Министърът на икономиката: Изправени сме пред безпрецедентна криза

Добрите новини - оставаме в Топ 5 по най-нисък спад на БВП, най-ниска безработица и в Топ 3 по финансова стабилност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България е единствената държава не помогнала и с 1 лев директна помощ на гражданите си заради ковид сценария на бил гейтс и частната му организация СЗО...

Всичко произведено срещу такива разходи за енергия е непродаваеми скъпо и некачествено

Батенце министър, ние от 30 години сме в криза, свикнали сме, да му мислят западняците, който не са свикнали да затягат колана и чиито думи папагалствате.

Сами сте си виновни като се водите по акъла на европедалите които с този вирус блокираха всичко

Безпрецедентна криза и безпрецедентен цинизъм!

Не ме интересува какво е положението. въпросът е ще се справили новия министър с кризата и то така, че населението да е доволно. Ако не може да си върви. Трябва да има отговорност. Ако не може но не си върви да има наказателна отговорност за лъжливото обещание което е дал и е причинил големи загуби за хората. Не може лекар ако излъже да носи отговорност, шофьор също и др. специалности а управляващ да не носи. Да даде конкретно обещание и да го изпълнява.

Стабилни сме като умрял кон в калта -не можеш го мръдна. Стабилност базирана на изцеждане на населението главно чрез плоския 10% данък от чужди и наши монополи

НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА НАЙ ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ В ТОВА СМЕ НАЙ ДОБРИ

Ай стига с тази корупция бе, била най-голяма в българия , дрън, дрън опорки. Ами я вижте краля на Испания, дето сам се изнесе от кралството си да не го линчуват за корупционните му сделки, ами Франция - да не я почвам и нея. Ама никой не реве истерично, че държавите им били видите ли "...ама най-корумпираните".

Че какво произвеждаме, за да сме в топ 5.......само стъкмистика....ОСТАВКА бе мошеници

торта Сахер, ще му излезне през носа....ъъъъъъъ....ъъъъъъъъъ

изпуснали духа от бутилката, те не знаят, че е 2020 г., че посредством цифровизацията....като пръднат и ги чуват в Брюксел, но този път не е за добро!

хихихихихи......заврете си показателите в задния двор!

Като прочета, или чуя фамилия "Борисов" и ми се повдига ....ПОВРЪЩАМ от тази фамилия!!;))

после ще e..... N 111

НАИСТИНА НИ ВЗИМА ЗА БАЛЪЦИ....ОСТАВКА И СТАЯ С РЕШЕТКИ

и последни в ЕС....ай сиктир бе малоумници!....ОСТАВКА и СЪД!

явно не могат да разберат, че са начело на държавата не за да се блажат и обогатяват, а именно заради случаи като този, където спешно трябва да се вземат някакви мерки и да се разрешават разни сложни ситуации и казуси.

По-лошо - много добре го разбират...

То егати "икономиката" ако не може да издържи поне 2-3 години даунтренд... Още през средновековието (а сигурно и да леч преди това, но просто няма данни) така са разчитали нещата, че ако има 2-3 последователни неплодородни години - да могат да ги преживеят! Сега явно всичко е ден за ден и "След мен и потоп"...

Граждани на България! Не гледайте какво е действително положението,а какво ви се говори.Ние сме "най-добре в целия свят"-високи доходи,ниски цени,действаща икономика,процъфтяващо селско стопанство,най-високо качество на образование/от цял свят се състезават да учат в нашите учебни заведения,здравеопазване на най-високо ниво/с много лекари и медицински персонал..... Така каза великият ни премиер.

...каза министер, ...заяви премиера, ебати статията, ебати изказванията. Оставка бе неграмотници.

За каква финансова стабилност говори тиквата,като е така защо е сложил таван на пенсиите,за да краде от тях?

То пък тези пенсии сигурно са много заслужени?

Ex toya virOUs.

Оставка бе наглеци!

Той прогнозирал - глупак, това беше ясно още като така щастливо затвориха за 3 месеца цели отрасли. В момента НАП върви из фирмите и търси как да прибере всяка стотинка, но празен чувал не се тръска - и ето ти как започва отново да цъфти сивата икономика.

Няма поражения на икономиката щото няма икономика .

