МИР ще разнищва финансирането на стартъпи от Фонда на фондовете

Започва одит на начина за оценка, извършвана от финансов посредник, на възникващия бизнес и нужната инвестиция. Основателите на компаниите ще поемат риск със самоучастие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунчовци

Накрая ще излезе, че държавата ни ще плаща за оня измислен еднорог!

Ако са свързани с производство-ДА. Ама ако са някои фантасмагории от сорта на Маск-да се екзекутитарат

Пулев, гледам курназ момче си. Има 3 проблема, май френд> 1. Adverse selection 2. Moral hazard 3. Principal-agent problem. Обади се, ще те консултирам без пари. Като ви гледам 5 човека сте на снимката. Раздавате моите пари. Аз плащам данък 50% в европейска държава, за да ви даваме на вас. Вие плащате 10% и то къде плащате, къде не плащате.

Тука бяха най-сладките кражби за приятелите на Промяната. Земаш едни пари срещу няколко листа хартия и съответното отчисление за чекмеджетата на Промяната.

Стартъпи с държавни пари?...Това е някакъв булшит. Държавата ще ти дава пари, за да правиш бизнес. Където има раздаваме на държавани пари винаги има корупция. България е корумпирана заради лесните европейскии пари.

Абе какви стартъпи, никой не си прави илюзия, просто най-бързата и безпроблемна кражба на публичен ресурс.

Достатъчно е да се публикуват стартъпите и имената на хората в тях, обемите отпуснати необезпечени кредити и картинката ще се изясни. Около половин милиард лева Кирчовците откраднаха по този начин

корупция! всичкото роднини на герберската шайка с одобрено финснсиране от фонда!!! опитайте да кандидатствате и после се запитайте как бащата на боклука делян добрев са го финансирали за фабрика за пелети!

МИР ., ЗВУЧИ КАТО ПРО ЛЯВА СЪВЕТСКА ПААПЛААЧ.

А ББР кога?! Хайде да видим там какви са ги вършили сем. Кирови, че банката вече е на загуба