Министър Събев често бил заплашван, искали му такса "спокойствие"

Управителят на жп базата в Паничище правил празненства за сметка на държавата, обяви транспортният министър

Обратно в новината

Коментари - Министър Събев често бил заплашван, искали му такса "спокойствие" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се заглавия от контекста на разговора ! Но на кого му пука ?!

Че то всички, сега управляващи били малтретирани, изнудвани, едва ли не изнасилвани?!?!?! Е ако държавата малтретира някой, който и да е какъв е шанса на този някой да оцелее?!?! НУЛЕВ! Е как този е милионер от времето Бойко? Е как този кара автомобил за 500 000 и бил малтретиран? ТОЗИ Е ЛЪЖЕЦ! А защо поне 90% от служителите на еконт не се осигуряват на нормални заплати, а са на минимални? Общо достъпна тайна е, че в ЕКОНТ осигурявят на минимална и получаваш “бонуси” и си докарваш заплата 2000. ЗАЩО НЕ СЕ ПЛАЩАТ В ЕКОНТ ОСИГУРОВКИ? Този дърт пергишин лъже и маже! Купил си е министерство! ЧЕСТИТА ПРОМЯНА!

Дърт трандафор , млад Василев лющеше

Аз съм гей-изпитател

Да си беше платил данъците поне

И този е от младите , от промяната , набор на Рашков!!! И също толкова "почтен"

След 12 години пост и молитви, мафията си върна държавата

Бре къв е тоя министър не плаща такса стпокойствие --ми той и дънъци не е плащал и то с години

Пак ли се скъсваш да пускаш поръчкови копи-пейст ове???? Да ти припомня ли, че Рашков публично заяви, че всичките му приказки са политическо говорене и не почиват на доказателства? Да ти припомня, че твоите любимци в момента са във вас и би трябвало да са се задействали, и съответните ваши приятелчета да са подали сигналите към тях, а не към медиите? Или според тебе и министърът журналиста и там всичките смешници дето изведнъж се писаха заплашвани, нямат доверие на сегашните управляващи и затова подават сигналите през медиите???

Слушай, бе тъпанар. Естествено, че точно това ще каже! И аз со бях нямаше са кажа нищо но мутратъ Гешев, който лиже задника на другата мутра, която се е превърнала в торба с Райна, във вървяща помийна Ява, и не може и те иска са вдене колко е писнал и омразен за хората! Ти очакваше ли Рашков да каже друго та този дебил Гешев, който се обръща с началник към този обезумял от страх циганин Бописов, бе! Ами нали Рашков директно каза, че изобщо не върна на Гешев и паплачта му и че да ве (им) каже нещо конкретно все едно да го каже на Бописов и крадците, които да го имат ппедвид като замазват средите, бе идиот! Наистина ли си (сте) толкова прост, бе! Мутрата Гешев изпълни заповедта на Мутрата Бърисов да извика Рашков, за да го утижи и евентуално ако може да измъкнат нещо за да се подготвят крадците са замазват средите си, и най-вече да му затворят устата да не говори като хищван-свидетел! Но нещо те им се получи! Но я ми обясни тещо просто - защо тези корумпирани и зависими боклуци от прокуратурата викат Рашков като свидетел, бе! Рашков не е бил премиер или от шайката ву, когато е подготвяна схемата за кражбата, той не е подготвял извислените схеми и тефелни договори и фирмите пощенски кутии, същото прокуратура - всички видяхме - наппави всичко възможно да прикрие крадците, онази памавпа - прокурорка директно призова апестуваният са КИ трае и да не разкрива герберите, откраднали десетките милиони! Да ти припомня ли, бе исиот - онази каза, че нея трябвало са я чакат да даде онзи показания. и ако искал онзи щял да говори, ако те иска - да не говори?!? И защо тогава Рашков да ги светка тези калинки на мутрите, бе! Кой нормален човек ще им вярва и сътрудничи на такива вече тотално компроментирани боклуци, бе! Вместо да не спят и денонощно да работят и досега да са открили и всичките откраднати папи - 53 мил., и да са задържали всички от тази крадлива мафия, тези нещастнизи ни занимават с накъртените им чувства и опитват да провалят и това разследвате, като пречат и сплашват полицаите по случая и дори си направиха отводи тези нещастнизи! Стига вече с тези тъпи селски номера на тези негодници, вече всички ги разбраха!

