 300-500 ЛЕВА МЕСЕЧНО ЗА ДРЕХИ НО НЯМА ДА ГИ ИЗХРАЧА В МОЛА ЗАЩОТО ТАМ Е ЗА ШМЪРКАНЕ И ОВЦЕ ТОЧКА

Не го казвам със злорад тон. Свърши тая хава с веенето по молове. Свърши и филма с раздаване на потребителски кредитчета. Идващата финансова криза е с такъв размер, че тази от 2008 ма е като пролетен повей. Ако имате малко акъл, ще се подготвите като си насочите доходите към други места, различни от популярните в последните няколко години. Всичко ще се преструктурира в следващите няколко години. Логично е особено като го искат милиардерите, защото те ни създават моделите на съществуване, колкото и да не ни е приятно да си признаем. Успеха на комуноидните перални зависи от посещението ви в молове и заведения, комунягите като крадат инвестират само в търговийка и имотчета. Избягват инвестиране в производство, щото си знаят, че не разбират и средната класа може да им вземе и парите и политическите инструменти. България е толкова крехка, че е достатъчно три месеца да не се плаща на държавата и мазните партийни монополчета и имаме реални условия за промяна на мутро-статуквото.

Отварянето на моловете и допускането на учениците до училище толкова рано е огромна грешка с ужасни последствия, за една България, която е на опашката на ваксинацията в Европа. Бъдещето отваряне на заведенията на 1 март ще изстреля страната на първо място в Европа по брой заразени и починали. Гответе се за нов локдаунмв началото на април!

Сама за едно не съм съгласен - локдаунът ще е преди април.

Каквото и да си говорим...онлайн пазаруването не струва. Не мериш ли дрехи и обувки - не се надявай да налучкаш размерите по интернет. И винаги има разлика между снимките и действителността. Като теглиш чертата - 10-14 кинта за куриерските и понякога едни пари, блокирани 14 раб.дни докато ти ги върнат.

Това е вярно не го ли видиш с очите, как ти стои и тогава да платиш, лошото е че молове сергии надуват цената до безкрай. Всеки сам си решава но българинът просто няма голям избор

И аз мислех доскоро така , но 1) Можеш да върнеш дрехите/обувките почти без пари. Доставката е 5-6 лева до дома. 2) Настройваш сайта на промоции и последни бройки и просто няма МОЛ с такива цени. Няма. 3) Ако пазаруваш над определена сума доставката е за сметка на продавача. Та тия дълго ще се бумтят, ама едни други...

Има продължение на заглавието което се спестява....моловете се надяват на голям потребителски бум...

Голям бум, няма що. Семпли, бейсик дрешки на идиотски цени и със съмнително качество. Произведени в Китай или Бангладеш.

Има да чакате без мен, иначе идеята е супер

чекайте ме идвам...

Тезата на собствениците на заведения и молове:1.през последните месеци населението нямаше къде да си харчи парите;2.на умрелите за развлечения им прави удоволствие да харчат пари.

МОЛ = на развъдник на вируси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ма кой те кара насила бе, шмотльоо!!

А градския транспорт и опашките по магазините не са?

Моловете нищо няма да компенсират. Няма налична парична маса за която да водят конкуренция. Всичко останало е пропаганда предназначена за овцете. Който влиза в мол - ОВЦА

То хубаво има молове, но какво се случи с "Витошка"? Превърна се в селкса чаршия с тези грозни кафета и парници и някакви съмнителни забутани магазини пазарски дрехи и обувки.

Още доста време няма да стъпя в мол, там общия климатик много добре разнася вируси.

не стъпвай в кауфланд, лидъл била, изобщо никъде не стъпвай.

То у вас климатика разнася вируси..

У салмата е пълно с буркани свинско пача и лютенци и туршии Рикия и вино има Дето остригахме овцете жената плете фанели и чорапи Ко да прая у моло

Гледах днес едни нещица, които искам от доста време да си купя. И викам, хайде да помогнем на българския търговец. Намирам ги и ценат 170 лв. Добре, я да видим Амазон какво ще каже за цената. Проверявам и цената с включена доставка 144. Защо в БГ не действа пазарната икономика не зная. Но така няма да стане! Амазон печели в този случай.

Не знам какво си искал да си купиш, но Амазон купува на мнооого едро и взема мнооого големи отстъпки, а нашинкия търговец е купил няколко бройчици от това нещо и няма как да получи отстъпките на Амазон.

Така, че точно пазарната икономика е причината в Амазон да е по евтино!

