Министър: Пишем нов разказ за България

Това ще е страна, в която няма корупция и държавата съдейства на бизнеса вместо да пречи

Обратно в новината

Коментари - Министър: Пишем нов разказ за България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

другарките и другарите от пп и коалиция пак са объркали жанровете. това не е разказ, а е некролог. колкото до острието на копието, на него ще ви подадем договора ви съ народа, който измамихте.

Голям разказ, няма що! Премиера назначил кумеца си на възлов държавен пост. Той назначил жена си, любовницата, брат си и братовчедите. Те докарали своите роднини и така. Който не е от семейството е извън разказа

Кървав разказ

Тъжен разказ от Лорел, Рак и Щука!

“Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!” - Никола Николов, публицист

Така е!

“Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)

Дизарели много му отива.

Горката България.

Пишат разказа под благосклонният поглед на инструмента на Господ - милиционера Иван Гешев.

Да попитам само - а кашерна храна ще има ли и с колко ще поскъпне тя? Благодаря.

и пропаганда на талмуд ще има, както и усилия за отказване от Христос.

Видно е че бъларите веднага се ориентират и долюбват блажното остроносо момченце с неБългарско название и хитри очички.Има надежда..духа е буден.Да живей!

На ивицата Газа ни превърнаха ! Какво ли ще е като вдигнат мораториума ? Ще приготвя тънката пръчка и лютата чушка .

Нема ли кой да го изгони от министерството тоя циркаджия.

Така и не разбрах ,какво очаквате от тези ,новите ?

Не става ясно коя ще е тая страна май не се споменава България или му е неудобно?!

Хубави приказки, но реалността е по- различна. Огромен отлив на инвестиции в последните 8 месеца, чужденците разпродават имоти. Отрицателен търговски баланс. Да кажем и че увеличаването на брутния вътрешен продукт не трябва да е самоцел. Какво ни топли ако се произвежда повече, а хората са бедни и нещастни ? Целта трябва да е увеличаване на средната класа и средните доходи , само така ще намалее корупцията ! Няма ли някой икономист дето чете най- новите книги да го просветли това човече ?

Тоя ли е сивия кардинал?

Не е лошо и ние да се управляваме от еврейско лоби. Да сме в крак със САЩ и Русия. Шегата на страна ... със сигурност е по добре тоя като вариант от учиндолския дебил ... само днес главата му роди да изнудва американците да дадели визи с опрян патлак в бъдещето на цял един народ. Просто доказани дебили или мракобесници като рашков и мунчо. Боце той поне има някаква човещина ама и той остаря и не надскочи летвата да ги сложи по местата тия. Та затова по добре да ги внасяме политиците.

Не ,този му е говорителя ,май :)

Днес пишат разказ Още една глупост и ще се изравнят с учиндолеца. За Боко не се чува и дума зеленчук в затвор не стои , такива работи. Бокова държава край няма

Aбе чухте ли че у събота един е пресякъл ДМЗ В Корея в посока север !!! Заеби.... Има надежда за комунизма!!!

Живота на новате коалиция явно ще бъде приказка за тях,а за народа забрави,но така гласувахме.Да ни е честито и да благодариме на Мунчо за големите успехи за за тия осем девет месеца.

Абе кой идиот е дизайнерът на тия снимки - твърде американска фотография.

Тази схема вече е играна драги ми БСП олигархия! Паси = Лорел Петков = Велчев Асен = Николай Рашков = Борисов Пък Мунча ке биде за Цар Български? Някой още ВЕРВА ЛИ?

Тролчетата на кирчо, обяснете на тези идиоти, че вече изборите свършиха, ПП ги спечели и е време за работа, тоя разказ щял да пише, пък другия шах играе, а цените летят по небесата.

Как така стигнахме до тук чужденци да ни управляват. Все едно сме африканска колония.

Само че е пропуснал да каже че разказа се пише на еврото а не на български

Кирчо, Кокорчо и Еврейчо са майстори на късия разказ.