Къв Гешев, бе смешник. Като те заплашват - отиваш в МВР и продаваш сигнал. Точка

Като става въпрос за заплахи от явно обезумялите от страх мутри, чийто единствен чадър остана мутрата Гешев и другият боклук - Цацаров, но те сега се борят за собствените си заднизи, вижте и това, от днес: (Понеже и аз съм заплашван от едни боклуци - полковници от ДС и МВР преди години, които не бяха нищо понеме от торби с лайна, и тези страхливци сопи се опитаха и да ме сготвят и елиминират…), и им казах в прав текст да гледат да свършат нещата както трябва, защото ако не успеят - жална им вайка (и някои се наспаха, когато разбраха, че знам какво са ми планирали и скроили (боклуците обаче успяха да убият мои много близки хора, и го представиха като пътна катастрофа…): … Заплашиха с нападение журналиста Атанас Чобанов 09.01.202 Заплашиха с нападение журналиста Атанас Чобанов Атанас Чобанов Разследващият журналист от сайта „Бърд” Атанас Чобанов е получил информация от чуждо посолство у нас, че има данни за подготвяно нападение срещу него. За това съобщи самият той във ”Фейсбук”. "В петък в 12:05 получих обаждане от официално лице от чуждо правителство, че съм под непосредствена заплаха и те са длъжни по закон да ме уведомят. Заплахата е локална за България, но аз в момента съм в чужбина. Уведомих веднага българските служби, които бяха в неведение. До момента нямам никакво официално потвърждение, че нещо се предприема по този случай", пише Чобанов.

с влак ли пътува?

Милионер Събев НЯМА! НЕКА РАЗСКАЖЕ КАК ОГРАБВА БИЗНЕСА на хората. Сключва договорче за франчайзинг и клиента създава и разработва офис на Еконт. Като минат 5 те години чичко Събев отказва да поднови франчайза и се настанява в разработения офис, а за откривателя на офиса - духинг

Поредния изстрадал милионер ... я една проверка бъзо кой го е заплашвал кога и т.н. и ако се окаже партенка едно мързо обвинение и присъда.

Що минус .. ако има наистина причина сега е на власт рашков да не се занимава с канибализма и да свърши за пръв път някаква работа ... иначе само празни приказки.

Защо да не се занимава със заплахите на Мутрата от ОПГ СИГ Цорисов, бе боклук! Ти не чу и не разбра ли защо онова Пеевско мекере Цацаров издуха бившия председател на Софийска Градска Прокуратура Кокинов, бе! Да ти припомня - веднага сред като изтече разговора между Кокинов, който отиде на крака при Мутрата за да му докладва, как цялата прокуратура знаела и само за това говорела - как Мутрата Борисов заплашил на аерогарата основния свидетел срещу анера и министър на Борисов Мирослав Найденов! И че ЦЕЗ неговите показания разследването отива в трета група! Както точно и стана…И то в присъствието на Найденов! И то когато Мутрата не бе премиер, не че и да бе това нямаше да е престъпление! И за автенничносттй на този запис потвърдиха и Борисов, който се оплака, че го слушали дори и в къщата му, дори и в тоалетната (но забрави как се хвалел че подслушва незаконно (превантивно?!?) с онова леке Цветанов когото си поиска и дори и собствените си министри! И онзи Кокинов докато се мазнеше на Мутрата (както Гешев), и го молеше за друг пост в прокуратурата?!?!?!, взе, че му напомни, че именно Борисов е назначил и дебелака и подметка на Пеевски Цацаров за главен прокурор (и Мутрата не му възрази!), и Цацаров побесня и веднага го изгони Кокинов! Дори и не опита редовния номер на прикриватурата да отрича автентичността на записа, да се правят та идиоти и да разследват те съдържанието на записа, а кой, как и защо го е правил и изтекъл и да замазва… просто защото касаеше задника та Цацаров! Така че не давай акъл като го нямаш и никой не ти го иска, бе доказан боклук!