Абсолютна глупост си написал, но едва ли имаш представа от икономика :) Както и да. Нямам време да обяснявам на лаици. България е най-скъпата страна за крайният потребител в ЕС. Добави и средната заплата към картинката. Та, учи. Не е лесно, но с усърдие се получава. Цената в Холандия е като в Амазон. Явно има начин да получиш добра отстъпка. Просто българинът е лош търговец. Печели Амазон :)

Моловете са бита карта. От години има масови затваряния, но нали България сме назад с матриала, още се говори за тях, като за нещо желано. По-добре си купувайте парцалките и дрънкулките онлайн и ходете на разходки сред природата.

В голяма заблуда си,ама много голяма! Хората ,които купувате ,он лайн не ходите сред природата, не пиши неща ,които нито практикуваш ,нито ще практикуваш! Вие по цял ден стоити како зомбита,за някой лев по евтино УЖ, и пълните джобовете на куриерските фирми.........да аз съм от онези които намират време за прескоча до магазина,да пипна ,да пробвма, и пак си намирам време с приятели да изляза сред природата и досега не съм засичал "он лайн" потребители сред природата ,защото зомбиран за ЛЕВЧЕ по евтино.............СМИШНО Е. И ПОНЕЖЕ ИЗЛИЗАМ НА РАЗХОДКА,САМО ДА ЗНАЕШ,ЧЕ НЕ ЧЕТО КОМИНТАРИ СЛЕД КАТО СЪМ СИ ДАЛ МНЕНИЕТО,ТАКА,ЧЕ ЗОМБИРАЙ В НЯКОЙ САЙТ ЗА ЛЕВЕЧ ПО ЕВТИНО..................СМЯХ!

И защо да платиш 30-40% повече за същия продукт а да от мола е трябва да си платят наема. Всички или почти всеки в България вече е Бай Ганьо рекламират намаление уж, а цената си остава доста скъпа години наред работих в чужбина и там големите молове наистина правят отстъпки промоции за остаряла стока понякога между 50-70 % а тука даже на пазара третокачество продукт искат огромна сума то един да се излъже и ето ти надника. Аз нямам пари които да ги хвърля на вятъра

Моловете са бита карта

Изчистете си залежалата стока, ако можете, защото едва ли ще има клиенти, макар глупаците не са на изчезване, та може и да имате клиенти и помислете пак дали ще зареждате, защото сега като пак тръгнат труповете, още много пъти ще сте в локдаун.

Моловете със застоялия въздух са изключително приключение по време на пандемия. Богатите не знам дали ще стъпят там, но за умните съм убеден, че ще пропуснат.

Потреблението е замряло, глупаци прости. Дори и да имат пари, хората не си купуват нови парцали, защото няма къде да ги носят дори. Заведения затворени, пътувания няма, социален живот никакъв. Всичко е навързано и затова - спряло.

Пропускаш най-важнато, всеки ден те облъчват със СТРАХ за "лошия" вирус, който е и "причината" за това, на което сме свидетели. Има доста хора, които вярват в тоя страх за вируса.

Ми ко да ви кажа и си карам колата и си фарча парата от максо. Бг. Яку е, пулочавам си парите да си карам колата.

Ако собствениците вдигнат цените на стоките си,няма да има очакван бум на покупки.

Докато има овце, ще има и овчари да ги доят, стрижат и колят

ох с нетърпение чакам след моловете със залежали стоки, да отворят и кръчмите със залежали пръжоли. цената на руската салата за Новата 2019-20 година трайно върви нагоре, като антикварна

Навсякъде по света затварят всичко, у нас отварят, когато навсякъде отварят - у нас затварят. Защо ли, защото сме страната на кривите огледала, абсурдите, комуууу нистите и мутрите....

Като е задължително колите да са с включени светлини при слънчево и ясно време ще е така,,но не и във западна европа.Разлика има и ще има но незнам защо.

Дънки Lee, в софийския Paradise - 120 лв, в Ню Йорк -$20

Е ходи си вземи.

не е аргумент...

Чоризо, български лидъл-4,50лв. английски лидъл-0,89паунда. демек 2 лева.

Абе каква масова безработица ви гони? Работата си загубиха хората с ниските заплати, които и без това не пазаруват в мола. Всички мои познати са си на работа, бизнесите вървят, това че има разни сервитьори и продавачи временно незаети не е голяма работа. До 2-3 месеца всичко ще се върне, както преди.