Може и да привлечете инвестиции, но кой знае кога, след години. Може обаче да да помогнете на българския пазар и българската лека промишленост веднага!!! Просто спрете или узаконете турското и китайското карго вкарващи незаконни стоки под тяхната себестойност!!! Ако не знаете да ви кажа, най-голямата корупция е в митниците и по границите. Нали бяхте за нулева толерантност, айде действайте!!! ..... Ииии, вкарайте Тиквата в затвора, всички това чакаме!!! И бързо, не след месеци. Първо го вкарайте в ареста, а пък ако не съберете доказателства може да го пуснете под домашен арест след две, три години...

говоренето и доказателствата са две различни работи. По писаници във вестниците не може да вкараш в затвира, че ако ставаше така щяхме да сме като в Русия. Ако ставаше така оше утре пипа че си педофил, после две три години ше те разследват а ти в карцера и там някой да те обърне внимание и да те уцени....после може да те уневинят като педофил ама ще си фифи :)....

Айде бе, не ставало без доказателства... Че до сега как ставаше? Колко човешки съдби съсипа шайката... Трябва да има възмездие за всичко това!

Дамаджанков ли ще изкара тия доказателства,то ако става само с приказки може.Минаха вече девет месеца къде са доказателствата.Те са само в главите на дамаджанков и на Мунчо.

Едно е сигурно,че това което ще изчезне са пенсионерите.Как може лицемери гадни,да лицемерничите по време преди изборите и да обърнете плочата после.От въздуха не се живее!

Девиза на правителството е: "Аванти дилетанти!"

Направо ЕЛИЗИУМ

Това "правителстото на нахилените" ли е? И то на изкуствено нахилените... Тук на Балканите лъжците ги надушваме, объркали сте географската ширина и дължина....

Само туризъм и заведения се стимулират в тази държава. От там не разбраха ли, че приходи и икономически растеж няма. Само се хвалеха колко е бил добър и успешен летния сезон, сега се хвалят как всичко е резервирано за зимния сезон и хотели и заведения всичко е пълно но пак подкрепа за туристическия бранш. А там пари не идват в хазната идват от производство и то на стоки с висока добавена стойност които са за износ.

Обещавам много къс разказ.

От зрелища минаваме на разкази, но хляб все още няма…Честито на вярващите!

Този едва си сдържаше усмивката когато в едно предаване го попитаха за приоритетите на кабинета. Най скритата лимонка е.

Махнете другарите и дс агентите от редиците си. Иначе няма как да махнете корупцията. Постигнете, каквото постигна ГЕРБ и ще ви одобрим.

Мосадниците да оставим ли или те са от нашите?

Политологът Калоян Методиев, бивш съветник на Радев стана началник кабинета на икономическия министър Корнелия Нинова, научи Епицентър.бг. Калоян Методиев е доктор по политология, специалист по Балканите, автор на стотици статии и интервюта на политическа и социална тематика.

За да има цифров концлагер, трябва да назначим цифрова администрация. Кой по-добре от евреите знае как се правят тези неща?

как кой? другия умнокрадив министър - божидар божанов

Човече, ако наистина искаш да промени нещо в администрацията може да въведете две, не - три неща - и те са доста прости - Електронният подпис да се приема наравно с хартиеният - сканираните подписи да важат - В цяла България да важи праволото, за мълчаливо съгласие /като във всички държави от ЕС/, а не за мълчалив отказ, какот е сега. Това много ще облекчи администрацията.

Това много ще облекчи мошениците!

Освен разказ да напишете да разкажете каква хубава държава сте намерили и как ще и разкажете играта друго не можете!!!! С разкази не става господине.....!!!!!! Корупцията се крепи и на това, че с една заплата на работещ човек (да не говорим за минимална заплата) в България не можеш да си покриеш елементарните разходи, такъв човек с гладни деца в къщи взема и не пита и вашия разказ се сещате за къде му е.......ама темата с това как и кога ще се оправи не ви се почва, иначе корупция ще борите..хахахахахахаха, ми спрете да крадете!!!!!

е как така? хем хубава,а пък не можеш да си покриваш сметките?!? нещо май се обърка?!?