Ох, пак съм предозирал.

И кво снимката без спящия борисов на чекмеджето му и това какво казал според рашков и една жена на пазара преди 15 години са ви единствените "достоверни правно издържани" обвинения ли? Тва ли намери черепа?

Това с масовите заплахи и рекет дори от най-високи места от хората на мутрите Бописов, Пеевски, Гешев, Доган, заедно с гигантската корупция и демонстративни чудонищни грабежи очевидно е придобило невероятни, апокалиптични размери в България през последното десетилетие. И се е налагало като норма, с масово всяване на страх и чувство за предопределеност, безпомощност и дори отчаяние сред по-свободолюбивите хора! Привепите вече са безброй и всякакви опита да бъдат затваряни и заглушавани заплашваните и рекетираните са вече безмислени, бентът се отприщи и не могат да го затворят! Знаех си, бях сигурна, че тоди момент ще дойде и тепърва ще продължават да излизат потресаващи мръсотии на управляващата мафия! Спомнете си например онзи публикуван от мисля Бакалова бе името - жената та рестопантьора Васко Брадата телефонен разговор на нея с Яни Янев. Когато се договоря каква сума да се плати на прокуратурата за да пусне от ареста човека. Там Яне Янев, който от яростен критик на Мутрата Борисов изведнъж стана негов защитник (например когато Мутрата си бе позволил да заплашва дори председателя на ВКС със СМС, след като някой зависим от ВСС му бе изпратил от заседанието на ВСС съобщение с лъжата, че Панов настоявал да извикат Борисов да даде обяснения?!? и как Мутрата в отчаяна спонтанна реакция (защото Лозан Панов взе, че показа на журналистите съобщението та Мутрата…), та Борисов връхлетя неканен на заседанието и започна да им се кара и заканва а онези нещастни марионетки вместо да го изгонят стояха и слушаха…), та след това когато в общественото пространство се дискутираше въпроса кой подлец и боклук от ВСС е изпратил съобщението на Мутрата по време та заседанието, въртиопашката Янев реши да се прави на мъж и пое той отговорността, лъжейки че бил той! Същият Яне Янев, който псуваше и се заканваше та Мутрата после започна да му лиже дадника! Явно са го кръстили - заплашвали, изнудвали, но най-вероятно и двете…И това не е толкова трудно да се разцепе, колкото и Янев да е уплашен или да не иска да каже… Та в онзи телефонен разговор приближения на Борисов и хора около тего Янев се изпусна и словоохотливо обясни схемата, по която Борисов и боклуците около него изнудват и рекетират в Бългапия! “Великият финансист”, онзи боклук и подметка на Пеевски и Борисов - Горанов измислил “гениална идея”, да качат под наблюдение фирмите, които в България отчитат печалба над милион и така да си попълват обектите за рекет! И това също не би трябвало да е трудно за МВР и службите ни да го проверят, докажат и да се започне най-после нашстина разчистването на тази долна паплач, която разграби и съсипа страната ни!

Понякога забравям да си пия лекарствата...

Някой наясно ли е, че този министър е собственика на Еконт? Преди да стане министър си прехвърлил дела на роднините си. Това не е ли конфликт на интереси? Това ли е новия морал в политиката? Всички сте еднакви. Повръща ми се от вас!

А сега, ако не си трол и тъпанар, обясни какво стана с “Ипон” на Мутрата Борисов, когато ДС мафията го инсталира да главен секретар на ВВР и след това ни го натресе и за премиер. Да ти дам сламка - какъв го играе брат’чеда Ради, който се окада, че освен че е изкупил имотите около къщата на Мутрата, изведнъж се развихри като голям предприемач и инвеститор! Или ти тези неща не ги знаеш(е)!