най-ниската безработица имаме защото няма хора които да са безработни, всички избягаха, трябва д аси мазохист за да седиш на 500 лв заплата като спокойно можеш да взимаш 4000-5000 на месец в Германия например...и жена ти 4000...на цени по - ниски от Бг , бъдеще за сецат ти и семейството

Този малоумник има ли идея какво говори..... ОСТАВКА ИДИОТИ!

Изправени сте пред един Простак който се е запънал като магаре на мост и се крие по "инспекции." О С Т А В К А Простака, Каскета, Калинките, "Експертите," при Цецо асансьора на политическото бунище.

Оставка Буда! Стига си правил поклони на Доганя и свинята! Възродителен процес за тях двамата и прислужниците им! Изсякоха горите, изсмукаха водите, изгониха българските граждани(без значение на етнос) от собствената им държава с мизерни пенсии и запларти, съсипват зверски всичко до което се докоснат и лапат без прекъсване с твоята благословия! В момента съсипват бавно теб и партията ти, както съсипаха Гей СтаниШеф и Бсп-то? Тъп ли си бе, страхливец? ти си то се знае...

А откъде ги взехте тези милиони дето ги внесохте в икономиката - да не би да е от нашите данъци?

Точно в такива кризи олигарсите и крадците на държавна хранилка стават още по-богати, а народът още по-беден.

Ми тогава спрете да крадете!

Че в най-засегнатите държави има много гъсто население, целувки прегръдки, дистанция мираж, големи семейства, тука така живеят само малцинствата. Зимните курорти си бяха развъдник, ние сме бедни и в Алпите не ходим. И катуните по нощните чалгаджийници живеят така, но там и мозъка отсъства;)) затова при нас нещата бавно набраха скорост. Тъпунгерите без маски се стараят, но срещат отпор от нормалните и това буди надежда.

Изправени сме пред пандемия с невиждана ярост в човешката история! С която ще се оправдаят всички политици през следващите десет години , докато дойде следващата.

Прост си но пък за сметка на това си крадлив ГЕРБЕРАС и сега започвате с оправданията! Кризата е за Българският народ вие крадете като за последно и ви личи алчни ГРОБАРИ!

Ако бях един Премиер на тази Държава щях да изчистя всичко поголовно. Като почна от службите от най горе до най долу,после Всички съдилища всички прокурори съдии ,щях да им направя едни ревизии на делата и щях да ги разжалвам. Ше намеря къдърни и честни хора и такива закони ще им възложа да напишат ,че полицаи,съдия,прокурор ,министър,премиер и които и да е от държавна администрация или институция,лъже,краде,наглася,злоупотребява ,подпомага за собствена или чужда облага нарушава закона отнемане на всичко плус затвор в двоен размер и отнемане на всички придобивки било то пенсионни или каквито и да е било други. Ако има протести и има полицаи да стоят в кордони и дори само каска да имат,а да не говоря за щит и палка премиера правителството отива на съд веднага. Протестите ще са разрешени без никакви записвания .никои няма да може да отиде в власта ако нее образован,доказан,авторитет. Ако иска да помогне на държавата ако трябва ще се отказва от всичко което му е мило до като е там. Всички депутати ,министри ,премиер ще носи лична отговорност пред съда за решенията си,а не като сега да е освободен от такива.

мнооооо си тъп, ва!

първенството.

Така наречената такса успех работи от 11 години . Благодарение на нея всички членове на ГЕРБ си купиха Хотели в Чужбина . ЕК смята че по този начин са откраднати от България 200 милиарда евро .

повече са, някъде към 2 трилиона!

Каква икономика ,какви пет лева!!!??? Леле.лъжат повече от Б.Б.!!!

Не бой се бе, момче! По-долу от дъното няма! Да му мислят тия с чекмеджетата!

Е как няма да сте с най нисък процент безработица. 2милиона работоспособни Българи траяно вече живеят в чужбина,децата им Български не знаят. 1,5 милиона пенсионери от които които по здрав дядо пазач някъде за 300 лв че иначе ще умре в мизерия от 270 пенсия. 60000 копои да пазят кратците от бившото БКП после СДС НДСВ ГЕРБ извинете че пропуснах другите но то много абриавиатури създадохте за да лъжете народа. 30000 хрантутници администрация. И 1,5 милиона роми от които 600000 са деца и всичко опоскват местейки се от село на село. И някакви си 300000 които не могат да напуснат държавата щото или са много прости и страхливи или щото гледат стари родители. Това е държавата боклук мръсен. Долни отрепки,трябва да ви изтребят до 9 коляно не да ви свирят на площада да ви свалят от власт с оня банкянски неграмотник и нарцистичен паталогичен самозванец и самоквалко.