Бля-бля-бля и ала-бала, само общи приказки и пожелания и нищо конкретно и по същество!!! Каква регулаторна рамка , какви 5 лева, когато начело на БАИ си сложил лице като недоразумението от Хасково Стамен Янев, който е известен само със сексуалния си нагон към колежки и с нито една чужда инвестиция през целия му дългогодишен престой начело на агенцията по инвестиции!!??!? Лорер, пиле шарено, доста наедро започна и ти да лъжеш като Кирето

“Приказки под шипковия храст”

Поздрави от фондация Шалом!!!!

Като го напишите, дайте да го прочетем. Но опитайте да не е на иврит, канадски, или американски. Ние можем да четем само на български, и много по добре го разбираме от чуждопоклоници. И, ако си мислите, че не можем да пишем, то тогава знайте, че можем много добре да четем

Нико Моис Яхиел (или Нисим Мойсей Яхиел) е български социолог, академик и политик от БКП. В продължение на три десетилетия е политически съветник на Тодор Живков. Роден е на 29 юли 1919 г. в Русе в еврейско семейство. Членува в РМС от 1941 г., а в БКП от 1944 г. След 9 септември 1944 г. се включва във войната срещу Германия като доброволец в трети гвардейски полк. След края на войната работи в РМС и ДСНМ. Секретар е на различни районни комитет в София и член на Градския комитет на РМС в София. От 1948 до 1949 г. е инструктор и член на Бюрото на четвърти районен комитет на БКП. През 1949 г. завършва Партийната школа при ЦК на БКП. Същата година започва работа в апарата на ЦК на БКП. В края на 1950 година Яхиел става първият технически сътрудник на новоизбрания секретар на Централния комитет Тодор Живков и през следващите десетилетия е основен член на неговия личен кабинет. Кабинетът, състоящ се от 4 – 5 души, няма формална роля в политическата йерархия, но подпомага Тодор Живков в ежедневната му работа, като по този начин има значителен принос към неговите решения.[1] Бил е главен редактор на сп. „Социологически проблеми“. От 1982 до 1988 г. е председател на Българската социологическа асоциация. Освен това е бил председател на Националната комисия по социални науки при Президиума на БАН. От 1971 до 1976 г. е кандидат-член на ЦК на БКП, а от 1976 до 1990 г. и член на ЦК на БКП. Носител на орден „Георги Димитров“.[2] Умира през 2001 г.

Имат пари,не са глупави,но служат само на себе си и дявола,на който са се кланяли и дедите им още в хазарския хаганат с една дума ако има зло на земята,е направено от юдеи..и да се сърдят е факт,затова светът е на този хал,точно благодарение на тях...И хитлер е незаконно чедо на Ротшилд,и Маркс е техен братовчед по майчина линия,покриха всички нацисти и ги разпръснаха по света и в Америка,където все войни правят и големи 'открития' на лекарства и ваксини за унищожаване на човечеството.

Тези Мунчовисти, така са се разписали до момента, че ще спрем да четем занапред! Само на мен ли ми сърди на червена сволач?!

Като гледам смърди само на тиквоподобни герберасти, леейки крокодилски сълзи в предсмъртното си гърчене.

крокодилски сълзи в предсмъртното си гърчене….. Тошко, това ли измисли бе чалгар сополив.

Даниел Лорел няма израелско гражданство и неговата родина е България. Вервайте!

Този как мисли да вдигнем 5% в тези кризи и в тази инфлация?

Пука му на евреина за теб. Той е дошъл да инсталира Масад в управлението на България.

Данчо Лорел ще да е българския Джефри Епстийн. Нашият элит се е разложил напълно другари!

А с торбичките на Пл. Узунов какво ще правим? Ъ?

Ще ги дадем на Канада и Турция да замажем положението. Българин с канадски паспорт го влачи ха по съдилищата да го откажат от гражданството. Пък на евреина не с лошо? Сигурно в Израел е бил с виза Даката Лорел? Отделно смрадлив Мунчо не пита евреина коя е неговата родина.