ДС мафията кво общо има с Борисов ти си знаеш ама последните 12 години нямат ръка ... затова прегладняха и съвсем вабанк тръгнаха срещу него ... кой от Дубай кой от инициативния комитет на мунчо. Партенките са си за ваша сметка.

Какво общо има ДС с кариерата на Мутрата Борисов? Ти от Марс ли падаш, бе тъпак? КОЙ и КАК назначи Борисов за главен секретар на МВР - на най-професионалния пост в МВР, без есин ден стаж като полицай, бе келеш! При правителството на доведения от ДС шайката - като ДС-КГБ генералите Любен Гоцев и Бпигадир Аспарухов. Нали Бригадир Аспарухов му припомни на мутрата Борисов, когато се конкурираха за кметското място в София, че именно той го назначи да главен секретар на МВР при меркантилния старец Симеон Кобурготски, чийто водещ КГБ и ДС офицер в годините бе точно авера и земляк на Аспарухов, летендираният като едър западен бизнесмен, ДС-КГБ офицерът Атанас Тилев, при когато Симеон бе на хранилка в бедния му период, преди да сключи сделката с тия и да цъфне в Бългапия за да се оправи за 800 дни! Нали боклукът-рецидивист Любен Гоцев създаде и мутрите и СИК, където стажуваше вутпата Бописов, бе тъпанар! Какво повече да ти обяснявам…

Как Софийската мафия ги рекетирала преди да вземат те властта.

Ами разбира се, че е изнудван, то това си бяха герберски приоми, прилагаха си "държавен рекет"! Като гледам коментарите е пълно с гербери, тролове които се хванали за 13 мил. които ще плати, а истината е, че герб измениха закона и му искаха ДДС за предишни години, той заведе дело и го спечели на 1ва инстанция(повече от логично защо), но за да приключи тази драма доброволно се отказва от съдебния спор и ще си плати. А за да ви стане по ясно, представете си, че някой ви поиска 20% от това което сте спечелили през последните 2 години, това да ви прилича на рекет?

В ГЕРБ не правим така.

ГЕРБ е минало, ако ще и бясно магаре от Вършец да вържат за премиер, а не сликар от Бритиш Колумбия. За заслуги Боко и Ко ще ги оставят намира да са пенсионери или коректни опозиционери нещо като БСП след Станишов. Никога вече на власт. Най- много опитен, но младши партньор в коалиция след 10тина години. ГЕРБ умре и му изпяхме опелото 2020/1.

Не ме интересува, по важната новина е че има бейби бум в БГ , но не се отразява в Dir, не можах да намеря статия да напиша коментар и избрах тая. Положителната страна на пандемията, в такива ситуации работи инстинкта са самосъхранение и естествено ще се раждат повече деца, няма никакво значение кой е на власт, но няма да се очудя ако го използват като някакъв вид успех.

Със стари кадри нов филм няма да стане.

На пръв поглед е за психиатър, но като се вгледаш, май е се прави на "луд за пенсия"! Промяна , братче! Продължава.....

Този не е ли масон от задкулисието?

Може да е международна плавателна река, втората по дължина в Европа, първа в ЕС, протича през 4 столици - Виена, Братислава, Будапеща, Белград. Но като стане дума за бизнес и пари е частна собственост на кръга от БРП Русе. Един от тези около Окръжния комитет на БКП Русе мафиози е Еконта Събев.

Илон Мъск за една година плати 11 милиарда долара данъци на САЩ. Не съм чул да се оплаква, нито се натиска да стане министър на транспорта на САЩ. В САЩ влакове не се ползват, само самолети.