270 лева пенсия казваш. Ей сега то повервах. И какво е работел?

Например - учителка, познавам и счетоводителка с такава пенсия.

Той е прав - в резултат на управлението на ГЕРБ

Естествено. Като според някой няма и ковид, пък и няма свт около нас. Какво друго ще да е обяснението. Много са зле, сър.

Този е абсолютен смешник! Били сме в "топ 5" и "топ 3" съответно по най-нисък спад на БВП и по финансова стабилност. Е как да не сме в челните места като и по БВП и по доходи сме абсолютни фаворити отзад напред. За каква финансова стабилност говори тоя като левът е привързан към еврото, а "финансовата ни стабилност" е закована за дъното. Какво може да се очаква в държава без икономика и без перспективи за развитие?

когато долара скочи от 0,92 лева на 3500 лева въобще не бяхме в криза и .... 2 милиона българи умряха... сега 4 милиона ли ще умрат, а? от демокрация и европа ли както винаги?

"Икономиката" евфемизъм за калинките ли е? 1 лв не сте внесли в мен или хората около мен. Нито разсрочване, нито каквото и да било друго икономическо облекчение.

Е ти какво работиш?

Почти е ясно, че не работи като герберски толуп. Не лежи голичък по гащета до шкафче тъпкано с 500 еврови банкноти и няколко кила злато, щото няма пистолет да ви изтрепе, изроди мръсни.

Най-бедната в ЕС по-богата от всички в Евразия! Средна нетна месечна заплата в евро: България - 538 евро Русия - 512 евро Сърбия - 508 евро Северна Македония - 436 евро Казахстан - 351 евро Турция - 345 евро Молдова - 302 евро Азербайджан - 295 евро Украйна - 288 евро Беларус - 277 евро Армения - 249 евро Източник: List of European countries by average wage https://tinyurl.com/qbn8guk

Обясних ти преди месец поне, че тази опорка не минава. Повечето от страните, които си дал като пример имат по-висока покупатлена спопосбност на доходите, които инак може да са с по 2 до 5 процента по-ниски в номинална стойност. Освен това тази средна нетна месечна заплата за България, която си дал, е мираж и продукт на стъкмистика. Кажи на този, който ти подготвя опорките, че е некадърник.

Много досаден вече започва да ставаш с тия твои нагласистики и стъкмистики! На всеки възможен пост си ги пишеш, каточели го интересува някой! В големите градове на Русия когато вържеш месечния си бюджет с 512 евро, ела да ми напишеш тук! Ти освен тази простотия като соросоидна опорна точка друго грамотен ли си да напишеш? Тъпак!

Ако ще е криза, тогава ще е липса на сделки у оборот. въпросът е да се запази данъчната основа и да не се пипа равновесието на данъчните пропорции. Ако БСП вдигнат данъците ще се промени системата на облагането и нългринът ще посивее заедно с цялата икономика. В играта е и пускането на заплахи от управляващите, които плашат с апокалипсис без тях. Затова е важно да има ясна политика на разходите и доходите, което в опозицията не се наблюдава като послание. Те просто са напълно извън планетата.

Безпрецедентна криза ни очаква! Затова Баце, правителство и каскет трябва бързо да подават оставки, за да има време да изберем кадърни хора, които да превърнат безпрецедентната криза в безпрецедентна възможнст да сменм системата на управление. Защото те не могат да се справят с това, доказаха го в последните 11 години. ОСТАВКА!

Дали глупака знае, че глада е по силен от тока! Чакайте тази зима да излязат гладните, след тях справедливите ще ви вкарат в затвора!

Тарикат е Баце - нямаме икономика, криза не ни лови. Няма работна ръка, съответно, няма безработица, няма пари - финансова стабилност.

Международната Финасова Олигархия няма да се успокои докато не направи всинца ни роби.

Всички у казармата.