Млечните храни са шампиони по поскъпване, търговците на дребно се презастраховат

През последните 15 дни се наблюдава стопиране цените при търговията на едро, но не и в магазината мрежа

Обратно в новината

Коментари - Млечните храни са шампиони по поскъпване, търговците на дребно се презастраховат | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Киро ви вдигаше цените? Върнахте Борисов и те скочиха.

Разбира се Дами и Господа, че ще бъде млякото още по скъпо, защото го няма. Няма крави. Досега имаше само СУХО МЛЯКО ЛАКТАН И ВСЕ МИ ТРИЕХТЕ КОМЕНТАРИТЕ. ЛАКТАН.ОТ ТАМ ИДВАШЕ И СИРЕНЕТО И КАШКАВАЛА ВСИЧКО ОТ СУХО МЛЯКО. ВСИЧКИ ДО ЕДНА МАНДРИ. НООО ВОЙНАТА В УКРАЙНА СПРЯ ВНОСА НА СУХОТО МЛЯКО И СЕГА СЕ НАЛАГА ДА ИЗКАРАТ ПРЯСНО ИСТИНСКО МЛЯКО. ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ ПИЯ ИСТИНСКО ПРЯСНО МЛЯКО БЕЗ СУХО МЛЯКО. НО КРАВИТЕ СА МАЛКО.ДОГОВОРИТЕ СА НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПОКРИЯТ. ЗАТОВА ВДИГАТ ЦЕНАТА В СТОТИН ПРОЦЕНТА, ЗА ДА НЕ СЕ КУПУВА, ДОКАТО ВОЙНАТА СПРЕ И ПОСШЕ ПАААК СУХО МЛЯКО. 1. СУХО МЛЯКО 2. ЗАЩО Е ПО СКЪПО ОТ ЕВРОПА??? КОЕ ГО ОРАВИ СКЪПО? 3. КАААААК СТАВА ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ??????? НА КАКВА ОСНОВА?????

Нямало истинско мляко, сухото било кът, а по щандовете препълнено и застояват всякакви млека, сирена, кашкавали и прочие. Как става тоя номер?

Бойко Борисов не посмя да бутне монопола в храните па камо ли Петков цирея. Бойко бутна монопола в банките и бръкна за в джоба на спонсорите на БСП и затова го наказаха. Гешев е част от пъзела. Петков бурсука ли ще ни изкара от това положение...????

Ти пиеш ли мляко? Знаеш ли вкуса на лактана?? Как така прясното мляко за 1 Л = 3.60 лв, 4.30 лв, Защо в Англия 2.250 Л = 1.30 паунда и НЯМА СУХО МЛЯКО ВЪТРЕ!!!!!! НЯМА!!!!

Какво да предстои бе, пич?! Петрола надолу, лихвите нагоре, рецесия следващата година, свито потребление, фалити, безработица! Това очаква всички, освен нашите бизнесмени! Хвърляйте си стоката в кофата, палячовци.

Даже на снимката се вижда, че цените са в паунди.

Абе, важно е на руснаците да им е зле.

Не съм голям разбирало, но вижте лихвите на банките. Преди да станем член на Европейската централна банка, лихвите за кредити бяха 15 и 17 процента. След като станахме членове и ЕЦБ гледа бг банки, лихвите паднаха до 8 процента. КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД, ЧЕ БГ БАНКИ ВЗЕМАТ КРЕДИТИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ БАНКИ НА 1.5 ПРОЦЕНТА КРЕДИТИ И НИ ГИ ПРЕДЛАГАШЕ ЗА 15 ПРОЦЕНТА 30 ГОДИНИ. И СЕГА 8 ПРОЦЕНТА БРЕЕЕЕ.... ГОЛЯМО ШКУРЕНЕ МАЙ А? ОТ 1.5 ДО 8 ПАК ЛИ Е НАД 300 ПРОЦЕНТА ПЕЧАЛБА???? ТАКА Е И С ХРАНИТЕ... ОТ ПЕТРОЛ НЕ РАЗБИРАМ

КИРО ПИТЕЛА НЕ ВДИГНА ЛИ ЦЕНИТЕ НА ТОКА???? СЪННУВАШ ЛИ))) КОЛКО ПЪТИ УВЕЛИЧИ 7 ИЛИ 10 ПЪТИ САМО ТОКА. ЗА ДВЕ ГОДИНИ КОЛКО МЛРДА ЕВРО ВЗЕХА КИРОВИ ? 13 МЛРДА?????

Никой не ни е виновен, нито Европа нито Русия за скъпите цени. Ние българите сме си виновни. Едните защото крадат, а другите защото гласуват за крадци. Кой държи монополите в Бг? Русия ли? Абсурд, Европа ли?? Не ...българите..

Гледайте крави и продавайте млякото един лев.Всичи ще си купуваме.

Млечните продукти са вредни за здравето като цяло, човек няма нужда от тях. Освен върху пицата и пастата :)

Тоооооз пък)))