За пишещите минуси: Elon Musk expects to pay over $11 billion in taxes in 2021, the Tesla CEO said in a tweet. The figure is roughly in line with a report from CNBC last week, when it estimated that Musk has already paid $7 billion in state and federal taxes this year, and will pay a further $5 billion by January 1st

Не ти е ясно защо ги е платил, нали? Прочети малко и ще видиш каква глупост си написал :)

Яко мафията на Окръжния комитет на БКП Русе. Събев знаем ти историята на цялата мофиотска организация и то вие сте много там. От Българско Речно Плаване Русе. Иначе такса спокойствие си плащал, защото си имал крити доходи без данък и с неясен произход. Та други престъпници са те притискали. То съвсем нищо на никого да не платиш пък да си присвоил цялата речна инфраструктура на БРП РУСЕ не става. Не си Бойко Борисов баш мутрата. Сега вече като си платиш тези 13 и ще си легитимираш нещата. Пък и като министър ще си върнеш парите и си купи вече политическо спокойствие като Борисов. Тези 13 са именно ТАКСАТА СПОКОЙСТВИЕ!

С тази такса , но данъци не крия

Интересно как така не е искал да си плаща данъците. Пък сега иска да си ги плати? Как така? Иначе еконт най- вече на държавни поръчки печели. Как без връзки се е справил? Абе махнахме ГЕРБ, но то не е само те. Всичко в България е много зле. Защо избяга милиони хора народ, само и само да не работят за ей такива хора.

Ако служител на НАП ти иска такса, значи имаш неуредици в документите, прикриваш, въртиш нещо... Ако си изряден - няма с какво да те притискат!

Вилата на СЪБЕВ на БУДЖАКА е точно до тази на ПРОКОПИЕВ вероятно там някъде Събев е срещнал червенобузесто момче и го е помили с-у 310,000 ЛЕВА да го направи Иво министър

Те са стари кримки от БРП Русе - люлката на русенската БКП мафия.

Абе тези всички били заплашвани, малтретирани, изнасилини … и как е станал милионер с джип за 500 000 , ако е плащал рекет?!?’ ТЕЗИ СА СИ ЕДНИ ЛЪЖЦИ!

Не е плащал щото е БКП мафиот от кръга БРП Русе. Сега иска да е министър и да озакони каквото има да озаконява. По нашенски да изпере незаконно придобитото имущество. И са му казали поне данъка да плати 13 милиона и ще му узаконят криминалната организация. Много ясно, че като си мафиот със скрити доходи, крадено имущество, и не плащаш данъци, то други твои колеги мафиози ще ти искат данък спокойствие. НА МЕН НИКОГА НЕ СА МИ ИСКАЛИ ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ, ЗАЩОТО АЗ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЗИ НЯМАМ СКРИТИ КРАДЕНИ ПАРИ И СИ ПЛАЩАМ САНЪЦИТЕ!!!

Събев нали е МАСОН показва им масонския пръстен с пергела и G ako не са уплашат показва им снимка с гл.прокурор Цацаров в Масонски храм и ги заплашва че ще им напрви черна магия по масонски ще помоли БАФОМЕТ Козия бог да ги хване и поразходи до Цацаратурата

Тоя Събев голям дисидент ще излезе. Национален герой с крила. Искали му такса, пък той се оправял като си плащал. Естествено си е плащал, такъв бизнес не се прави без да си плащаш. Сега щял да плати 13 милиона на държавата и да сме му издигнели паметник. Тия 13 милиона е трябвало да ги плати преди 13 години, ама нали всеки частник спестява данъци... Абе Киро откъде ги изкопа тия олигофрени? За Корнелия не се отнася, нея си я знаем от едно време.

Този човек е бивш директор на БМФ? Кой по време на соца ставаше голям шеф???? Ясно ли ви стана?

Киро не ги копае. На Киро му ги назначават. Даже и язовирите му точат преди фотосесия. Отказът от гражданство му го уреждат.

министър Събев След 8 декември понятията държава и родина се сляха в едно. Цялата ми дейност е свързана с това да развявам гордо националния флаг. Бля бля бля А защо точно на 8 декември? Какво се е случило тогава? И къде развява националния флаг?

Бойкот за еконт , и собственика крадец купил си поста

Аз пращам със Спиди, тоя Еконт е крадец на данъци, дето сега се пише херувим, невероятна наглост на новото правителство. На Радев измекярите.

за тва даде 310к лева

и как Урода се справял?--- плащал или пращал мутри снайперисти бригади? мамави дебилска... купи си пост за да разкара конкуренти

Той е навсякъде с броеница, даже спи с нея, някой знае ли защо?