Не всичко е Ит и инжинери и лекари и пруграмисти. Някой хора сме учили и за други висококласифицирани специялности ама няма работа във момента.

Не знам какво сте учили, но изречението ти е пълно с правописни грешки!

разбира се, че никога не съм призовавал към триене на мнения. нека и навални да остане в историята с тоя си, многопосещаван клип, като един презрян негър!!! я не знаем на коя планета живеят моловете... нито знам, къртици ли са, ели червеи.. за да очакваш "бум" трябва да има условия за това. в смисъл хората да са станали по-"възможни", както казваше къци от шоплуко, ама с тая "корона" шибилите направо пернаха всички у стената! и евалла! няма да има и бейби бум.. с такива идиоти, дебили, урсул-лалугерки и комсомол-меркелки служещи лгбт - педофили можете да построите само лагер. концентрационен лагер... започва се с масовата цензура на педофилите и бай-дън!!!

Тичайте андрешковци, пълнене гушите на комунистическите мутри, които ви продават същите китайски парцали и боклуци на 5 пъти по високи цени от Америка и Европа.

Подаръци ще има за всички от сърце..... Първо цената нагоре с 300 до 500%, после:Хайде народе на големите намаления-до 25% надолу!!!

Ще има, ще има, големи разпродажби, предфалитни! Не е зле малко да се урегулират нещата, стига с това безобразно потребление За 50€ да летиш в двете посоки до милано, Лондон, Париж, Дъблин и т.н.и т.н. А колите ви замърсяват и ТРЯБВА да си купите нови, а старите ще ги ограничим със стикери, да си ги карате само по улицата, на която живеете.

духаст ве овчи и шо да не летим до милано, а...ти ако не искаш не те задължавам...

След моловете да се готвят за голям бум болниците, моргите, погребалните агенции, поповете и гробищата.

За Бога братя, не купувайте !

Нямам търпение кога ще отворят моловете, че да видя заплатата си изписана върху чифт чорапи на "Армани"...

Сериозно ли заплатата ти е към 50лв?

преди 10 години имах гост от нигерия - бизнесмен с фирми по цял свят, настанихме го в хотел в центъра на София, и деня преди да замине решил сам да обиколи магазините по центъра да вземе за семейството си подаръци. Като видял цените на 'марковите ни дрехи', лошо му станало - на летището щеше да ревне - вика - абе хора, по моловете в дубай същите дрехи са 2-3 пъти по-евтини...няма какво да коментирам повечр.

Точно за Дубай не ми говори,че това тук ако струва 50 лева,то там е минимум 50 евро и отгоре.

Kenn1111

А пари откъде?При тая безработица и тия мижави помощи това са тъпи очаквания

Ха-ха. Тая статия е по-смешна и от дежурната за жилищния пазар. Тия и преди короната бяха пред закриване, щото 95% от тия дето се шматкат по моловете са сеирджии без пари. Пък сега си мечтаят даже да наваксат и загубите. И то с намаления. Не че намаленията им не ги знаем, какви са. То 50, намалено на 55. Ха-ха.

На бас, че" бедните българи" още в понеделник ще окупират моловете

ама с окупация от страна на кредитните карти. После - след година, ще имат много близки срещи с банките и съдебните изпълнители.

Кой нормален човек ще отиде в мол да пазарува прашасали дрехи? Чалгорките с джуките и екстеншъни ще са там. Децата им на училище и дойде дългоочакваният миг!

Сега всичката мякаща паплач ще се изсипе да "пазари". Мръсни селтаци, марш по селата обратно!

Най-гоуемите сеуани сте кореняците от Бусманци, Казичене, Волуек и Подхуене.

Събирам си всеки месец тия 50 лева дето ми ги дава другарят Борисов и щом отворят веднага ще си купя ченета Армани .

Видите ли скъп магазин в центъра, в който почти не влизат хора, тоест няма оборот или пък някой огромен мол с тук - там по някой човек, трябва да ви светне червената лампичка, че там не могат да си изкарат парите само за ток и останалите разноски, да не говорим за наеми, заплати и данъци. В България е пълно с такива магазини и молове, които са тук, за да перат пари на наши или чужди олигарси, съмнителни фирми, на мафиотски кланове, дори на цели държави.

Хората вече предпочитат пазаруването в Интернет.

Тоя мол София дето е на снимките е така разбит, че не ми е ясно как ще отвори. От една година е разбит за ремонт и нищо не се работи. Като ходя да си плащам сметката за телефона минавам през барикади.