Ползва я като китайски топчета.....

Прави са на голямо ЕФЕНДИ ПАША

Щото е масон, броеницата е специална за черна магия. Новото правителство са предимно масони и разни хипстъри. Освен Корнелия, тя е в оставка. Вечната оставка, но сега министър. Тарикати от класа.

Щял да вдигне БДЖ? С цената на този токги виждам електричките как вървят вървят към банкрут!

Като знам кой е водещия на предаването ми е ясно. Вървяла си Лора Крумова с маска. Насреща и мъж и казва. Вие имате превъзходни зъби. Лора продължила ама и оня продължил. Вашите зъби са прекрасни, здрави. Лора се спряла и казала: Как като вървяхте след мен и носих маска видяхте зъбите ми. Оня казва КАТО ГЛЕДАМ КАКЪВ ГЪЗ СИ ОТПРАЛА, ТОВА С РАЗВАЛЕНИ ЗЪБИ НЯМА КАС ДА СТАНЕ.

И тя и Галя Щърбева, двете,, независими" и,, обективни". Прибират специални бонуси о т,, Америка за България "Поръчкови кукувици.

Значи имаш бизнес, ставаш министър и започваш с държавни пари да си строиш и реновираш летище, пътища, жп трасета.... Че то така и Баба знае!

И голямо откритие направил! Началникът на ЖП гара Паничище правил бавкети с дължавни пари! Някой знае ли къде е тази ЖП гара Паничище? Голям отворко.

Кмета Слънце на БУРГАС 2017 год гербаджия даваше по 1 МИЛИОН лева на трима яхтсмени да си разходят ЯХТАта ''Фурия'' и да РАЗВЕЯТ флага на Община Бургас до КАРИБСКИЯ ОСТРОВ СЕЙНТ ЛУИС карибите При тва яхтата се движи на ВЯТЪР с ПЛАТНА а вечерята риба тон директно от паулбута къв 1 милион разходи кви 5 рубли СВАТБИТЕ оргии на Николай Младенов в резиденция Евскиноград и Лукарски със стриптизорката булка в СПА Приморец Бурас платени от БОКО струват над 1 МИЛИОН всяка ей тва са ОРГИИ с държавни пари Са

И ти там беше и броя парите за масрафа, а? Теба в пишман трола, от къде ви копае Прокопи?

Да бях там бях дегизиран като сервитьор а отвън колега с кетчър Мерцедес G kласа кубче записваше всичко

Че щял да дигне БДЖ за един месец с бизнес техники? Относно бизнеса му, ако му назначим една ревизия на първия му милион, какво ли ще излезе? У нас просто няма нормална икономика, за да има нормални “милионери”. Всичко в крайна сметка опира до това, кой по-голяма хапка ще отхапе от обществените поръчки… Искали му такса “спокойствие”… и той сиктирдосал мутрите??? Мухахахаха, това много ми се иска да го видя… последните 30-на години, ако нямаш здрав гръб, нямаш собствен бизнес, пълно е е примери на “доброволно” присвоен бизнес … Бе въобще, приказки от 1001 нощ, не знам само защо си мисли, че трябва да му вярваме…

От такава такса спокойствие се натрупали 13 млн. лева дължимо към НАП. ЗАЩО НЕ КАЖЕ КОЙ МУ Е ИСКАЛ ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ? НИКОЙ НЕ МУ Е ИСКАЛ ТАКАВА ТАКСА. ПРАВИЛ СЕ НА НЕВНЯТЕН. АКО МОЖЕ ДА НЕ ПЛАТИ ДЪЛЖИМОТО КЪМ НАП. ДА АМА НЕ. НАКРАЯ ГИ ПЛАТИ. ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА.

Не е лесно да си тъп ГЕРБЕР. Тези 13 мил НЕ СА натрупани, те са въз основа на абсурдният закон който ГРОБ прокараха, когато задължиха транспортните фирми със задна дата да начислят ДДС на вече миналите транспортни услуги за 2 години назад, което беше около 6 мил. Тъй като ЕКОНТ ОТКАЗА да направи това, защото тя е оперирала през тези 2 години по действащите закони започна съдебна битка, която ОТНОВО ЕКОНТ печели на 1-ва инстанция но след като Събев става министър се отказва от делото и доброволно решава да заплати 13 мил лева (6 мил ДДС + 7 лихви). Нека да почнем да четем и да се информираме, преди да говорим тотални глупости. С простите и тъпите видяхме ГРОБ докъде ни докараха. Никога повече прости, неграмотни селяндури във властта.

Petur, ти на каква дрога си бе.

Който крие данъци знае. Айде, моля. Наглите на Кирчо отворетката.

Това Събев ли ти го каза?

България ще стане държава, когато всичи които искат да управяват разкажат цялата си история.

Тоя урод защо плати 13 млн. лева? Защото бил министър и не иска да съди България? Ама защо ги плати? Кой ти каза да платиш 13 млн. лева ? А не 2 млн. лева? Или нищо да плащаш? Значи има нещо и НАП са го погнали много отдавна и Спецов не е могъл да го спаси! И да не става за смях ги е платил.

Сега е модерно, като през 1989-та - всички да се пишат репресирани. А миналата седмица си говорихме с куриер от Еконт, който каза, че рязко са спрели да ги проверяват и КАТ и ДАИ. Цитирам "Трябва да сгазя някой, та да ми обърнат внимание!" Но пък от Спиди (понеже приятелката ми работи там) се жалват, че там пък рязко са започнали да ги проверяват и почти през ден колата, която идва иначе към 8:40-9:00 сутринта с пратките, сега идва в 9:30. И се е случвало, между Шумен и Добрич да ги спират по 2 пъти. Така че - правете си сметката. Тия не са по-различни от предишните. Само дето лъжат повече. Още не са се научили да крадат, но и това ще стане.

и таксите с а вдигнали сега на път е закриване на пощите

Плачка да му дадат охрана от НСО и служебен мерцедес дъртия мингиш.

А бе патриота… кво става с РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ??????? Защо ходите тайно от народа? Защо не коментирате? НА СОРОС ЛИ ПРОДАДОХЕТЕ: -Цар Самуил? -Братя Миладинови? -Гоце, Даме и Яне! КЪДЕ Е ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ да ви оправи ….

Така бяхме 12 години при ГРОБ , банкети за Управляващите и БМБ с Правителствения самолет , фастъци , Уиски и гости ! Вече няма за Джипко аванта , но има Кюлчета и пачки Евро и тях ще вземем ! Щом Министър Събев се е хванал ще изчагъртаме ГРОБ !

Зер БСП само на пост и молитва го караха. Докато се казваха БКП пък да не говорим за банкети.

Ще изчегъртане таратанците на някой! Цените са в небесата! Вие в ред ри сте ЧЕГЪРТАМИТЕ?!?!?! ИНФЛАЦИЯ, цени на ток, цени на газ… Чегъртачи ще съсипете България бе!

Абе Юри Вие чегъртате ама цените летят високо. На какво ли не? На ток за бизнеса, за газ набизнеса и частни абонати, на бензин на дизел на хляб на бетон на желязо и т.н. Кога ли ще ви изчегъртаме и вас. Аз зная. След 2 3 месеца. Чегърт чегърт.

Аз чегъртам пъпките на задника си. Така ме е учил батко Славун

Транспортния ни министър е един от най богатите българи,таа малко ми е странно точно него да го назначават за транспортен министър...

затова е платил на едро, 300х и взима цялото министерство

Трябва да си избие таксата спокойствие с лихвите.

Няма ли конфликт на интереси? Някой ако може дс ми отговори?

Аре бе! Що служителите на ЕКОНТ се осигуряват на минимални заплати? Нали си родолюбец? Защо служителите на ЕКОНТ работят извънредно и не им се плаща? Нали си много загрижен? ЗАЩО НЕ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ А ГИ КРИЕШ? Ти си един муфтаджия! Далавераджия!